Există viață extraterestră!

De vreo doi ani, Jurnal Paranormal pledează în favoarea declasificării unor dosare, vizând contactul omenirii cu ființe extraterestre. Tot de vreo doi ani, publicăm informații privind adevărul despre viața extraterestră. Iată că acum începe a se ridica cortina, ce ne bloca accesul la informații reale despre Univers.

Astronomii au stabilit, pe baza datelor strânse de NASA în ultimii 4 ani, că în galaxia noastră, Calea Lactee, există aproximativ 8,8 miliarde de stele cu planete de dimensiunea Pământului, aflate în zone cu temperaturi locuibile, scrie Huffington Post.Astfel, specialiştii au stabilit că, în galaxia noastră există mai multe planete asemănătoare Pământului, decât numărul oamenilor de pe Pământ.

Conform datelor furnizate de telescopul Kepler, în Calea Lactee, una din cinci stele este similară Soarelui ca mărime, culoare şi vârstă. În jurul lor gravitează planete apropiate de dimensiunea Pământului, la distanţe similare celei dintre Pământ şi Soare, adică unde ar putea exista apă în stare lichidă. Cercetătoarea Natalie Batalha estimează că în galaxia noastră ar putea exista nu mai puţin de 11 miliarde de planete asemănătoare Pământului.

Până acum, telescopul Kepler a studiat îndeaproape doar 883 de planete din galaxia noastră, care sunt similare Pământului. Toate acestea se află în “zona locuibilă”, adică unde apa poate exista în stare lichidă. Din păcate, telescopul Kepler s-a defectat în urmă cu cinci luni şi ar putea să nu îşi termine misiunea.

Publicarea acestor date are loc în contextul în care experții NASA trag un semnal de alarmă că, în următoarele decenii se vor înrăutăți dramatic condițiile de viață pe planeta noastră, din cauza schimbărilor climatice nefavorabile asociate procesului de încălzire globală, care vor cauza declinul creșterii economice globale. În secolul XXI va creste numărul de victime ale inundațiilor, incendiilor foresțiere, bolilor și foametei. Reducerea teritoriilor favorabile unei vieți normale, va genera conflicte militare și va intensifica lupta pentru sursele de apă potabilă, menționează agenția de presă ITAR-TASS. Proiectul acestui raport a fost trimis deja guvernelor statelor membre ale ONU.

Sursa: Descopera.ro

 

Personal, nu am nicio îndoială asupra existenței vieții extratereste. Am luat parte la câteva evenimente OZN, 100% extraterestre. A se vedea în acest sens și articole publicate în Jurnal Paranormal, cu titlul Fenomenul OZN din Curbura Buzăului și OZN-uri prin Calea Lacteee. Extratereștri sunt aici! De altfel și cosmonatul român, Dumitru Prunariu, referindu-se recent la extratereștri, a declarat că “viața trebuie să existe peste tot!”. (Din interviul luat de Ela Crăciun, la New York, cosmonautului Dumitru Prunariu.)

În acest context, se pune întrebarea la ce este folosită tehnologia din dotarea programului SETI (The Search for Extraterrestrial Intelligence) pentru căutarea înteligentei extraterestre, în care s-au investit milioane de dolari. Programul se bazează pe receptarea unor semnale radio, din spațiul extraterestru. Or, se știe, undele radio se deplasează în spațiu cu o viteză apropiată cu viteza luminii în vid. Prin urmare, până va ajunge la noi ipoteticul semnal radio emis de extratereștri, civilizația care produs  (comparabilă cu civilizația tehnologică de pe planeta noastră) poate să fi dispărut de mii de ani. Cum se împacă această idee, cu declarațiile unor personalități militare ale SUA, potrivit cărora extratereștri de o anumită rasă colaboarează cu pământenii la dezvoltarea unor tehnologii inedite?

Pentru ce se fac cheltuieli de-a surda cu progamul (oficial) SETI? Asemenea cheltuieli ar avea jutificare numai dacă în spatele programului SETI s-ar afla un program militar, derulat de Pentagon. De exemplu, prevenirea unui atac extraterestru și inițierii unui contraatac împotriva extratereștrilor, cu armamentul de care dispune la ora actuală omenirea.

Câteva dintre antenele operaționale ale progamului SETI:

Dacă tehnologia utilizată în cadrul programului SETI este destinată prevenirii un atac extraterestru și pentru dirijarea unui contraatac terestru, ar fi vorba de o nesăbuință tipic militară. Personalități conștiente din armata SUA au declarat că au existat deja conflicte cu extratereștrii, în care armamentul terestru nu a avut nicio  relevanță. A se vedea în acest sens și declarațiile făcute de Col. Dwynne Arneson, U.S. Air Foce – SAC Control Officer (Describing event with armed nuclear missiles) și Pof. Robert Jacobs, U.S. Air Force – Vandenberg Air Force Base, în articolul intitulat Lumea în care trăim, nu este așa cum o știm, apărut înJurmal Paranormal.

Extratereștrii dețin tehnologia necesară pentru a determina explozia  armamentului nuclear stocat pe Terra, inclusiv explozia tuturor  reactoareleor din centrale atomoelectrice, pe care le deține în prezent omenirea. Pot provoca cutremure de pământ devastatoare și inundații catastrofale. Ar putea, în ultimă instanță, să recurgă la extincția speciei umane. În etapa următoare, ar urma să fie vânată protipendada omenirii, ce se va adăposti în subsol în cele peste 60 de așezări umane bazate pe energii neconvenționale, construite în acest scop. Dar nu vor scăpa cu zile. Prin mijloace de detecție extratereste vor fi reperați în adâncul pământului, pentru a da socoteală de dezastrul pe care îl vor provoca pe planetă.

Singura soluție viabilă pe care o avem la dispoziție, ar fi să ne supunem voinței extratereștrilor, după rânduiala biblică Facă-se voia Domnului. Este prea mare diferență între noi și dezvoltarea lor cerebrală, socială și a tehnologiilor pe care le posedă. Ne rămâne speranța. Oare nu tot speranța a rămas în Cutia Pandorei, după ce au fost zlobozite toate calamitățile asupra omenirii?