Fostul Ministru al Apărării din Canada a recunoscut oficial că extratereștrii există și conlucrează cu guvernul SUA la transferul de tehnologie extraterestră!

 

May.12,2013

În cadrul evenimentului public “Zilele Dezvăluirii”, desfășurat în perioada 29 aprilie – 3 mai 2013, fostul ministru al apărării din Canada a depus mărturie că există cel puțin doi extratereștri care lucrează în prezent cu guvernul american în cadrul unui proiect ce vizează transferul către SUA a unor tehnologii extraterestre.

 

     Paul Hellyer, fost ministru al Apărării în Canada, face dezvăluiri directe și tranșante, în cadrul unei audiții oficiale: există mai multe specii de extratereștri care au vizitat și continuă să viziteze Pământul, fiecare cu interesele sale. Printre aceste specii el amintește pe cei din Zeta Reticuli, cei din Orion, apoi pe cei din Pleiade și din Andromeda. Aceasta audiție oficială este unică, fiind una dintre cele mai clare confirmări ale realității existenței extratereștrilor.

     Alte subiecte aduse în discuție în cadrul acestei audiții oficiale care a durat 25 de minute: complexul militar-industrial, împreună cu grupul Bilderberg, Comisia Trilaterala și Consiliul pentru Relații Externe, formează așa-numita Cabala(din ebr.Kabbalah= tradiție., N.edit.).

     Hellyer amintește și de asa-zisele guverne din umbră, de elita conducătoare, de Rockefeller și de clanul Bush.

     El afirmă că există 2 extratereștri de tipul “albi și înalti” care trăiesc în prezent într-o baza secretă care aparține Forțelor Aeriene ale SUA. Informațiile i-au fost furnizate de Charles Hall, care i-a povestit cum a ajuns să îi întâlnească, să stabilească o relație de încredere cu cei doi extratereștri care se află la baza din Nevada, și care în prezent lucrează împreună cu oficiali americani în cadrul unui program secret,  prin care SUA are acces la tehnologie extraterestră.

     “Faptul că există civilizații extraterestre mult mai avansate decât noi poate fi umilitor pentru unii dintre noi, dar acesta este un pas necesar pentru supraviețuirea umanității”.

     Pentru salvarea planetei este necesar ca umanitatea să renunțe la industria petrolieră și să înceapă folosirea energiei curate, regenerabile și gratuite. Deși acest deziderat este capital, actualii conducatori nu doresc să schimbe nimic, fiind perfect multumiți cu actualul sistem financiar global care este de o infantilitate copilarească și care nu servește adevăratei evoluții a umanității.

     “Congresul SUA este parțial responsabil pentru aceasta situație dezastruoasă în care ne aflăm. Tehnologia pentru energia gratuită EXISTA deja, dar este tinuta secretă de către Cabala”, adaugă Hellyer.

     “Rockefeller recunoaște că scopul acestei “elite” conducătoare este de a instaura un Guvern Mondial compus din membrii Cabalei, care nu este ales de nimeni, și care nu dă socoteala nimănui”, completează Hellyer. Este exact ceea ce se ascunde în spatele denumirii de Noua Ordine Mondiala. “Conform domnului Rockefeller, acest plan se afla deja în fazele sale avansate”.

     Paul Hellyer amintește ca au existat de-a lungul recentei istorii numeroase ocazii de a face mult bine pentru evoluția umanitații, dar de fiecare dată aceste ocazii au fost irosite fiind “deturnate” de interesele Cabalei. (...)

     Audiția publică a avut loc la data de 3 mai 2013, în cadrul zilelor Publice pentru Dezvăluiri “UFO Citizen Hearings on Disclosures”care s-au desfăsurat în perioada 29 aprilie – 3 mai 2013.

Sursa: roaim.net. Articol preluat din Blogul lui Mihai Rapcea.

 

Nota editorului. Adevărul despre relația pământenilor cu extratereștri nu se va putea spune în viitorul apropiat din cauza milioanelor de habotnici,   care struniți de liderii religiilor primitive, ar putea arunca planeta în haos. Pentru a afla adevărul, masele trebuie să aibă mintea dechisă pentru adevăr. Până se va ajunge la acest deziderat, omenirea va cheltui în continuare de-a surda miliarde de dolari pentru cercetări fără rost, întru satisfacția celor mulți, pentru a căuta răspuns la întrebarea inutilă dacă suntem singuri în Univers. Banii ce ar trebui dirijați spre eradicarea unor boli considerate incurabile.