Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Indivizi iresponsabili, dezinformează cititorii revistei online Jurnal Paranormal

Am ajuns la concluzia, că cea mai bună cale pentru difuzarea metodelor  pentru activarea energiilor extrasenzoriale din subconștientul uman, sunt cursurile fără frecvență. În acest sens am elaborat un manual practic, pe care îl voi publica (în serial) în JURNAL PARANORMAL - ediție tipărită. Prin cursuri fără frecvență, poate participa orice semen la activarea energiilor sale extrasenzoriale, indiferent de țara în care se află. În plus, cursanții vor fi scutiți de plata taxei care se cerea pentru cursuri cu frecvență și de cheltuieli pentru transport și cazare în București. Hotărârea mea este definitivă în această privință.

Prin urmare, eforturile depuse de Asociația Nexus din Sibiu de a organiza din nou cursurile mele cu frecvență, rămân fără obiect. Nu voi repeta greșeala pe care am făcut în anii anteriori, de a lăsa organizarea cursurilor pentru activarea energiilor subconștiente umane pe mâna unei asociații, care nu a fost în stare să gestioneze nici propria franciză a revistei NEXUS magazine. Ultimul număr din NEXUS magazine – ediția în limba română, editat de Asociația Nexus, a apărut pe piața mass-media în luna iulie, anul 2013…

Cursul predat de mine a fost înregistrat pe suport video de către Asociația Nexus din Sibiu, fără acordul meu. Mai mult, am fost atenționat în scris de președintele Asociației Nexus, domnul Cristian Pătruț, că mă va da judecată dacă voi folosi înregistrarea video a cursului pe care am predat, înregistrare pentru care Asociația Nexus nu deține nici un document legal. Nu comentez implicarea probabilă a unor servicii de informații, care ar fi emis ordinul sistării difuzării cursului în forma actuală. Anterior, președintele Asociației Nexus a reproșat faptul, că ofer prea multe informații la cursul pe care îl predau.

Este neavenită și propunerea președintelui Asociației Nexus de a se implica personal, prin JURNAL PARANORMAL, să confirme că eu sunt autorul articolelor pe care le semnez, în scopul contracarării informațiilor false puse în circulație pe internet.

În aceste acțiuni denigratoare au fost atrași câțiva trepăduși, care difuzează pe internet calomnia incalificabilă, că articole pe care le public în JURNAL PARANORMAL sub semnătura mea, ar fi scrise de alții. Am fost amenințat pe internet și cu exterminare fizică, dacă nu încetez să predau cursurile pe care le-am inițiat. A fost lansat și zvonul, tot pe internet, că aș fi murit, ceea ce a produs o derută explicabilă printre rudele mele aflate în țară și în străinătate. România postdecembristă a devenit în această privință un sat fără câini. Eu sunt autorul articolelor pe care le public sub semnătura mea, în revista online JURNAL PARANORMAL. Și cu asta am punct polemicii stârnite pe internet, de către indivizi iresponsabili.

Stimați cititori, nu autorul articolelor trebuie să vă preocupe, ci importanța temelor pe care le dezbat în aceste articole, privind viața voastră de zi cu zi. Specia umană se află pe marginea prăpastiei. Evenimentele care se desfășoară în prezent pe Terra, necesită o activare grabnică a super-simțurilor voastre, aflate în adormire în subconștientul fiecăruia dintre voi. Aceste energii extrasenzoriale se transmit pe cale genetică între generații. Mâine va fi prea târziu. Donațiile pe care le-am solicitat pentru redactarea, tipărirea și difuzarea revistei JURNAL PARANORMAL, în care voi publica metodele de activare a super-simțurilor din subconștientul uman, sunt în folosul vostru exclusiv. Eu nu am nevoie să mă implic în această muncă istovitoare. Energiile mele extrasenzoriale sunt activate de câteva decenii și percep lumea înconjurătoare prin super-simțuri active. Dar trebuie să public, fără întârziere, metodele activării super-simțurilor pe care le aveți în stare latentă în subconștient, pentru salvarea vieții voastre în viitorul apropiat.

Vasile Rudan

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.