Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Dr. Georgiana Petrescu. Considerații asupra cursului pentru activarea energiilor extrasenzoriale umane

Georgiana Petrescu este doctor în științe medicale. Are numeroase lucrări științifice publicate în țară și peste hotare. Participă în mod frecvent la Congrese naționale și internaționale cu teme medicale. A urmat Cursul pentru activarea energiilor extrasenzoriale din subconștientul uman. Cu permisiunea doamnei doctor, redăm câteva pasaje din scrisoarea sa recentă, adresată autorului.

Vasile Rudan

Dr. Georgiana Petrescu.

”Vă mulțumesc pentru faptul că m-ați primit la cursul din februarie 2013 deși nu aveați atunci cea mai buna stare de sănătate. Vă mulțumesc că m-ați acceptat cu furiile mele de atunci si cu explicațiile mele oferite mai mult cu forța, atunci la curs. Va mulțumesc ca le-ați înțeles și că le-ați luat în considerare.

Apreciez enorm eforturile pe care le-ați depus atunci pentru a ne instrui pe toți, pentru a ne proteja de oamenii problematici din sală și de anumite evenimente ce nu au mai avut loc în București în acele zile. Consider cu tărie că trebuie să reveniți la acel format dar în același timp înțeleg de ce ați ales varianta cursurilor la distanță.

Vă mulțumesc pentru faptul că m-ați învățat cum să îmi vindec genunchii. Am făcut 3 ani de karate, la nivel de performanță și urma în vară să fac operații la ambii genunchi. Genunchii mei sunt bine, fără nici o operație, pot face genuflexiuni, pot ridica obiecte grele, pot căra greutăți mari cu cea mai mare lejeritate. Am echilibru pe picioare și control bun.

Vă mulțumesc pentru nenumăratele ori când am evitat evenimente negative să aibă loc în viața mea prin tehnicile de identificare a unor situații învățate la curs.

Vă mulțumesc pentru toate articolele pe care le scrieți, îmi deschid mintea și sufletul spre noi orizonturi. Am determinat metode de lucru în cabinet în urma informațiilor primite de la dumneavoastră. Sunt multe persoane care nu au idee cat de multe vă datorează, pentru că am lucrat într-un anumit fel în cabinet, aplicând ceea ce am învățat și ceea ce am dezvoltat ulterior de la anumite idei. 

Vă mulțumesc pentru faptul că știu deja că veți primi greu și aceste laude, dar că veți încerca să vă înțelegeți mai bine pe dumneavoastră și să le acceptați.” […]

”Cred cu tărie că Jurnal paranormal va renaște din propria cenușă precum pasărea Phoenix sau precum dumneavoastră v-ați revenit de fiecare data când ați fost foarte aproape să plecați în alte dimensiuni. Am sondat și știu că revista și Școala Rudan vor fi funcționale.” […]

Vă spun încă o data, sper să fiu mai clară de data aceasta. În urma cursului urmat și beneficiilor primite (le-am enumerat, în parte, mai sus) consider plata în avans pentru tot ce aveți nevoie și pot fi utilă, dacă mă lăsați și îmi permiteți să vă ajut: pentru traduceri din limbi străine pe care le cunosc, exista Google translate care poate ajuta și apoi reorientarea în frază e o joacă de copil, verificare text la nivelul capacității personale, ceea ce cunosc în stomatologia integrativă pe care o aplic în cabinet sau de la distantă, altele la care nu pot gândi acum.”

Dr. Georgiana Petrescu

www.dentree.ro

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.