Edward Snowden, fost angajat al Agenției Nationale de Securitate din SUA: “În septembrie se vor produce explozii solare care vor aduce Apocalipsa”

Edward Snowden, urmărit de CIA pentru dezvăluirile făcute.

Edward Snowden, fost angajat al Agenției Naționale de Securitate din Statele Unite ale Americii, într-o conferință de presă a prezentat mai multe documente cu privire la evenimentele solare din septembrie. Încă de acum 14 ani, s-au semnalat pentru toamna lui septembrie 2013 mai multe explozii solare de amploare. Acestea vor fi atât de puternice încât vor pune în pericol funcționarea tuturor echipamentelor din anumite zone de pe Terra și astfel va exista posibilitatea ca orașe întregi să nu mai fie alimentate cu apă, gaze sau electricitate. De asemenea, mâncarea va deveni un lux și milioane de oameni își vor găsi astfel sfârșitul.

Vorbind din camera sa de hotel situată în Sheremetyevo Airport Hotel Novotel, Snowden a arătat că pregătirile pentru exploziile solare din acest an au fost limitate. Chiar dacă guvernele lumii nu au comunicat nimic populației cu privire la drama care va urma, serviciile secrete, cât și agențiile guvernamentale din întreaga lume cunosc fenomenul și într-un fel sau altul sunt pregătiți să acționeze, dar nu pentru salvarea maselor.

Pulsul electromagnetic care se va îndrepta spre Terra va pune în pericol întreaga tehnologie de pe Pământ. Cele mai vulnerabile sunt sistemele automatizate, dar și calculatoarele. Își poate imagina cineva ce haos s-ar putea produce într-un oraș în care nimic să nu mai funcționeze?

Astfel, umanitatea trebuie să se pregătească pentru a plăti prețul dependenței de tehnologie. Încă din anii ’70, marile puteri ale lumii s-au pregătit pentru astfel de explozii solare, construind buncăre nucleare, în care să se adăpostească cei aleși, în timp ce populația va fi lăsată în mâna sorții.

Snowden a comparat evenimentele din septembrie cu un Holocaust la nivel mondial, sau chiar cu o Apocalipsă. Exploziile solare vor fi atât de puternice încât milioane de oameni își vor pierde viața și după acest eveniment probabil că perspectiva lumii asupra vieții se va modifica considerabil.

sursa: rapcea.ro

 

COMENTARIU JURNAL PARANORMAL

Să nu ne grăbim a infirma sau a confirma producerea fenomenului  solar, semnalat recent de către Edward Snowden. Este în joc, în ultima instanță, credibilitatea informațiilor acumulate de Agenția Naționala de Securitate a Statelor Unite. Rămâne în supensie o întrebare: după ce a făcut această declarație, de ce Edward Snowden nu a suferit un atac vascular sau un accident de altă natură, care să-i pună în pericol viața? Și guvernul Rusiei, care i-a acordat azil politic, se supune în anumite privințe hotărârii Guvernului mondial din umbră.

Potrivit prognozelor făcute de oameni de știință, este posibil să aibă loc un asemenea fenomen. Am spus că este posibil să aibă loc, nu că se va produce neapărat în luna septembrie, 2013. Un asemenea fenomen solar ca cel descris de Edward Snowden, trebuie să fie precedat de o serie de fenomene precursoare pe Terra, printre care intensificarea cutremurelor de pământ, erupții vulcanice, furtuni violente, inundații catastrofale, temperaturi caniculare, etc. (Ceea ce se întâmplă de la o vreme pe planeta noastră.) Totodată, trebuie să se petreacă tranformări funcționale la nivelul fiziologic și psihic al organismelor vii; în special, în ce privește cele relevate de componentele magnetică, electrică și efect Rudan din biocâmpul uman, animal și vegetal. Aceste schimbări în regimul de funcționare a organismelor biologice pot să fie puse în evidentă prin mijloace fizice, clinice și prin detecții extrasenzoriale.

Facem apel la absolvenții cursului de apărare și autoapărare extrasenzorială să monitorizeze fenomenele precusroare semnalate, inclusiv evoluția focarelor geopatogene seismice, în perioada cuprinsă între sfârșitul lunii august și începutul lunii octombrie, pentru a verifica viabilitatea informațiilor furnizate de Edward Snowden.

Întrucât nu putem siguri că informațiile furnizate de Edward Snowden ar fi incorecte, modului 2 al cursului de apărare și autoapărare extrasenzorială, ce urma să se desfășoare în luna septembrie într-o anumită zonă a țării, se amână cu o lună.

Comentarii

despre apocalipsa lu peste ...santem la jumatea lui octombrie si furtuna solara sa petrecut doar in mintea unor indivizi bolnavi pshihic