Istoria omenirii a fost falsificată. A existat IMPERIUL DACIA MARE, care cuprindea aproape tot continentul european

A existat IMPERIUL DACIA MARE începând cu anul 305 e.n., care se întindea din IBERIA până în ORIENTUL MIJLOCIU. Vaticanul, deși deține documente în acest sens, păstrează un secret absolut asupra acestei realități istorice. De ce nu intervin istoricii români, ca urmași ai dacilor, să fie publicate documente secrete deținute în Biblioteca Vaticanului despre acest fapt istoric, care nu poate fi contestat?

Istoricii omit cu bună știință faptul, că potrivit informațiilor documentare transmise de cărturari din antichitate, a existat IMPERIUL DACIA MARE care a înglobat aproape tot continentul european. Sute de statui de daci se găsesc în țările europene. Conform datelor documentare transmise posterității de către istoricul latin Lactantius (240 – 320 e.n.), contemporan cu Galeriusîmpărații daci din Roma Italică se purtau fără menajamente față de populația romană. De pildă, împăratul dac Galerius Maximianus a tratat cetățenii romani cu o cruzime exemplară, așa cum cuceritorii îi tratează pe cuceriți, totul în numele aceluiași tratament pe care victoriosul Traian l-a aplicat cu două secole înainte poporului său dac. (Sursa: Enciclopedia Wikipedia).

Monede din aur cu chipul împăratului dac, Galerius Maximianus, care circulau în IMPERIUL DACIA MARE, începând cu anul 305 e.n.

În alocuțiunea rostită de regina Margareta a II-a a Danemarcei, cu prilejul vizitei de stat a lui Nicolae Ceaușescu în Danemarca din anul 1980, regina a elogiat cunoștințele agricole ale dacilor, pe care le-au lăsat moștenire danezilor. Constituie o dovadă în plus, că IMPERIUL DACIA MARE a existat. (A se vedea și articolul din JURNAL PARANOMAL, cu titlul: Secrete guvernamentale. Vaticanul deține documente care confirmă că a existat IMPERIUL DACIA MARE).

Granițele ROMÂNIEI actuale, suprapuse pe hotarele ROMÂNIEI MARI.

A venit timpul, ca parlamentarii noștri să propună măsuri legislative concrete pentru revenirea țării noastre la denumirea antică, DACIA. Denumirea român și România este un peiorativ și vine de la rumân, ce înseamnă iobag, șerb, rob, potrivit Dicționarului Explicativ al Limbii Române (DEX) editat de Academia Română. România este unica țară din Europa care își trage numele din iobăgie. Umilința iobăgiei a pus amprentă asupra comportamentul întregului nostru popor, în locul demnității și curajului de care au dat dovadă strămoșii noștri daci.

Fac apel la urmașii dacilor din țară și din diasporă. Trebuie organizăm neîntârziat un FORUM INTERNAȚIONAL, prin care să facem această crucială revenire a țării noastre la numele pe care îl avea în antichitate: DACIA. Potrivit informațiilor de care dispun, Cancelariile occidentale se opun ca România să își schimbe denumirea în DACIA, pentru a nu fi divulgat secretul asupra existenței IMPERIULUI DACIA MARE. Să nu uităm, că noi suntem urmașii dacilor, care au înființat IMPERIUL DACIA MARE, ce se întindea din IBERIA până în ORIENTUL MIJLOCIU. Trebuie să ieșim din marasmul istoric actual!

Vasile Rudan