Mărturii cutremurătoare despre industria farmaceutică: ”Țineți minte! Noi nu dezvoltăm medicamente care să vindece bolile” (1/2)

Potrivit opiniei unor oameni de știință cu notorietate internațională, medicina care vindecă definitiv nu este rentabilă. Firmele din Industria farmaceutică sunt interesate să producă medicamente care să nu vindece boala, ci să cronicizeze durerile cu medicamente cronicizante, mult mai rentabile decât cele care vindecă o dată pentru totdeauna. Boala trebuie să revină din momentul în care nu se mai iau medicamente; iar efectele adverse ale medicamentelor trebuie să declanșeze alte maladii, astfel încât bolnavii să fie siliți să cumpere și să consume cât mai multe medicamente, în beneficiul patronilor Industriei farmaceutice.

Într-un context asemănător se află și vaccinul anti-Covid-19, elaborat recent de Industria farmaceutică. Imunizarea organismului uman prin vaccinul anti-Covid-19 este iluzorie; boala revine după un anumit timp în forme mai virulente. Operațiile de vaccinare trebuie repetate, cu riscurile aferente. Vaccinul anti-Covid-19 provoacă efecte adverse grave, printre care pareze faciale și decese. Doi medici români după ce s-au vaccinat, au făcut semi-pareze faciale. O asistentă medicală a murit în urma vaccinului anti-Covid-19. Părerea lui Albert Bourla, director al PFIZER - unul dintre producătorii vaccinului controversat - este cea exprimată într-un interviu publicat recent: ”Covid-19 rămâne cu noi pentru totdeauna!“ Albert Bourla nu s-a vaccinat cu preparatul produs de compania sa, motivând refuzul… că este sănătos. (Sursa: Bloomberg).

Cel puțin 125 de mii de persoane mor în fiecare an din cauza medicamentelor prescrise de medici

Shane Ellison, om de știință cu masterat în chimie organică. 

Shane Ellison, om de știință cu masterat în chimie organică, fost angajat la Array BioPharma și Eli Lilly, a făcut o declarație publică cutremurătoare: ”Când am lucrat în industria farmaceutică, acolo m-am ciocnit cu respingerea totală a științei. Fiind chimist eram surprins, că se fabrică medicamente cu capacitatea de a ucide oameni”. […] ”În aceste companii farmaceutice, în interviuri de angajare nu ezitau să spună următoarele: Tineți minte, că noi dezvoltăm medicamente pentru a înlătura simptome. Noi nu tratăm! […] ”Se pare că toate medicamentele sunt fabricate pentru a reduce populația.”
Cel puțin 125 de mii de persoane mor în fiecare an din cauza medicamentelor prescrise de medici. Industria farmaceutică are profituri anuale de miliarde de dolari, pentru a menține o mulțime de oameni bolnavi.

Mărturia chimistului Shane Ellison este șocantă. Ea se adaugă la numeroase semnale trase de oameni de știință onești, în ceea ce privește Industria medicamentelor și nocivitatea acestor preparate asupra organismului uman. Mai nou, de câțiva ani asistăm la o publicitate agresivă în mass-media pentru produse farmaceutice. Bolnavii sunt îndemnați prin reclame subliminale transmise prin televiziuni (reclamele subliminale sunt interzise), să cumpere medicamente pentru maladiile pe care le au sau cred că le au. Nu mai contează prescripția medicului curant. Contează ca bolnavii să cumpere cât mai multe medicamente, ca Industria farmaceutică să prospere. Ar fi suficient să citim prospectul atașat la un medicament, pentru a ne da seamă de efectele negative pe care le produce asupra organismului uman. Printre efectele adverse provocate de medicamente se numără și decesul bolnavilor.

Medicamentul care vindecă definitiv nu este rentabil

Prof. dr. Richard J. Roberts, laureat al Premiului Nobel pentru medicină.

Despre elaborarea unor medicamente care să vindece definitiv bolile, fără efecte secundare dezastruoase asupra bolnavilor, nu se vorbeşte decât rareori. Există posibilitatea - sunt de părere oameni de ştiinţă onești - să fie realizate în prezent asemenea medicamente. Numai că acest lucru nu intră în vederile Industriei producătoare de medicamente. Printre alte mărturii în acest sens, cităm din interviul dat de laureatul Premiului Nobel pentru Medicină, Richard J. Roberts, publicaţiei spaniole La Vanguardia, cu titlul Medicamentul care vindecă definitiv nu este rentabil.

Reporter: „Și de ce s-a renunţat la cercetări?”Richard J. Roberts: „Am dovezi că în anumite cazuri, cercetătorii care depind de fonduri private ar fi putut descoperi medicamente foarte eficace, care ar fi pus capăt cu totul anumitor boli...”

Richard J. Roberts: „Pentru că Industria farmaceutică este mai degrabă interesată să vă ia mai mulţi bani, nu să vă vindece pe dumneavoastră, aşa că dintr-o dată, cercetarea respectivă este deviată către descoperirea de medicamente care nu vă vindecă întru totul, ci doar cronicizează boala şi vă face să resimțiți o îmbunătățire, ce va dispărea din momentul în care nu mai luaţi medicamentul.”

Reporter: „Este o acuzație destul de gravă.”

Richard J. Roberts: „Este un lucru obişnuit, ca firmele din Industria de medicamente să fie interesate de linii de cercetare nu pentru a vindeca, ci pentru a croniciza durerile cu medicamente cronicizante, mult mai rentabile decât cele care vindecă o dată pentru totdeauna. Şi nu trebuie decât să urmăriţi analiza finaciară din Industria farmaceutică, ca să verificaţi ce spun. (...) Medicina care vindecă definitiv nu este rentabilă şi de aceea nu se fac cercetări în acest domeniu.”

Reporter: „Politicienii nu intervin?”

Richard J. Roberts: „Nu vă faceți iluzii; în acest sistem politicienii sunt simpli angajaţi ai marilor capitaluri, care investesc atât este nevoie pentru ca fii lor să fie aleşi; iar dacă nu sunt aleşi, să îi cumpere pe cei care sunt. Pentru capital există un singur interes: să se multiplice. Aproape toţii politicenii – şi ştiu ce vorbesc – depind cu neruşinare de acele companii multinaţionale farmaceutice care le finanţează campaniile. Restul sunt vorbe goale.” […] „S-a renunțat la cercetarea pentru antibiotice, pentru că sunt prea eficiente și vindecau complet. Și pentru ca nu s-au produs noi antibiotice, microorganismele infecțioase au devenit rezistente și azi tuberculoza, care fusese învinsă când eram eu copil, reapare și a ucis anul acesta peste un milion de oameni”.

Am reluat aceste informații pentru cititori care nu sunt la curent cu partea nevăzută a Industriei producătoare de medicamente. Patronii Industriei farmaceutice au minți bulversate de rapacitate și nu se gândesc decât la profitul lor efemer. Ei pășesc în existența viitoare fără să țină cont de consecințele faptelor pe care le comit împotrivă semenilor, împotrivă celorlalte specii biologice și a mediului ambiant care întreține viața tuturor organismelor biologice pe Pământ. Oamenii de știință au demonstrat, că ciclul vieții nu se termină niciodată. Continuă sub diverse forme, în funcție de informațiile atașate în mod indisolubil de energii vitale individuale; iar energiile sunt nemuritoare. Nu au început nici sfârșit doar se transformă potrivit legilor termodinamicii. După decesul actual, omul se va renaște la un nivel superior de organizare a materiei vii sau va urma procesul dureros al reciclării sale într-o ființă inferioară - în funcție de informațiile atașate în mod indisolubil de energiile sale. (A se citi în acest sens, articole publicate în JURNAL PARANORMAL).

Care este cauza răspândirii planetare ale Covid-19 și a altor calamități globale și ce este de făcut în situația refuzului Industriei farmaceutice de a elabora medicamente care să vindece bolile de care suferă specia umană, veți afla în episodul 2 a acestui articol. Nu pierdeți acest episod, ce va fi publicat în JURNAL PARANORMAL. Este foarte important pentru sănătatea voastră și sănătatea generațiilor viitoare ale omenirii.

 

Vasile Rudan

 


Citiți partea a doua aici.