Istoria speciei umane a fost falsificată; omul trăiește pe Terra din vremea dinozaurilor

Arheolog dr. Javier Cabrera, omul de ”știință” care a contribuit la falsificarea Istoriei omenirii.

În anii ’70 ai secolului trecut, în urma secării râului Inca din Peru, a fost descoperită o așezare umană ce prezenta un înalt nivel de cultură, cu vechimea estimată la peste 65.000.000 de ani. Cele aproximativ 10.000 de obiecte prelevate din așezare au fost luate în păstrare de un arheolog renumit din Peru, dr. Javier Cabrera, și închise într-o încăpere ascunsă. Pentru că, după cum afirma savantul peruan, "Nu suntem pregătiți pentru astfel de secrete". Este vorba de o civilizație necunoscută, dificil de încadrat din punct de vedere istoric, ce depășește imaginația arheologilor. Înainte de a muri în anul 2001, Javier Cabrera s-a destăinuit unor oameni de știință europeni, că a ținut într-o camera secretă aflată la subsolul muzeului, "obiecte cu totul speciale, a căror semnificație este imposibil de deslușit prin cunoștințele actuale". Să facem împreună o analiză succintă a câtorva imagini de pe pietrele descoperite, ca să ne dăm seama ce secrete sunt înfățișate pe relicvele recuperate din albia râului Inca.

Lupta oamenilor cu dinozauri, gravată pe pietrele descoperite în albia râului Inca

Pe obiectele arheologice de la Inca sunt redate în detaliu speciile de dinozauri, care trăiau pe Pământ cu 65.000.000 de ani în urmă. Cine le-a gravat, a văzut cum arată dinozaurii în realitate.

Specii de dinozauri, gravate pe pietrele descoperite în albia râului Inca.

 Miile de imagini incizate pe pietrele descoperite în albia râului Inca, înfățișează fără echivoc oameni luptând cu diverse specii de dinozauri. Sunt redați și dinozauri domesticiți, folosiți de oameni la diverse treburi cotidiene.

Lupta oamenilor cu dinozauri, gravată pe pietrele descoperite în albia râului Inca.

 Pe suprafața pietrelor descoperite în albia râului Inca din Peru, au fost incizați și canguri, cerbi, cai, crocodili, maimuțe și alte specii de animale terestre, care trăiau cu 65.000.000 ani în urmă pe Pământ, identice cu cele din zilele noastre. Prin urmare, cade și ipoteza evoluției speciilor, formulată de Charles Darwin.

Canguri incizați cu 65.000.000 ani în urmă, sunt identici cu cangurii din zilele noastre.

Succesiunea civilizațiilor umane pe Terra este ținută în cel mai desăvârșit secret de guverne

Specia umană este ținută în ignoranță, pentru a nu afla adevărul despre succesiunea civilizațiilor tehnologice pe Pământ. Este dificil de manevrat o masă de oameni de către politicienii aleși vremelnic să conducă treburile planetei, dacă omenirea ar fi informată corect asupra adevărului despre viață în Univers. Soluția găsită de guverne constă în ținerea omeniri în necunoștință de cauză, prin așa-zisă știință oficială la au acces masele umane.

O echipă de oameni de știință, care a elaborat un studiu pentru NASA privind testarea capacității creative a cercetătorilor, a ajuns la o concluzie șocantă: ”Ne naştem genii dar sistemul de educaţie școlară și socială este destinat să ne blocheze creativitatea. Școala este o instituţie care a apărut pentru a servi clasa politică aflată la putere, nu oamenii de rând. Pentru ca elitele să îşi menţină stilul luxos de viaţă au contribuit la acest sistem, în care imaginaţia şi creativitatea copiilor sunt reprimate încă din primii ani de viaţă”. (A se vedea și articolul din JURNAL PARANORMAL Secret divulgat de NASA: Copiii se nasc genii, adulții le distrug creativitatea).

Civilizațiile tehnologice ale speciei umane terestre se succed, pornind de la civilizație primitivă spre apogeul civilizației tehnologice, în urma cărora se autodistrug din vina exclusivă a omului. Este urmarea patriarhatului în care se află omenirea, știut fiind faptul, că specia masculină are moștenite gene ale beligeranței și autodistrugerii.

Istoriile naționale ale diverselor popoare au fost falsificate în funcție de interesele cotropitorilor. Unele țări din Lumea a treia și-au reluat numele pe care l-au avut înainte de colonizare. Dar mai există națiuni care păstrează cu cerbicie nume date de către cotropitori. De exemplu, România este un nume de pripas, care vine de la rumân ceea ce înseamnă iobag, șerb, rob - potrivit Dicționarului Explicativ al limbii române, editat de Academia Română, în loc să fi revenit la numele antic DACIA. Mai mult, istoricii școliți în fosta Uniune Sovietică au decis în includă în imnul nostru național numele împăratul roman Traian, care, se știe, a fost agresorul și jefuitorul strămoșilor noștri DACI. De unde se vede că Istoria omenirii este departe de fi o știință. A se vedea în acest sens, articole publicate în JURNAL PARANORMAL.

Ce este de făcut să ieșim din acest impas fatidic?

Simplu: să activăm de urgentă energiile noastre extrasenzoriale pentru a le descătușa din subconștient și să luăm decizia fermă de a reinstaura matriarhatul pe Terra. Omenirea a rămas la acest capitol în contradicţie legile firii. La animale sociale, femela conduce familia. La elefanţi, lei, bizoni, lupi, mistreţi, hiene, manguste, lemurieni, orci, etc., femela are rol conducător iar masculii se ocupă de protecţia familiei. Pe parcursul migraţiei anuale ale turmelor de elefanţi prin deşertul Namibiei, de pildă, cea mai bătrână femelă conduce turma, pentru că beneficiază memorie, simt de orientare şi simţ resposabil faţă de familie superioare masculilor. Caii eliberați în sălbăticie se constituie în herghelii conduse de femele. Femele din regnul animal au creierul mai dezvoltat decât masculii. De exemplu, neocortexul responsabil cu funcții superioare cognitive, are un volum mai mare la femele decât la masculi. (Citiți amănunte în JURNAL PARANORMAL).

Ascunderea relicvelor extrase din albia râului Inca din Peru este urmarea dezastruoasă a rațiunii unei minți masculine. Altfel am fi cunoscut faptul, că omul trăiește pe Terra de peste 65.000.000 ani, din vremea dinozaurilor; și am fi putut prevedea, că civilizațiile tehnologice terestre se autodistrug din vina exclusivă a speciei umane masculine, care este stăpânită genetic de instincte beligerante. Soluția ieșirii din acest impas psihologic, constă în reinstalarea matriarhatul pe Terra. Cu o mențiune: trebuie ținut cont, că nu toate femeile de pe Pământ au funcții cerebrale superioare bărbaților. Dar printre femei se găsesc mai multe genii lipsite de instinctul beligeranței și autodistrugerii, în stare să conducă omenirea către orizontul deșteptării noastre.

Vasile Rudan