Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

EU I-AȘ LĂSA. EI NU MĂ LASĂ!

Pe internet a fost postat de către Zenaida și Ovidiu Stoenescu, următorul anunț: “Pentru ajutorarea cator mai multi oameni cu probleme de sanatate fundatia “Cer senin” invita oamenii cu suflet sa doneze pentru construirea unei clinici cu posibilitatea de internare suma necesară este de  1.000.000 de euro.” (vezi facsimil)

     Nu aș fi intervenit în acest mod postdecembrist de a face rost de bani nemunciți, dacă în expunerea de motive ce însoțește anunțul nu ar fi fost folosit numele meu și citate din cuvintele mele rostite cu prilejul unor emisiuni de televiziune, pe tema terapiilor alternative. (vezi facsimil) Drept care, îi invit pe cei interesați să citească articolul publicat în anul 2012 în Jurnal Paranormal, intitulat Scrisoare deschisă. Epistola se adresează doamnei terapeut popular Zinaida Stoenescu și domnului Ovidiu Gheorghe Stoenescu, candidat paranormal la funcția de șef al statului.

     Singurul lucru adevărat în anunțul de mai sus, este faptul că soții Zinaida și Ovidiu Stoenescu speră să păcălească destui creduli, ca să adune milionul de euro. Cât despre clinică, se folosesc de cest tertip de ani de zile. 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.