CUPRINS | DESPRE AUTOR | ABOUT THE AUTHOR | REDACȚIA | CONTACT
Recent, la o televiziune autohtonă a avut loc o emisiune pe tema “curățirii” locuințelor de energii negative. La dezbatere au participat câțiva specialiști în energii negative și un preot ortodox, reprezentant al BOR. Având timpul drămuit, nu am stat până la sfârșitul discuțiilor. În emisiunea cu pricină, preopinenții vorbeau de “energii negative” existente în spațiile domestice, fără să precizeze care sunt acestea. O fac eu în locul lor.
Dintru început, trebuie să excludem din ecuație existența diavolilor, a strigoilor și a altor entități malefice, ce ar viețui în spațiul nostru locativ, pentru care ar fi necesară o (“sfântă”) sfeștanie făcută de un preot. Suntem în secolul XXI și nu mai este cazul să ne aburim cu asemenea lucruri perimate. Să vedem care sunt energiile negative reale din locuințele noastre, ce ne pot afecta sănătatea:
Focare geopatogene. În această categorie întră focare geopatogene comune și focare geopatogene seismice. Provoacă disfuncții biologice severe la organisme vii. (A se vedea și articole publicate în JP, cu titlurile Ce sunt focare geopatogene?; Nu neglijați efectul cancerigen al focarelor geopatogene; Descoperire importantă, privind virulența focarelor geopatogene; Ravagiile făcute de focare geopatogene asupra sănătății umane. Guvernul turc a luat decizia demolării “satului cancerului”.
Gazele telurice, ce se infiltrează în apartamentele noastre. Radonul – gaz radioactiv provenit din dezintegrarea naturală a radiului. Cauzează moartea a sute de mii de oameni pe glob, provocând cancer pulmonar. Se găsește în sol, roci și apă. Pătrunde prin porozitatea straturilor geologice, se acumulează în subsoluri, de acolo se infiltrează în apartamentele noastre. În România se înregistrează anual peste 2.000 de cazuri de deces de cancer ale căilor respiratorii, din cauza inhalării de radon. Hidrogenul sulfurat, metanul și alte gaze toxice rezultate din descompunerea de către bacterii a produselor organice din sol, le găsim în compoziția aerului pe care îl respirăm în locuințele noastre.
Radioactivitatea gazelor naturale folosite în bucătărie. Gazele naturale sunt un amestec de hidrocarburi parafinice inferioare, ce emană radon și alte elemente radioactive, ce au efecte negative asupra sănătății umane și animale.
Radioactivitatea materialelor de construcții. Toate materialele de construcții, de la cărămizi, betoane, lemn la tencuieli sunt radioactive și ne influențează nefast sănătatea.
Lacuri de pe mobilierul din locuință. Conține în compoziție formaldehidă, ce se degajă în încăperi, iritând ochii și căile respiratorii. Provoacă afecțiuni ale pielii, astm, alergii și tumori canceroase. Formaldehida se găsește și în adezivii pentru tapet, a spumelor izolatoare și în materiale pentru zugrăvit.
Radioactivitatea apei pe care o bem. Apa de la robinet este radioactivă. Apele pentru băut ce se comercializează în butelii de plastic, sunt cancerigene. Recipientele de plastic au în compoziție bisfenol A – un produs chimic cancerigen, interzis recent de UE.
Toxicitatea alimentelor pe care le consumăm zilnic. Aditivi (E-uri), coloranți sintetici, etc. sunt periculoși pentru sănătatea omului. Ambalajele din materiale plastice ale alimentelor sunt cancerigene, conținând în compoziție bisfenol A.
Vesela din produse plastice, conține bisfenol A, un produs cancerigen care se face responsabil de afecțiuni cardiace, hepatice, diabet, cancer.
Folia de aluminiu în care sunt ambalate alimentele. Folia de aluminiu este un produs toxic, ce afectează sistemul nervos. Provoacă encefalopatie, Parkinson, Alzheimer și îmbătrânire precoce.
Toxicitatea veșmintelor pe care le purtăm sau le avem în casă. Îmbrăcămintea modernă este cancerigenă, atât prin structură cât și prin contaminare de la alte surse. Fibrele sintetice conțin bisfenol A (BPA) și ftalați – produse chimice nocive pentru sănătatea omului. Femeile dezvoltă cu predilecție cancere de sân, de colon și ovarian. Sutienele pe care le poartă, uneori chiar de la vârsta copilăriei, sunt nocive întrucât în structura lor sintetică conțin substanțe chimice cu potențial cancerigen. La fel și celelalte produse sintetice: costume pentru plajă, chiloți, furouri, bluze, ciorapi, etc.
Substanțele chimice din parfumuri, săpunuri de toaletă, articole de machiaj, deodorante, etc. Iată câteva ingrediente din produse cosmetice, care pătrund prin piele în organismul nostru şi efectele dezastruoase pe care le provoacă în plan organic:
Formaldehida, imidazolidinyl ureea şi DMDM hydantoin sunt conservanți folosiți în produsele pentru îngrijirea pielii, corpului şi părului. Provoacă alergii, amețeli, dureri de cap şi dureri cumulate. Formaldehida este halucinogenă şi cancerigenă. (Produsul mai apare şi sub denumirea formalină sau MDM).
Gudronul de cărbune. Folosit ca bază în vopsea pentru păr şi șampoane contra mătreței. Provoacă o întreagă serie de afecțiuni comune şi boli fatale precum cancerul. Un studiu efectuat în SUA a stabilit o importantă relaţie între frecvența şi durata vopsirii părului şi cancerul de sân.
Petrolatum. Este un amestec de hidrocarbon, cunoscut drept jeleu mineral, jeleu petroleum, vaselină, parafină sauliquidum. Are capacitatea nefastă de a opri eliminarea toxinelor din corp. Provocă de asemenea sensibilitate la lumină, sărăcește pielea de propriile grăsimi naturale contribuind la uscarea şi îmbătrânirea pielii, acnee şi diverse alte afecțiuni ale pielii.
Talcul. (Pudra de talc.) Intră în componenţa unor produse cosmetice pentru faţă şi corp. Se găseşte şi în contraceptive, în special în prezervative. Este un produs cancerigen cunoscut. Studiile îl identifică ca fiind una dintre cauzele apariției cancerului ovarian.
Lauryl–sulfatul de sodiu (LSS). Este utilizat pe scară largă la fabricarea șampoanelor, a balsamurilor pentru păr, a pastei de dinţi şi altor produse de igienă corporală. Este folosit şi pentru degresarea motoarelor. În combinație cu alte ingrediente, devine cancerigen. Pătrunde foarte uşor prin piele şi poate ajunge la inimă, plămâni, ficat şi creier.
Padimate-O. Cunoscut drept octil-dimetil sau PABA. Este un ingredient comun în cremele solare. Cercetătorii îl suspectează de posibilitatea ca energia calorică absorbită de acest ecran de protecţie să fie transformată în radicali liberi, ceea ce ar spori riscul de cancer al pielii.
Alcoolul sau izopropilul. Folosit în produsele de curăţare a vopselei pentru păr, produsele de exfoliere corporală, loţiuni pentru mâini, after-shave-uri şi parfumuri. Usucă pielea provocând crăpături ce pot înlesni dezvoltarea bacteriilor. Provoacă greață, vomitare, dureri de cap, înroşiri ale pielii şi depresii.
Ftalaţii (săruri sau esteri ai acidului ftalic). Acidul ftalic se utilizează în industria maselor plastice. O cercetare semnificativă asupra impactului ftalaţilor asupra sănătății a fost realizată de către dr. Shanna Swan, profesor de obstetrică şi ginecologie la Universitatea din Rochester, care a găsit o legătură între ftalaţi şi feminizarea băieţilor. Fiind un studiu realizat cu fonduri guvernamentale, cercetarea a identificat o legătură clară între expunerea prenatală la ftalaţi şi distanţă anogenitală (ADG) redusă la bebeluşii masculi, o descoperire ce implică faptul că aceşti bebeluşi sunt susceptibili să sufere de o coborâre incompletă a testiculelor şi de o subdezvoltare a penisului. Este interesant de remarcat că aceste modificări au apărut la niveluri de expunere la ftalaţi ce au fost înregistrate la un sfert din dintre femeile din Statele Unite.
Parfumurile sunt de obicei pe bază de petroleum. Provoacă dureri de cap, ameţeli, alergii, probleme respiratorii, irită pielea şi cresc sensibilitatea chimică a organismului.
Grupul de Activităţi pentru Mediu, o organizaţie de control din SUA, estimează că doar 11% din cele aproximativ 10.500 de ingrediente ale produselor de îngrijire personală au fost testate. (Sursa: Nexus new times magazine). Pe de altă parte, Agenția franceză de siguranță sanitară avertizează că "au fost raportate cazuri de iritații cutanate, provocate de produse cosmetice care conțin clorhidrat de aluminiu".
Triclosanul, un ingredient toxic, folosit în compoziția sapunurilor lichide, a deodorantelor, apelor de gură și a altor produse de folosință zilnică, împiedică desfășurarea normală a funcțiilor organice ale omului. (Sursa: Fox News). Trebuie reținut faptul, că pielea absoarbe - în medie - 60% din substanțele chimice ce sunt depuse pe suprafața sa – substanțe care pătrund în organism și provoacă disfuncții fiziologice și psihice severe.
Detergenții și balsamul de rufe au în componența lor zeci de produse chimice diferite, printre care se află și substanțe cancerigene ori poluante. (Sursa: Studiul realizat de o echipă de cercetători de la Universitatea din Washington.) Aceste concluzii vin după ce în anii ’60 oamenii de știință japonezi au constatat, că substanțele chimice rămase după spălarea rufelor cu detergenți, provoacă decese în rândul copiilor cu vârste mici. Cercetătorii japonezi au recomandat ca rufele care se spală cu detergenți, să fie lăsate două săptămâni la aerisit, înainte de a le folosi pentru copii.
Aerul pe care îl respirăm. Iată câteva substanțe ce se fac responsabile de poluarea aerului din locuințele noastre: oxizii de sulf şi azot, dioxidul şi monoxidul de carbon, clorofluoro-carbonii. Sindromul “caselor toxice” cauzat proasta calitate a aerului din locuințe, afectează peste 15 milioane de familii numai în Marea Britanie. Sindromul “caselor toxice” produce iritații oculare, erupții cutanate, dureri musculare, probleme respiratorii, astm, ferbră sau frisoane, pierderea auzului, sângerări nazale și boli pulmonare. (Sursă: Daily Mail)
Fumul de ţigarǎ. Afectează pe fumători și deopotrivă pe nefumători, fie că se fumează în casă, fie că fumul de țigară intră în locuința noastră de la vecini. În fumul de țigară există aproximativ 3000 de substanțe mutagene şi cancerigene: nicotina, oxidul de carbon, benzipirenul, acroleina, hidrocarburi, fenolul, piridina, plumbul, plutoniul radioactiv etc.
Lenjeria de pat cu fibre sintetice, halate, perdele sintetice din baie, preșuri realizate din materiale sintetice, etc. Au în compoziție bisfenol A, produs chimic cancerigen și coloranți sintetici nocivi pentru sănătatea umană.
Mucegaiuri. Cele mai comune ciuperci de interior sunt Cladosporium, Aspergillus şi Penicillium. Speciile de Alternaria, Stachybotrys, Rhizopus, Mucor, Wallemia, Trichoderma, Botrytis, Epicoccum şi Fusarium sunt deseori descoperite şi în locuințe. Provoacă dureri musculare şi/sau de articulaţii, oboseală/slăbiciune, disfuncţii neurocognitive, sinuzite, dureri de cap, probleme gastrointestinale, probleme de respirație, anxietate/depresie/ iritabilitate, probleme de vedere, senzaţii de apăsare în piept, insomnie, ameţeli, amorţeală/furnicături, laringită, greaţă, erupţii pe piele, tremurături, palpitaţii ale inimii, disfuncţii neurologice și difeciențe cognitive. (Sursa: Nexus new times magazine)
Acarieni. Acarienii fac parte din clasa arahnidelor. Sunt organisme mici, microscopice cu cap, torace şi abdomen nediferențiate, cu aparatul bucal adaptat pentru ros, înțepat sau supt. Acarienii se găsesc în locuințe şi se hrănesc cu celulele moarte, formând colonii în fibrele textile (așternuturi de pat, țesături, covoare) în mobilă şi pe pardoseală. Se dezvoltă în medii călduroase şi umede. Reproducerea lor este accelerată în lunile octombrie-noiembrie şi martie-aprilie. Expunerea la acarienii ce se găsesc în praful din casă, în saltele, în perne, în covoare, în așternuturile de pat sau mobilierul tapițat cresc riscul de apariție a bolilor alergice; iar potrivit unui studiu realizat la Centrul Medical „Langone” din New York, infestațiile cu acarieni duc la instalarea anxietății şi depresiei.
Acarieni, văzuți la microscop.
Aparate electrice de uz casnic. Câmpul electrostatic emis de aparate electrice de uz casnic este cancerigen.
Televizoare, calculatoare cu monitoare cu tub cinescop, aparate de radio, telefoane mobile, etc. sunt nocive pentru sănătatea umană.
Relee de telefonie mobilă. Cu câțiva ani în urmă, în timpul unei emisiuni tv despre nocivitatea microundelor generate de relee de telefonie mobilă față de sănătatea umană și animală, un domn deputat cu nume armenesc - observ că la noi s-a făcut prea rapid pasul de la “tovarăș” la „domn” -, dându-se rotund în materie de biofizică, m-a apostrofat în direct că, microundele nu au nici un efect negativ asupra organismelor vii, fără să aducă în sprijinul afirmațiilor sale nici un argument, cât de cât plauzibil. A vorbit din burtă, cu emfază, ca în parlament. Și asta în pofida faptului demonstrat de oameni de știință responsabili, că microundele au efecte distrugătoare în plan biologic. (A se vedea și articolul din JP, cu titlul Ce ne ascund guvernele despre telefonia mobilă). Omul trăiește 24 de ore din 24, într-un păienjeniș de radiații emise de miliarde de surse electromagnetice amplasate pe sol și în spațiul cosmic, fără să fi fost realizate în prealabil studii științifice pertinente, privind influența negativă a acestora asupra sănătății organice și psihice ale ființei umane și animale.
Instalații electromagnetice și chimice împotriva țânțarilor. Nu trebuie uitat faptul că undele electromagnetice și radiațiile chimice emise de aceste aparate, afectează deopotrivă și celulele noastre. Insectele împotriva cărora au fost realizate, dispun de abilitatea naturală de a detecta efectele negative pe care le produc instalațiile în cauză în plan organic și evită să staționeze în spațiul respectiv. Nu același lucru se poate spune despre ființa umană.
Medicamentele pe care le consumăm. Pentru acest capitol, a se vedea articolul publicat în JP, cu titlul Chimistul Shane Ellison: “Se pare că toate medicamentele sunt fabricate pentru a reduce populația”.
Persoanele străine care intră în locuința noastră, aduc un plus de radioactivitate și toxicitate biologică. Orice persoană care intră în locuința noastră, aduce un plus de radioactivitate. Radioactivitatea este cumulativă într-un spațiu dat. Totodată, fiecare persoană contribuie la poluarea aerului din încăpere cu microorganisme patogene, prin expirație și prin evaporarea lichidelor sudorale.
Și lista focarelor patogene din locuințele noastre ar putea continua, fără să schimbe datele problemei. Ținându-se cont de multitudinea surselor care emană energii negative în spațiul nostru domestic și în locurile în care ne desfășurăm activitatea profesională, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) preconizează că peste câteva decenii, unul din trei locuitori al planetei Pământ se va îmbolnăvi de cancer.
Ce efecte benefice poate avea o sfeștanie făcută de un preot, în contracararea focarelor patogene, semnalate mai sus? Și ce contribuții asupra sănătății noastre ar avea “efectele terapeutice a sfântului maslu”, după cum era titrat pe ecranul televizorului? Singurul efect “benefic” este cel resimțit de către popi, care câștigă în acest mod (neortodox) bani munciți ai cetățenilor creduli. De ce trebuie televizată necesitatea sfeștaniei și a “sfântului” maslu, în combaterea energiilor negative existente în locuințele noastre? Probabil pentru a menține populația la nivelul de informare specific evului mediu. Clerul își aduce în acest mod contribuția la manipularea maselor umane de către guverne, pentru abaterea atenției de la realitatea precară cotidiană în care trăiesc pământenii.
Habotnicia ce se manifestă în rândul populației, afectează psihicul omului de la vârste timpurii. Biserica ortodoxă insistă să se predea religia în școli, începând cu clasele primare – religie ce este bazată numai pe legende biblice, fără acoperire în fapt. Patriarhul Daniel a declarat recent, că ora de religie nu poate fi înlocuită cu nimic, fiind „știința cea mai profundă”. În acest sens, în manualul de religie pentru clasa a IV-a, editat de Cultul Ortodox, elevii sunt îndemnați ca în cazul în care se îmbolnăvesc părinții, să cheme preoții să-i ungă cu untdelemn, în loc să facă apel la medici. (Sursa: Ziarele)
Patriarhul Daniel: “Religia este știința cea mai profundă” – zicere ce se cere implementată în școli prin intermediul cârjei patriarhale, cu cei doi balauri cu limbile scoase, simbolizând “autoritatea bisericească și dreptul ei la jurisdicție”. Oare mai suntem în secolul al IV-lea, când a fost inventată cârja patriarhală ca însemn al dreptului bisericii la jurisdicție? Ține morțiș patriarhul Daniel să întoarcă istoria românilor, cu mai bine de un mileniu în urmă?
De unde a scos patriarhul găselnița că religia este “știință cea mai profundă”? Probabil s-a inspirat de moda doctoratelor, ce se acordă clerului pentru teze “științifice” privitoare la “faptele” biblice. Care doctorate sunt puse pe picior de egalitate cu cele obținute de cercetători din domeniul științelor exacte.
Între timp, oficialii din învățământul românesc bat monedă pe ideea năstrușnică a înființării claselor “zero”, pentru a-i îndobitoci pe copii din fragedă pruncie. Oare au uitat că majoritatea materiilor actuale predate în școli, va fi surclasată de științele secolelor următoare? Prin acest tertip se pregătesc generații de yesmeni, incapabili să gândească cu mintea lor, în loc să permită copiilor să se dezvolte pe cale firească, în concordanță cu legile naturii. Intervenind în procesul biologic normal al dezvoltării minții umane, vom avea cohorte de semeni cu dereglări psihice severe, ce se vor manifesta în preajma noastră, în grosul electoratului și la politicienii aleși să conducă destinele omenirii.
Jurnal Paranormal recunoaște totodată, dreptul semenilor să creadă în ce consideră de cuviință.