Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Fenomenul OZN. Extratereștrii sunt aici!

Am urmărit recent la o televiziune autohtonă, un fragment de emisiune pe tema OZN-urilor. Realizatorul Alexandru Mironov nu mai necesită prezentare suplimentară, având o carieră bogată de creator de programe științifice. Avea ca invitați pe cercetătorul civilizațiilor extraterestre, Dan D. Farcaș și pe directorul executiv al Asociației pentru Studiul Fenomenelor Aerospațiale Neidentificate (ASFAN), ufologul Gheorghe Cohal.

Am remarcat, că Dan Farcaș invoca diferența de nivel dintre civilizația  tehnologică de pe alte planete și civilizația umană terestră, argumentând, logic, că știința lor se află cu mii de ani înaintea științei noastre. Aș adăuga faptul că există o știință accesibilă maselor umane și o știință superioară, la care au acces doar privilegiații omenirii. Gheorghe Cohal, pare-se era adeptul teoriei universurilor paralele și a călătoriilor în viitorul omenirii. Tematica emisiunii era în acord cu parcimonia datelor despre OZN-uri, vehiculate în mass-media pentru marele public. Și această emisiune a avut efectul unei ape de trandafiri, stropită cu discreție peste fenomenologia OZN.

În general, teoreticienii fenomenului OZN nu au văzut cum arată în realitate o astronavă extraterestră. În pofida acestui handicap documentar, țin cumpănă dreaptă între tabăra celor câteva mii observatori calificați (cosmonauți, aviatori, controlori de zbor, militari, foste și actuale oficialități guvernamentale, etc.) care susțin că văzut nave extraterestre pilotate de umanoizi din diverse specii - și cei mulți, care n-au văzut în viață lor un OZN autentic și se îndoiesc de existenta unui atare fenomen.

Presupun că invitații domnului Mironov dețin și informații reale despre fenomenul OZN dar au evitat, din varii motive, să le expună în mod public. 

Problema OZN-urilor este mai simplă decât se crede.

Autorul acestor rânduri a fost martor ocular în cazul a patru evoluții OZN de lungă durată, dintre care una văzută de aproape și una de foarte aproape.   Cu regretul că starea mea de sănătate nu îmi permite să iau parte la acest gen emisiuni, țin să fac următoarele precizări asupra fenomenului OZN:  

Evoluțiile OZN extraterestre sunt reale 100%. Ocupanții OZN-urilor sunt umanoizi din mai multe rase și vin din alte sisteme solare. Se deplasează în spațiul cosmic cu astronave dezvoltând o viteză colosală, prezervându-și totodată, prin mijloace tehnice, funcțiile psihofiziologice vitale. Folosesc pentru propulsia aparatelor de zbor, energia gravitațională a corpurilor cosmice pe lângă care zboară. Traseul străbătut de OZN-uri în spațiul galactic este linear, cu unghiuri bruște în apropierea corpurilor cosmice. Le-am văzut cum zboară prin Calea Lactee, împreună cu alți martori oculari, printre care și un pilot de avioane și instructor de zbor. (În privința acuității vizuale, nu am avut probleme. Puteam, de exemplu, să disting componentele unui stâlp metalic, aflat la sute de metri depărtare.)

Energia gravitațională, pe care se străduiesc oamenii de știință să o pună în evidență, poate fi reperată foarte ușor prin detecție extrasenzorială. Gravitonii sunt peste tot în jurul Pământului și în jurul organismelor uman, animal și vegetal. Organismele vii reacționează la impactul cu gravitoni. În cadrul cursului pentru activarea energiilor subconștiente ale omului, voi arăta cum se detectează undele gravitaționale.

Martorii oculari care asistă întâmplător la evoluții OZN, pot fi împărțiți în trei categorii distincte: indivizi asupra cărora nu are efect inducerea amneziei de la bordul OZN. Aceștia rămân cu capacitatea mentală nealterată, putând să descrie ulterior corect forma și evoluția  unui OZN pe care l-au observat; indivizi care își amintesc vag de fenomenul la care au asistat și indivizi cu memorie ștearsă, care nu își mai amintesc nimic din ce au văzut. Am făcut în acest scop un sondaj printre cei circa 20 de martori oculari adulți și 12 copii, care asistat la “spectacolul” OZN-istic ce au avut loc în Curbura Buzăului în noaptea spre 23 august, 1980, și care a durat aproximativ 4 ore. A se vedea în acest sens și articolul publicat în Jurnal Paranormal, intitulat Fenomenul OZN din Curbura Buzăului.

Ce spun oficiali și foști oficiali de la NASA, de la Pentagon și cercetători de prestigiu despre extratereștri.

Să ridicăm puțin vălul interpus de guverne, cu scopul obturării fenomenul OZN față de atenția maselor umane. Oficiali și foști oficiali americani și canadieni au depus mărturie, că au văzut nave de zbor extraterestre pilotate de umanoizi, ce seamănă izbitor cu pământenii. Există sute de astfel de declarații făcute de cosmonauți, aviatori, controlori de zbor și alți specialiști, ale căror observații nu pot fi puse la îndoială. Printre alții, cităm câteva nume de rezonanță în domeniu:


Cercetătorul american, Foster Gamble:

Cercetătorul american, Foster Gamble, speră să ne deschidă ochii asupra lumii în care trăim. „Mi-am dat seama că nu suntem o greșeală, ci pur și simplu noi greșim. Ni s-a ascuns propria splendoare, ni s-a răpit puterea, ne-am ignorat geniul, devenind inconștienți de adevărata noastră putere și măreție. Dar toate astea sunt pe cale să se schimbe!” spune Foster Gamble.

Potrivit investigațiilor făcute de Foster Gamble, aproape de fiecare dată când un inventator descoperă o nouă tehnologie în domeniul energiei libere, este suprimat de autorități. Drept care, Shelley Berkley, membru al Congresului SUA, a cerut declasificarea brevetelor de invenții în domeniul energiei libere.

Cercetătorul Foster Gamble

 

 

Dr. Steven Greer, fondatorul Centrului pentru Studierea Inteligentei Extraterestre:

„Atunci când vorbim de inteligență extraterestră, vorbim de fapt despre civilizații, care au ajuns la nivel conștient la fel ca noi, dar a căror tehnologie și, poate, aptitudini sociale sunt atât de avansate, că au devenit civilizații interstelare sau interplanetare. Și ne confruntăm cu faptul că, cel puțin în galaxia Calea Lactee, sunt minimum 10.000 de planete asemenea Terrei, cu viață inteligentă pe ele. Și cel puțin jumătate dintre ele sunt la fel de avansate sau mai avansate ca a noastră.”

Dr. Steven Greer

 

 

Fostul astronaut american, dr. Brian O’Leary:

Astronautul dr. Brian O’Leary

Astronautul dr. Brian O’Leary a declarat într-un interviu, că extratereștrii  ne vizitează din cele mai vechi timpuri, că sunt de mai multe rase și arată diferit față de pământeni. Brian O’Leary a spus că extratereștri călătoresc în astronave a căror propulsie modulează local spațiul și timpul, folosesc sisteme magnetice toroidale prin care creează antigravitație și câmp electrogravitațional, pentru a ieși din realitatea spațiotemporală. Potrivit declarației astronautului american, sistemele de propulsie ale navelor extraterestre sunt total diferite de cele utilizate de către NASA. După ce a făcut aceste declarații, Brian O’Leary a murit în condiții suspecte.

Astronautul Brian O'Leary a terminat facultatea de fizica în anul 1961 și a obținut doctoratul în astronomie la Universitatea Berkeley. El a fost membru al Asociației Americane pentru Avansarea Științei și team leader la mai multe proiecte ale NASA. A fost profesor la Universitatea din Princeton.


Astronaut, dr. Edgar Mitchell:

Fostul astronaut dr. Edgar Mitchell, a șaselea om care a păşit pe Lună, a declarat la Radio Kerrang, West Midlands, UK, că OZN-urile şi extratereștrii există, că în ultimii 60 de ani ne-au vizitat planeta iar guvernele ne-au ascuns acest lucru. Dr. Edgar Mitchell:Da, au existat vizite ale ET (extratereștrilor – n.a.) și au existat nave prăbușite. Au existat materiale și trupuri recuperate.”

Astronaut, dr. Edgar Mitchell

 

 

Dr.Clark C. McClelland, specialist în nave spaţiale:

Dr.Clark C. McClelland

Dr. Clark C. McClelland, specialist în nave spațiale, a declarat că a văzut un extraterestru de aproximativ 2,20 m înălțime pe monitoare în timp ce se afla de serviciu la Centrul Spaţial Kenedy, la controlul evoluţiei unei navete în spaţiu. Extraterestrul stătea vertical în compartimentul navetei destinat încărcăturii. Era în discuţie cu doi astronauţi americani. A observat de asemenea pe monitoare nava extraterestrului, care se afla pe o orbită stabilă în spatele motorului principal al navetei.

 „Am observat acest eveniment timp de un minut şi şapte secunde – a declarat omul de ştiinţă american, Clark C. McClelland – timp suficient pentru a memora tot ce am văzut. Era vorba de un extraterestru şi o navă spaţială. Era o făptură înaltă de aproximativ 8-9 picioare înălţime (aproximativ 2,20 m), de formă umanoidă, avea două braţe, două picioare, un torace îngust şi un cap de dimensiuni normale pentru statura sa. [...] Îşi mişca foarte mult braţele – ca şi cum ar da indicaţii. Nu am auzit nici o comunicaţie vocală. Casca sa nu era la fel de mare precum ale celor doi astronauţi NASA şi avea un vizor pentru vedere frontală. Avea un mic dispozitiv, probabil pentru comunicaţii, ataşat doar pe partea dreaptă a căştii. Nu am văzut nici un rezervor pentru oxigen. Era înfăşurat cu o centură lată. […] Nu am observat nimic din ceea ce putea fi o armă. […]

Ulterior am fost contactat de un prieten, care mi-a spus că și el a observat un extraterestru de 8-9 picioare înălţime, în interiorul compartimentului pentru echipaj al navetei noastre. Ambele misiuni au fost întâlniri DoD (Pentagon) Strict Secret (TS)”.


John Callahan, Senior FAA Official, Accidents Investigations:

“Avem peste 4000 de cazuri în care aceste nave au aterizat pe sol și au lăsat dovezi fizice. Există sute de cazuri, inclusiv  mărturia unui investigator de vârf al FAA, John Callahan și ale altor numeroși operatori, ce au urmărit pe radar OZN-uri ce zburau cu zeci de mii de kilometri pe oră, se dematerializau și apăreau în alt punct de cer.” (Din declarația făcută de dr. Steven Greer.)

John Callahan, Senior FAA Official, Accidents Investigations 

 

 

Col. Dwynne Arneson, U.S. Air Force – SAC Control Officer 
(Describing event with armed nuclear missiles):

”...cu toți au văzut OZN-ul ce plutea în aer. Era un obiect metalic circular și după cum am înțeles, toate rachetele au fost dezactivate. Și ceva a stricat acele rachete. Adică au fost terminate!” (Declarație făcută în urma tentativei armatei americane, de a doborî un OZN.) 

Col. Dwynne Arneson

 

 

Prof. Robert Jacobs, U.S. Air Force – Vandenberg Air Force Base:

Prof. Robert Jacobs


„Dintr-o dată s-a ridicat cu căteva mii de kilometri pe oră, [...] a tras cu o rază luminoasă în capul rachetei, lovind-o, apoi a zburat pe deasupra, cam așa, ajungând aici și trăgând cu altă rază, a zburat circular trăgând cu o altă rază, a coborât trăgând cu altă rază, apoi a zburat în direcția din care venise. Iar capul rachetei s-a rostogolit prin aer. […] Erau extratereștrii.”

Prin urmare, omenirea se află în beligeranță deschisă cu o anumită rasă extraterestră; iar Guvernul din umbră ține ascuns acest lucru, față de masele plătitoare de impozite.

 

Harry Allen Jordan, U.S. Navy, Radar Operator – USS Roosevelt:

Referitor la dosarele secrete pe care le-a consultat, a declarat: “Existau documente pe care le-am văzut, care se refereau la nava USS Roosevelt, în câteva cazuri de survol de către OZN – uri, și mai ales după ce au luat la bord arme nucleare.”

Harry Allen Jordan

 

 

Clifford Stone, U.S. Army – Extraterrestrial Retrieval Team:

Clifford Stone declară fără rezerve: “Am avut contacte cu străini, nu originari din vreo țară străină ci din alt sistem solar. Și am participat la asta.”

Clifford Stone

 


 

Richard French, fost locotenent-colonel în cadrul Forțelor Aeriene ale USA (USAF),  despre incidentul OZN de la Roswell:

 Richard French

“Ceea ce nu ştie multă lume este faptul că la Roswell s-au prăbuşit două obiecte zburătoare, nu doar unul. Primul a fost doborât în apropiere de White Sands, de un avion experimental dotat cu sistem de pulsare electromagnetic şi s-a prăbuşit”, a spus fostul locotenent-colonel.       

“S-a întâmplat la câţiva kilometri distanţă de primul impact. Bănuim că al doilea OZN venise în ajutorul primului echipaj care se prăbuşise sau ca să recupereze rămăşiţele de la primul impact. Mă refer la extratereştrii care pilotau nava”, a spus fostul militar american. Potrivit opiniei sale, autorităţile americane au mușamalizat incidentul de la Roswell, pentru a nu recunoaște faptul că extratereștrii ne vizitează în mod frecvent. Richard French a adăugat că OZN-ul pe care l-a văzut avea simboluri asemănătoare celor din scrierea arabă, despre care crede că ar fi fost cifre.

 

Chase Brandon, fost agent CIA:

La rândul său, Chase Brandon, fost agent CIA, reoferindu-se la OZN-ul pe care l-a văzut, a spus că era vorba despre "un obiect care nu provenea de pe aceasta planetă", scrie Daily Mail. El a adăugat că "vizita extraterestră" a fost văzută cu ochii săi. Dezvăluirile făcute de Richard French și Chase Brandon sunt susţinute de documente făcute publice recent de FBI, referitoare la incidentul OZN de la Roswell.

Chase Brandon 

 

 

Fostul Ministru al Apărării din Canada, Paul Hellyer:

Fostul Ministru al Apărării din Canada a recunoscut oficial că extratereștrii există și conlucrează cu guvernul SUA, la transferul de tehnologie extraterestră. Paul Hellyer a făcut dezvăluiri directe și tranșante, în cadrul unei audiții oficiale. “Există mai multe specii de extratereștri care au vizitat și continuă să viziteze Pământul, fiecare cu interesele sale.” Aceasta audiție oficială este unică, fiind una dintre cele mai clare confirmări ale realității existenței extratereștrilor. Paul Hellyer a depus mărturie că există cel puțin doi extratereștri, care lucrează în prezent cu guvernul american în cadrul unui proiect ce vizează transferul către SUA a unor tehnologii extraterestre.

Paul Hellyer, fost Ministru al Apărării din Canada

 

 

Ca fapt divers, menționez că guvernul britanic a rezervat un culoar de zbor exclusiv pentru OZN-uri extraterestre, pentru a se evita coliziunile cu avioanele terestre.

OZN de dimensiunea Terrei, fotografiat de NASA în spațiul cosmic

Fenomenul OZN din Curbura Buzălui.  

În cele ce urmează, mă voi referi la „spectacolul ozenistic” ce a  avut loc în noaptea de 22/23 august 1980, în Curbura Buzăului. Fenomenul a fost observat de numeroşi martori oculari, cu aproximaţie  între orele 1,30 şi 4,45. Eram cu un grup de copii, antrenaţi într-o misiune specială. Copiii erau cazaţi într-o clădire situată la circa 30 m de hotelul de interes local, în care eram cazat eu. Pe 22 august au sosit şi părinţii copiilor, care s-au cazat la acelaşi hotel.

În noaptea de 23 august, pe la ora 1,30, o fată s-a trezit și privind pe fereastră, a văzut un OZN lenticular deasupra unui deal din apropiere. Le-a trezit pe celelalte colege şi au ieşit afară. Au văzut atunci că mai era pe cer un OZN mai mare. Au dat alarma în hotel. M-au trezit aruncând cu pietricele în geam, strigând „OZN-uri!”

Am ieşit din hotel laolaltă cu vreo 20 de persoane, ce se aflau cazate acolo. Pe cer era un OZN mare, portocaliu, sub formă de trunchi de con, cu baza mare în sus. În treimea superioară gravitau de la dreapta spre stânga scântei colorate în roşu şi în verde. La dreapta, jos, deasupra unui deal era un OZN portocaliu de formă lenticulară, ce părea a fi în dificultate. Cădea spre coama dealului, pendulând ca o fruznă ce cade din copac. Când era să se izbească de deal, lumina portocalie devenea brusc mai intensă, se ridica pe verticală, stătea căteva momente la punct fix, după care începea iar să cadă spre muchia dealului.

Fenomenul OZN a durat cu aproximaţie până la ora 4,45. OZN-ul lenticular s-a redresat, a pornit pe diagonală spre nava-bază, s-a contopit cu ceasta şi astronava a accelarat pe diagonală ascendentă, dispărând în imensitatea boltei cereşti.

Fenomenul OZN din Curbura Buzălui, reconstituit


(Citat din articolul Fenomenul OZN din Curbura Buzălui, apărut în Jurnal Paranormal.) 

Ce se întâmplă cu grosul populației?

Grosul populației terestre constituie doar o masă de manevră, pe frontul dezinformării în privința civilizațiilor extraterestre. La această acțiune participă personalități cu salarii fabuloase plătite de guverne, deci din banii contribuabililor, și indivizi voluntari, care practică dezinformarea din inconștiență. După cum lesne se poate constata, principalul obstacol interpus în calea aflării adevărului despre civilizațiile extraterestre, este constituit din puzderia de religii și credințe de pe mapamond. Marea masă a pământenilor cred ceea ce spun conducătorii lor religioși și nu cercetează dacă aceștia rostesc adevărul. Religiile sunt menite să țină în frâu populația, care să aduleze capii bisericilor și să se supună hotărârilor guvernelor. Potrivit unui sondaj internațional realizat de Ipsos Social Research Institute (ISRI), 51% din populația planetei noastre crede în ceea ce le spun conducătorii religiilor. Prin urmare, peste 3,5 miliarde de pământeni se încred în ce le-a fost inoculat de către capii bisericilor, fără să cerceteze dacă li s-a spus adevărul.

În situația dată, dacă informațiile despre civilizații extraterestre ar fi făcute publice, ar declanșa o răzmeriță mondială sprijinită de liderii religiilor, ce nu ar renunța la privilegiile pe care le au din moși-strămoși. Informațiile reale despre OZN-uri și viața extraterestră sunt ascunse de guverne sub sigla top-secret; iar cele destinate maselor umane sunt cosmetizate în proporție de 99%. Până când Guvernul din umbră va lua o decizie fermă în această privință, nu ne rămâne decât să mărșăluim în sens giratoriu pe Pământ, via Papua Noua Guinee.

“Ni s-a ascuns propria splendoare, ni s-a răpit puterea, ne-am ignorat geniul, devenind inconștienți de adevărata noastră putere și măreție” – spune cercetătorul american, Foster Gamble. Și are dreptate.

Soluția acestei spinoase probleme este la îndemâna noastră. Să fim conștienți că nu suntem singuri în Univers și să acceptăm ideea că mai sunt și alți umanoizi în jurul nostru, poate mai evoluați decât noi sub aspect etic și a civilizației tehnologice, cu care trebuie să conviețuim în bună înțelegere.

Nota autorului. Sper că prin acest articol am oferit câteva informații reale despre lumea în care trăim, ce vor pune cititorii pe gânduri. 

 

 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.