Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Eu, Vasile Rudan, cercetător al fenomenelor extrasenzoriale și editor al revistei online JURNAL PARANORMAL, lansez o provocare către milionarii planetei Pământ!

Oamenii de știință au anunțat, că până în anul 2050 câteva miliarde de pământeni își vor pierde vederea. Trebuie să prevenim această situație catastrofală. Mă ofer să fiu testat spre a vă convinge în privința recuperării totale a vederii umane prin mijloace extrasenzoriale. Eu am renunțat la ochelari de peste 30 de ani și văd perfect și la vârsta de 86 de ani. Citesc texte scrise cu cele mai mici litere și pot să observ detaliile unor obiecte situate la 4 – 5 km depărtare. Și voi trebuie să vă recuperați acuitatea vizuală, până când nu este prea târziu. Pentru finalizarea cercetărilor privind activarea energiilor extrasenzoriale care se găsesc în stare latentă (în ”adormire”) în subconștientul uman și începerea cursurilor fără frecvență pentru recuperarea acestor energii cruciale în cadrul unei FUNDAȚII CARITABILE EUROPENE, sunt necesare fonduri financiare de care eu nu dispun. Voi trebuie să contribuiți financiar la acțiunea de recuperare a energiilor subconștiente ale omenirii. Fără ajutorul vostru, specia umană va dispare de pe suprafața Terrei.

Aștept un răspuns favorabil din partea voastră. Dați dovadă că sunteți conștienți, că pandemiile letale ale speciei umane au scăpat de sub control. Nu considerați banii mai importanți decât sănătatea voastră și viața generațiilor viitoare pe Pământ.

Vasile Rudan

Adresă de e-mail: rudan@rudan.ro

Adresa revistei online JURNAL PARANORMAL: jurnalparanormal.ro

 

English version

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.