Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

A existat o divizie paranormală pe teritoriul României?

Numeroși cititori cer informații despre Departamentul ZERO, ce ar fi existat sau mai există pe teritoriul României. În perioada postdecembristă au fost puse în circulație multiple informații despre această structură militară, specializată investigații paranormale. Întrucât pe unele canale de informații numele meu este asociat cu activitatea Departamentului ZERO, încerc să limpezesc lucrurile, în limita posibilităților. Eu nu dețin informații certe, despre existența unei unități militare pe teritoriul țării noastre, specializată în cercetarea fenomenelor paranormale. De asemenea, nu am date potrivit cărora, Departamentul ZERO ar fi fost controlat de Consiliul Securității Statului sau era o unitate militară secretă aflată sub comanda generalului Ilie Ceaușescu, fostul șef de facto al Ministerului Forțelor Armate.

Combatanți de elită, menținuți în spațiul cosmic

Este știut că Pentagonul (SUA) menține o divizie de combatanți de elită în spațiul cosmic, care au beneficiat și de pregătire de luptă prin mijloace paranormale. Și alte puteri militare dețin trupe în spațiul extraterestru. Pe cale de consecință, nu ar fi exclus să existe și o divizie pe Terra, formată din combatanți de elită, cu energiile extrasenzoriale activate. NASA a recunoscut de curând, sub presiunile opiniei publice din SUA, că a disponibilizat 12 cosmonauți cu pregătire militară. Nu se specifică care este efectivul de cosmonauți militari, deținut de SUA în spațiul cosmic. Din documente oficiale secrete americane ar rezulta, potrivit relatărilor unor hackeri care au penetrat sistemele de siguranță electronică ale arhivelor militare ale Pentagonului, că există o armată secretă în spațiul cosmic din care fac parte și cosmonauți non-umani, care folosesc aparate de zbor cu propulsii antigravitaționale. Eu am văzut în seara de 9 iunie 1982, cum zboară vehicule extraterestre, propulsate antigravitațional. Mă aflam pe terasa unui hotel local din Curbura Buzăului împreună cu alți cercetători, când o tânără din grupul nostru, Ruxandra Rizescu, ne-a atras atenția asupra unor vehicule spațiale, care zburau cu viteze fantastice prin Calea Lactee, pe un traseu în zigzag. Fără observația Ruxandrei Rizescu nu am fi văzut cum zboară vehicule extraterestre, folosind efectul antigravitației, întrucât eram antrenați într-o discuție pe altă temă.

Dr. Paul Hertz, director la NASA.

Rațiunea pentru care NASA păstrează în continuare secretul despre colaborarea dintre pământeni și rase umanoide extraterestre este confuză. Fostul Ministru al Apărării din Canada, Paul Hellyer, cosmonauți americani și alte persoane oficiale au depus mărturie, că extratereștrii există și rase umanoide din spațiul cosmic colaborează cu specialiști pământeni. Agenţia de Securitate Naţională a Statelor Unite (NSA) a declasificat un document secret prin care confirmă, că au existat mai multe contacte cu rase umanoide extraterestre și reprezentanți guvernamentali americani. (Sursa: www.nsa.gov). Recent, dr. Paul Hertz, directorul Diviziei de Astrofizică din cadrul NASA, a făcut o declarație profetică: ”Dacă ați știi numai o fracțiune din lucrurile cu care ne ocupăm, nu ați mai dormi noaptea, vă asigur!”

Se omite însă un fapt notoriu, cunoscut încă din antichitate, că somnul maselor umane poate naște monștri.

Departamentul ZERO – o problemă nerezolvată

Rezolvarea problemei existenței Departamentului ZERO, rămâne deocamdată în sarcina generațiilor viitoare. Dacă vor mai fi generații viitoare umane pe Pământ. Jurnalista de investigații Adina Mutăr, se pare că s-a apropiat cel mai mult de adevăr în privința existenței acestei structuri militare, prin investigații proprii și prin interviurile realizate cu ofițeri superiori, printre care se afla și generalul de securitate, Nicolae Pleșiță. Generalul Pleșiță a confirmat existența paranormalilor pe care îi deținea Armata; iar Elena Ceaușescu, după spusele sale, se ocupa și de probleme paranormale. Se pare că Adina Mutăr a obținut mai multe informații despre acest enigmatic Departament ZERO, decât a publicat în cotidianul la care era angajată.

General de Securitate, Nicolae Pleșiță.              Jurnalista, Adina Mutăr.

Din câte știu, Nicolae Ceaușescu și în special Elena Ceaușescu, au profitat în interes personal de un segment al activității numitului Departament ZERO pe teritoriul României. Nu mă hazardez să precizez care era scopul urmărit de cei doi dictatori, în relația lor cu acea supra-structură militară. Probabil că interesul manifestat avea scop curativ, știut fiind faptul, că cei doi conducători ai destinelor românilor voiau să-și prelungească viața. Erau obsedați totodată, de efectele cancerigene ale focarelor geopatogene. Îmi amintesc, că începutul anilor ’70, Elena Ceaușescu, fiind informată că Palatul Cotroceni se află sub incidența a patru focare geopatogene virulente, a dat ordin să fie demolată o clădire situată în partea sudică a platoului Cotroceni, ferită pe atunci de efectele distructive ale focarelor geopatogene și pe locul respectiv a fost construit al alt palat, identic cu Palatul Cotroceni. Președinții postdecembriști își desfășoară activitatea zilnică în noul palat Cotroceni.

De la această stare de fapt, până la afirmarea existentei unei divizii paranormale pusă sub controlul lui Nicolae Ceaușescu, este cale lungă. Conducătorii de elită de pe mapamond trebuie să se supună unui protocol, ce se află mai sus de voința lor. Altfel vor fi izolați pe plan politic, economic și militar, cu consecințe previzibile. În acest sens, ar trebui cercetată și informația, că Nicolae Ceaușescu ar fi fost membru al unei loji masonice din Italia.

Când se discută despre Divizia paranormală terestră, cunoscută îndeobște și ca Departament ZERO, este de dorit să nu se amestece activitatea probabilă a acestei unități militare de elită, cu prestațiile a tot soiul de ”paranormali” din aria fenomenelor extrasenzoriale, dornici de reclamă tv gratuită sau cu aberațiile debitate de indivizi care fac parte din grupul celor 25% cu probleme psihice, potrivit statisticii realizate de Organizația Mondială a Sănătății (OMS). Cât despre semenii care își dau cu presupusul în mass-media pe varii teme, fiind totodată străini de subiectul pus în discuție, numai de bine. Este dreptul lor să emită păreri asupra faptelor pe care nu le cunosc. Sper că din cauza acestui articol, în care am exprimat un punct de vedere oarecum în cunoștință de cauză, nu voi stârni reacții furibunde ale unor inși “a-toate-știutori”.

Vasile Rudan

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.