Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Mărturii ale unor generali ruși despre existența extratereștrilor

Articol apărut în cotidianul NAȚIONAL, cu titlul ”Dezvăluiri uluitoare! Dosarele X ale sovieticilor, furate de la generalul Ilie Ceaușescu”, scris de jurnalista de investigații, Adina Mutar. Este cunoscut faptul, că jurnalista are acces la informații aparținând serviciilor secrete.

Redăm articolul cu prescurtările de rigoare, pentru a se încadra în formatul revistei noastre.
 

Ministerul sovietic al Apărării a lucrat la un proiect secret pentru a crea o ființă cu puteri supraomenești, paranormale, cu ajutorul unor extratereștri. Chiar șeful acestui proiect de neimaginat rupe tăcerea și dezvăluie cum au fost contactați extratereștrii și care e părerea acestora despre oameni.

Unitatea militară specială 10003

Generalul Mikhail Moiseev, șeful Statului Major, a înființat unitatea militară specială 10003.

Alexei Savin, general locotenent în rezervă, a fost cel „ales” să aducă  aceasta istorie la lumină. Savin a lucrat în Ministerul sovietic al Apărării, fiind absolvent al Academiei de Științe Naturale. Acesta a declarat unor ziariști de la Pravda că activitățile paranormale intraseră în linie dreaptă în armata sovietică si în KGB din 1983, când Ministrul Apărării de atunci a permis antrenarea unor soldați pentru misiuni paranormale, cum ar fi identificarea unor obiective militare prin metode extrasenzoriale, prezicerea unor accidente, vindecarea rapida a soldaților răniți, etc. În decembrie 1989 (exact când Gorbaciov se ostenea să înlocuiască  regimurile comuniste totalitariste cu unele cu fața umană), a luat ființa Unitatea militară specială 10003, din ordinul șefului Statului Major, general Mikhail Moiseev, având doar zece ofițeri paranormali, cei mai buni dintre cei antrenați. Aceștia au reușit să contacteze o civilizație extraterestră, după ce au existat mai multe apariții OZN în zona de antrenament din  Vladimirovka.

Au contactat extratereștri

Vasili Eremenko, general maior și profesor emerit al Academiei de Securitate, Apărare și Aplicarea Legii, a fost primul care s-a adresat presei pe aceasta tema. Pe vremea sovietică, era ofiter KGB și superviza tehnologia aeronautică.  „Am învățat cum să chemăm aceste OZN-uri în Vladimirovka. Era de ajuns să facem mișcări masive de trupe și să  transportăm echipamente. În astfel de cazuri, apăreau 100%.  După șase luni de testări s-au tras trei concluzii:  că știința modernă nu poate identifica acest fenomen, că s-ar putea să fi fost echipament sofisticat de recunoaștere aparținând SUA sau Japoniei și, trei, că ar putea fi un impact al unei civilizații extraterestre”, a declarat Eremenko. Generalul Alexei Savin vine și completează mărturia lui Eremenko. Anume că, „ademenirea” OZN-urilor a făcut parte din experimentul unității militare speciale 10003. Primele experimente au avut ca obiectiv descoperirea unor metode de a îmbunătăți activitatea creierului, în anumite circumstanțe. Consiliul Științific legat de acest program a fost condus de academician Natalia Bektereva, care, pană la moartea ei, a fost directorul științific al Institutului de cercetare a creierului uman. „În cadrul cercetărilor am ajuns la concluzia că omul este un sistem energo-informațional, care captează informații din afara cognoscibilului”, spune generalul Savin. Pentru a identifica aceste „surse externe”,  s-au creat trei grupuri, unul de cercetători, al doilea de militari și al treilea de… femei! Acest al treilea grup a făcut cele mai multe descoperiri în domeniu, dezvoltând capacități extrasenzoriale deosebite. Șefii au cerut contactarea unor civilizații extraterestre. „Și am reușit. Am dezvoltat o metoda bazată  pe activitatea creierului. Mai bine zis, am reușit sa aducem creierul pe o anumită frecventă, care i-a permis sa fie pe aceeași lungime de unda cu o civilizație extraterestră”, a explicat Savin.
 

Generalul Alexei Savin

Întâlniri de gradul III

Oamenii generalului Alexei Savin au reușit să contacteze extratereștri. 

Rezultatul a fost impresionant. Șase participanți la experiment au primit aprobare de la extratereștrii contactați să aibă „o întâlnire de gradul III”. Doi au fost primiți pe navele acestora. Extratereștrii le-au permis gradual acest contact, dar, odată stabilită relația de încredere, au existat discuții despre structura formei lor de guvernământ, a educației. Nu s-a putut obține nicio informație de natura militară. Însă au acceptat sa dea câteva scheme ale unor echipamente de diagnosticare și tratament. „Civilizația umana nu este de interes pentru ei, ca subiect de dialog. Suntem parte din Univers și trebuie să ne supravegheze pentru a nu ne autodistruge sau să  distrugem și alte civilizații apropiate, dar, altfel, suntem ca niște copii mici pentru ei”, spune Savin. […]  

Aparatele biomedicale ale „extratereștrilor”, furate din România

Generalul Ilie Ceaușescu. 

Programul a fost suspendat până recent, susține generalul Savin. „Acum patru ani, am repetat experimentul și am avut succes. Continuăm această  muncă. Oameni talentați sunt încă prezenți în industria Apărării”, declara Savin. 

Evident, nu putem să nu ne gândim la unitatea specială de antrenament paranormal, înființată experimental de generalul Ilie Ceaușescu în Munții Buzăului și care, datorită rezultatelor deosebite, urma să fie înființată  oficial în 1989. Odată cu cea sovietică. A noastră n-a mai avut șanse, dat fiind evenimentele din 1989! Din toata „istoria” generalului Savin, noi am reținut relatarea despre schemele date de „extratereștri” pentru echipamente de diagnosticare și tratament. Le știm, că de câțiva ani ele sunt prezentate în România, învăluite de misterul cuvenit. Și necesar. Sunt aparate foarte bune, bazate pe principiul rezonanței. Ceea ce ne duce automat cu gândul la istoria extrem de pământească a uluitorului aparat inventat de românul Carol Przybilla prin anii ’70 și brevetat în 1991, cu mare greutate, după care acesta a dispărut! Apărând la ruși, nu ca ar fi ceva „extraterestru” în aceasta apariție.

Paranormalii Cabinetului 1

Cabinetul 1 înființase o unitate militară pentru studierea fenomenelor paranormale și pentru antrenarea „soldaților paranormali” în Munții Buzăului, subordonată generalului Ilie Ceaușescu. Cercetătorul Vasile Rudan, specialist în percepție extrasenzoriala, a lucrat sub contract strict pentru această unitate. A condus experimente extrasenzoriale cu copii superdotați, iar rapoartele, fotografiile și negativele, precum și filmele erau predate unității respective. Nu avea voie să oprească nimic. (Sursa: Gen. Antonescu V. – n.a.). La începutul anilor ‘80, Vasile Rudan s-a aflat într-o situație de-a dreptul jenantă. Tocmai terminase un experiment, pregătise raportul și filmele, cum făcea de obicei, urmând să le predea. Dar, surpriza! Și-a găsit camera unde se cazase […] devastată și toate materialele dispărute, în mapa fiind pusă maculatură. Cine i le furase? Norocul lui a fost că și cei din unitate observaseră niște personaje foarte curioase, dotate cu jeep-uri Aro și stații de comunicație, dotări specifice Securității, care monitorizau activitățile din […]. Cine erau acești „men in black”, de își permiteau să supravegheze o unitate ultrasecretă a Armatei, care raporta direct lui Ceaușescu?

Generalul Pleșiță o „incriminează” pe Elena Ceaușescu

Generalul de Securitate, Nicolae Pleșiță. 

Generalul Nicolae Pleșiță auzise de preocupările paranormale ale  Armatei și știa că Elena Ceaușescu era și ea preocupată. „Elena Ceaușescu se ocupa cu chestii din astea, în cadrul Consiliului Național pentru Știință și Tehnică, a cărei președintă era”, dezvăluia acesta. Iar prim-vicepreședinte era Ion Ursu. În CNST era un departament care avea în plan cercetarea unor astfel de fenomene și experimentarea lor. Dar nu numai atât. „Am aflat de la un colonel în rezerva care a lucrat în DSS că într-adevăr, în cadrul CNST, existau oameni care aveau în program monitorizarea cercetărilor din sfera paranormalului, rapoartele lor fiind sub Cod Zero, ajungând la Elena Ceaușescu. Ea le distribuia apoi la trei subordonați. Doi dintre aceștia lucrau în cadrul DSS. La unul ajungeau zonele cu zăcăminte strategice, uraniu, petrol, descoperite prin percepție extrasenzorială, iar la celălalt ajungeau anumite invenții, de care se ocupa apoi Institutul de Tehnologie Avansată. Al treilea se ocupa de cele de interes personal al tovarășei.” Cu alte cuvinte, paranormalii lui Ceaușescu munceau, iar cei ai Cabinetului 2 ii spionau și le furau rapoartele.

Przybilla, cel mai monitorizat inventator

Cine a auzit de Carol Przybilla? Grație monitorizării permanente a oamenilor Elenei Ceaușescu, aproape nimeni. Carol Przybilla a fost „omul de aur” al noii ordini socialiste. Absolvent a doua facultăți în Germania, Carol Przybilla era trimis la toate șantierele muncitorești unde se întâmplau accidente grave de munca, pentru ca în avântul socialist se înlăturaseră majoritatea inginerilor „burghezi” și pana la școlirea altora era cale lunga. Minte inventiva, acesta a brevetat o grămada de dispozitive pentru curent alternativ și continuu, domeniu care făcea foarte multe victime. Cele mai profitabile invenții au fost: turbina cu combustie interna (1958, vânduta de statul român firmei General Motors), termocompresor frigorific cu circuit închis (1959), motor eliptic, fără bielă (vândută Japoniei și folosită în celebrele motociclete japoneze), armă defensiva antitanc (anii `90). […]”

 

Nota autorului. Prezența navelor extraterestre în Curbura Buzăului și în Munții Orăștiei (cu doi extratereștri la bord, văzuți de autor și de generalul de divizie Vasile Dragomir, fost șef al Direcției Topografice Militare), relevă faptul, că extratereștrii sunt interesați și de acțiuni psihice pe care le experimentează Armata terestră. Se poate deduce, că sunt cel puțin două rase nepământene care țin sub observație specia umană: o rasă care are intenții pașnice față de omenire și o rasă intransigentă, ce urmărește anihilarea în viitorul apropiat a speciei umane actuale.

(Pentru acest articol au fost folosite fotografii existente pe internet.)

 

Anunț important! 
În luna ianuarie 2017, vom publica un articol despre energiile paranormale reale existente în stare latentă în subconștientul uman, ce pot fi activate, pe care omul nu le folosește niciodată.

 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.