Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Jurnal Paranormal a determinat Uniunea Europeană să renunțe la schimbarea orelor

Oameni de știință responsabili au făcut numeroase apeluri către UNIUNEA EUROPEANĂ, pentru sistarea procedurii nefaste privind schimbare de două ori pe an a orelor tradiționale, întrucât această practică afectează în mod grav sănătatea organică și psihică umană. Răspunsul UNIUNII EUROPENE a fost invariabil: Nu Uniunea Europeană a introdus obiceiul schimbării orelor tradiționale, prin urmare nu Uniunea Europeană trebuie să schimbe acest obicei. Despre această problemă, aparent insurmontabilă, am publicat o serie de materiale în JURNAL PARANORMAL, printre care articole intitulate sugestiv:

Profesor dr. Till Roenneberg. 

Profesorul dr. Till Roenneberg, de la Universitatea Ludwig Maximillian din Munchen, a declarat, că din cauza trecerii la ora de vară, costurile medicale ale Uniunii Europene trec de 131 de miliarde euro, pentru că nu s-au luat în calcul toate bolile ce se pot declanșa în urma bulversării metabolismului uman. ”Nici politicienii nu se înghesuie să schimbe această reglementare. Parlamentarii europeni consideră că nu este de competența lor să schimbe regula privind trecerea la ora de vară, ci ţine de legea fiecărui stat în parte. Pe de altă parte statele europene susţin, că Parlamentul European este cel care poate face ceva în privinţa acestei probleme; iar Instituția europeană se apără din nou, susținând că nu ea trebuie să oprească această practică, din moment ce nu ea a pornit-o”, a afirmat profesorul Till Roenneberg cu privire la acest subiect. (Sursa: Huffington Post). 

PARLAMENTUL EUROPEAN a continuat acțiunea sa nefastă îndreptată asupra sănătății cetățenilor din statele membre ale UNIUNII EUROPENE, până la intervenția publicației JURNAL PARANORMAL. În urma ”bombardamentelor” declanșate de JURNAL PARANORMAL prin articole publicate, PARLAMENTUL EUROPEAN a cedat și a dispus sistarea obiceiului anacronic de schimbare de două ori pe an a orelor tradiționale, începând cu anul 2021.

Prin refuzul repetat de a se implica în oprirea practicii abominabile de schimbare a orelor tradiționale, în pofida concluziilor oamenilor de știință potrivit cărora această procedură are consecințe deosebit de grave la nivelul sănătății organice și psihice ale omului, UNIUNEA EUROPEANĂ se face părtașă la crime împotriva umanității. Îmbolnăvirile în masă a cetățenilor europeni în urma pandemiei covid-19, sunt intensificate de slăbirea imunității organismului uman, în urma schimbării orelor tradiționale. Și aceste nenorociri au loc, pentru că europarlamentari corupți nu voiau să renunțe la șpaga anuală pe care o încasau de la INDUSTRIA MEDICAMENTELOR, pentru a menține obiceiul malefic de schimbare de două ori pe an a orelor tradiționale. Din cauza unor indivizi iresponsabili, care au fost promovați în PARLAMENTUL EUROPEAN din motive politice discutabile, suferă milioane de oameni în urma bulversării metabolismului uman.

Vasile Rudan

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.