Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Documente guvernamentale secrete britanice: vaccinurile sunt o farsă!

O investigație realizată de către dr. Lucija Tomljenovic a scos la iveală o serie de documente guvernamentale ascunse zeci de ani, ce expun farsa cu privire la siguranța vaccinurilor și așa zisa lor eficacitate. Prin intermediul Freedom of Information Act (FOIA), dr. Tomljenovic a obținut stenogramele întâlnirilor private ce au avut loc între Comitetul mixt pentru Vaccinare și Imunizare (JCVI) – un așa numit „comitet consultativ de experți independenți” care face recomandări guvernului și la diferiți miniștri ai sănătății din Marea Britanie, cu privire la politica vaccinurilor.

JCVI a făcut eforturi continue de a ascunde date critice cu privire la reacțiile adverse și contraindicațiile la vaccinare, atât față de părinți cât și față de practicienii din străinătate, cu scopul de a-și atinge ratele globale de vaccinare, ce se considera că erau necesare petru a obține „imunizarea turmei” - un concept care nu are la bază dovezi științifice solide, explică dr. Tomljenovic.

Ne permitem să imunizăm” copiii prin vaccinare, la vârsta la care aceștia nu se pot opune procedeului nechibzuit pe care îl folosim. 


În introducerea la lucrarea Documente oficiale obținute de la Departamentul Regatului Unit al Sănătății (DH) și dela Comitetul mixt pentru Vaccinare și Imunizare, dr. Lucija Tomljenovic arată că, în ultimii 30 de ani autoritățile sanitare britanice au fost implicate în asfel de practici, aparent cu scopul de a proteja programul național de vaccinare. Numai că JCVI a ignorat în mod curent problemele de siguranță ce au apărut cu privire la programul de vaccinare tot mai extins.  Grupul JCVI a cenzurat în mod activ datele nefavorabile, care aruncau o umbră negativă asupra vaccinurilor, în scopul de a menține iluzia că vaccinurile sunt sigure și eficiente.

Sursa: NEXUS new times magazine

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.