Experimente de teleportare umană, inițiate de savantul Henri Coandă, în poligonul militar din Curbura Buzăului

În urma publicării unui articol pe această temă în Forumul RUFON, aduc unele precizări. Informațiile relatate în RUFON despre experimente privind teleportarea ființei umane, întreprinse în Poligonul militar din Curbura Buzăului, sunt surprinzătoare dintr-un anumit punct de vedere. Un corespondent RUFON afirmă, că tatăl său a fost ofițer care asigura paza Poligonului unde se făceau experimente extrasenzoriale conduse de mine. Cu acest prilej îmi aduce acuze pentru moartea unor persoane, care s-au aventurat în zona Poligonului. Doi corespondenți ai site-ului RUFON au venit la mine acasă, să ceară informații despre implicarea mea în decesul persoanelor vizate. Corespondentul RUFON scrie:

Tatal meu a fost ofiter si asigura paza poligonului militar secret in care Vasile Rudan facea experimente paranormale. Inainte de a muri, tata mi-am spus niste chestii interesante. Ca atunci cand Vasile Rudan intra in poligon, dispozitivul de paza intra in alerta maxima pe o raza de 5 km. Era interzis orice acces in zona. Dupa revenirea lui Henri Coanda in tara, se vorbea ca acolo se experimenta un dispozitiv tehnic de teleportare, cu componete instalate pe mai multe stanci. Pe savantul Coanda tata nu l-a vazut niciodata acolo, dar Rudan era un fel de sef absolut.
Pana acum, Rudan s-a ferit sa raspunda la cateva intrebari jenante: ce s-a intamplat cu adevarat cu cei doi militari cobai care s-au dezintegrat in timpul experimentelor? Cum de au disparut cei doi braileni, cadre militare ale Ministerului de Interne, daca inainte de aceasta intamplare poligonul a fost dezafectat prin dinamitare? De ce un prim-secretar PCR al judetului Buzau a fost batut bestial pentru ca s-a apropiat de poligon iar dupa cateva zile a murit? De ce a murit subit de "atac de cord" urmatorul prim-secretar al judetului Buzau dupa ce a trimis in zona un ofiter de securitate cu radio telefon sa raporteze ce se intampla in zona poligonului?
 In privinta cursului de autoaparare extrasenzoriala... asta vrea sa fie o compensatie pentru raul pe care l-a facut VR, fie si indirect, cu acele experimente sau a primit ordin de la masonerie sa produca paranormali pe banda rulanta care sa fie trimisi... unde? Din cate am aflat cursul ala nu e organizat de Rudan, el doar il preda in baza unui contract semnat cu NEXUS (mai bine zis cu CIA sau cu un alt serviciu de informatii strain). […]

Cum se face ca in zona poligonului VR si telepatii lui mucosi de 9-10 ani erau dotati cu radio telefoane Philips cu antena telescopica de 2 m, iar noi, ceilalti muritori, nu aveam dreptul sa avem nici macar radio telefoane jucarie, cu raza de actiune de 2-3 metri? Sau cum explica Rudan suituatie penibila ca atunci cand era convocat la cabinetul generalului Ilie Ceausescu intra la stab imediat, in timp ce ofiteri superiori si generali trebuiau sa-si astepte randul in anticamera? Rudan spune ca stia doar din auzite cum trebuiesc instruiti viitorii killeri PSI. Stiu sigur ca realitatea e alta. El instruia killeri paranormali care dupa aceea erau facuti scapati peste granita. […] In legatura cu acel curs, ramane cum am spus: pute a servicii secrete straine.

Nu am motive să pun în discuție cele relatate de corespondentul RUFON. Informațiile furnizate de corespondent sunt reale. Două cadre militare din Ministerul de interne au dispărut instantaneu, deși instalațiile tehnice de teleportare au fost dinamitate. Este posibil să fii rămas după dinamitare o instalație activă, alimentată de energii neconvenționale. Probabil este activă și în prezent. Surprinde însă faptul, că corespondentul RUFON menționează, că atunci când eu eram convocat la generalului Ilie Ceaușescu - șeful de facto al Armatei, intram la „ștab” imediat în timp ce ofițeri superiori și generali își așteptau rândul în anticameră. Și această informație corespunde adevărului. Este posibil ca tatăl corespondentului RUFON să se fi aflat printre cei care își așteptau rândul să intre la generalul Ilie Ceaușescu.

Paza Poligonului militar secret nu intra în atribuțiunile mele. Era treaba Armatei. Nu eu sunt responsabil de moartea celor doi prim-secretari PCR județeni. Ei știau că accesul în zonă era interzis și pentru prim-secretarii PCR județeni și pentru persoane trimise de aceștia în zona Poligonului militar din Curbura Buzăului.

Henri Coandă nu a fost niciodată în Poligon; și aici are dreptate corespondentul RUFON. În problema celor doi subiecți militari care s-au dezintegrat în timpul experimentelor, nu eu sunt responsabil de acel accident terifiant. Procedura de teleportare era urmată după instrucțiunile elaborate de Henri Coandă. Cât privește dotarea ”unor mucoși” telepați cu radiotelefoane având antene telescopice de doi 2 metri lungime și această informație corespunde adevărului. Comunicațiile telepatice în Poligon se făceau pe distanțe mari și trebuia menținută legătura radio cu telepați.

Experimentele de teleportare, inițiate de savantul Henri Coandă în Poligonul militar din Curbura Buzăului, au fost sistate după imposibilitatea recuperării celor doi subiecți umani. În mass-media internațională scapă doar frânturi de adevăr în privința teleportării omului. Au trecut aproape cinci decenii de la experimentele care s-au desfășurat în Poligonul militar din Curbura Buzăului. Este posibil ca unele puteri militare să fi rezolvat integral problema teleportării. De ce se tem guvernele, ca acest secret să nu ajungă la masele umane plătitoare de biruri, ce asigură condițiile materiale necesare desfășurării cercetărilor experimentale la limitele cunoașterii?

Vasile Rudan