Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Mărturii cutremurătoare despre industria farmaceutică: ”Țineți minte! Noi nu dezvoltăm medicamente care să vindece bolile” (2/2)

Care sunt cauzele răspândirii planetare ale Covid-19 și a altor calamități globale și ce este de făcut în situația refuzului Industriei farmaceutice de a elabora medicamente care să vindece bolile de care suferă omenirea, veți afla din acest articol.

Specia umană va supraviețui pe Terra prin terapii paranormale

De ani de zile susțin, că omul deține puteri paranormale prin care se poate vindeca de boli considerate incurabile de medicina actuală. Fără medicamente de sinteză și efectele secundare negative pe care le provoacă organismului uman. Exemple sunt numeroase, mă opresc la doar câteva, atestate de oameni de oameni de știință credibili.

În urma unui sondaj de opinie realizat în SUA, 73% dintre medicii au declarat, că există miracole ale vindecării, majoritatea susținând că au văzut vindecări miraculoase în faze terminale ale unor boli incurabile, determinate de procese psihofiziologice care sfidează știința medicală actuală. Personalități medicale de talie mondială au depus mărturie, că au asistat la vindecări fără nicio intervenție a medicinei alopate.

Doctorul Alexis Carrel, laureat al Premiului Nobel pentru medicină, a studiat și a confirmat împreună cu echipa sa, numeroase cazuri de vindecare instantanee, în special la pacienți bolnavi de cancer. „Procesul de vindecare - observa doctorul Carrel - se schimbă puțin de la un individ la altul. Adeseori, omul simte o mare durere; apoi vine senzația subită a unei vindecări complete. În câteva secunde, în câteva minute sau cel mult în câteva ore, plăgile se cicatrizează, simptomele generale dispar, pofta de mâncare revine. Uneori, dezordinile funcționale dispar înaintea leziunii anatomice. Deformările osoase caracteristice morbului lui Pott, ganglionii neoplazici, mai persistă încă două sau trei zile din momentul vindecării. Miracolul se caracterizează mai ales printr-o accelerare extremă a proceselor de vindecare organică.”
Oncologul dr. Carl Olson de la St. Mary’s din Columbia, spune: „Dacă definim un miracol drept ceva ce depășește limitele medicinei, ale științei în general, atunci nu am nici o îndoială că unele cazuri întâlnite în lunga mea carieră se încadrează în această categorie.”

Iar doctorul Mushir Hassan, de la spitalul Elmbrook Memorial (SUA), face o declarație fără echivoc: „Uneori oamenii se vindecă pur şi simplu, deși medicii nu le mai dădeau nici o șansă de supraviețuire şi cred că atunci intervine mâna lui Dumnezeu”.

Potrivit unor observaţii clinice pertinente, există numeroase cazuri în care boli socotite drept incurabile, se vindecă datorită un factori necunoscuți de medicina actuală. Pur şi simplu boala dispare, fără a se interveni în vreun fel cu mijloace medicale.

Bruno Gröning - cel mai performant vindecător paranormal din istoria omenirii

Potrivit surselor documentare, Bruno Gröning, cel mai mare vindecător paranormal cunoscut, a activat ca tămăduitor în Germania între anii 1940 – 1950. În prezența sa, oamenii se vindecau spontan de boli incurabile. Vindeca instantaneu grupuri masive de bolnavi, formate din 5.000 – 10.000 de indivizi. Au depus mărturie despre capacitățile sale tămăduitoare și medici. Dintre miile de martori oculari, care au asistat la vindecările în masă făcute de Bruno Gröning, redăm declarația unui medic al cărui tată fost vindecat de o boală incurabilă:

 „Bolnavii s-au sculat din scaunele cu rotile și au început apoi să le împingă singuri. Lucrul acesta l-am văzut cu ochii mei. Când am văzut efectele la cei în cărucioare, la tânărul orb care a început să vadă iar mai târziu la tatăl meu, logic că mi-am schimbat părerea. Atunci trebuie să-ți schimbi părerea, realitatea te convinge.”

Și autorul acestui articol a fost vindecat de o boală incurabilă, printr-un procedeu paranormal

Pot declara fără rezerve, că trăiesc datorită unui miracol Divin. La 9 decembrie 1989 mă îmbolnăvisem subit de o maladie necunoscută şi deosebit de virulentă, imposibil de diagnosticat pe cale medicală. Suferinţele fizice erau atroce, aveam senzaţia că fiecare celulă din organismul meu exploda de durere, aveam o continuă stare de greaţă, ce se intensifica odată cu trecerea timpului. Medicii au decis că nu mai eram transportabil la spital, iar în următoarele două zile au intervenit pierderi succesive ale cunoștinței, îndreptându-mă către un final inevitabil.

După plecarea medicului care încercase fără succes să-mi facă o perfuzie la data de 11 decembrie 1989, fetița mea, Ana-Maria, pe atunci în vârstă de 3 ani şi şase luni - s-a apropiat palidă de mine şi mi-a spus cu glas tremurând: „Tati, eu te fac bine!”. Începuse să-mi atingă uşor cu degetele fruntea şi tâmplele, iar după câteva zeci de secunde miracolul s-a produs: durerile şi greaţa încetaseră cu totul, boala dispăruse cu desăvârşire. Nu îmi venea să cred simţurilor. M-am ridicat de jos şi am făcut câţiva paşi prin cameră. Răul din trupul meu, oricare ar fi fost, pierise fără urmă. Pentru a mă convinge că nu visez, am făcut câteva genuflexiuni, aplecări în faţă, în lateral. Eram sănătos. 

Miracolul săvârșit de Ana-Maria Rudan nu a putut fi explicat din punct de vedere medical nici până în ziua de azi. De unde a știut acest copil, ce abia trecuse de vârsta de trei ani, că trebuie să-mi atingă cu degetele fruntea și tâmplele pentru a mă vindeca? Și ce fel de energii necunoscute a activat prin gestul ei? Rămâne o enigmă în aria fenomenelor paranormale.

Omenirea deține în subconștient în stare latentă, energii vindecătoare fantastice, ce se transmit pe cale genetică între generații. Este necesar ca aceste energii să fie activate la nivelul maselor umane. Bruno Gröning a dovedit că acest lucru este posibil.

Terapia placebo este de natură paranormală

S-a dovedit cu prisosință, că terapia placebo este mai eficientă în tratarea anumitor boli, decât medicamentele de sinteză; și nu cauzează efecte secundare negative asupra organismului uman. Se spune că terapia placebo este funcțională prin păcălirea creierului bolnavului, să accepte medicamente fără substanțe active. Creierul uman nu poate fi păcălit; în schimb pot fi induse în creier informații pozitive, care să ducă la vindecare. În mod concret, bolnavul trebuie să gândească cu tărie, că un anumit medicament fără substanțe active îl poate vindeca.

În locul medicamentelor placebo pot fi folosite alimente. Produsele alimentare trebuie considerate drept medicamente miraculoase, care au virtuți vindecătoare. Renunțați să vă gândiți la lucruri negative când luați dejunul și orientați-vă energiile cerebrale către beneficiile alimentelor în planul sănătății voastre. Trebuie să repetați acest obicei zilnic până la vindecarea bolii de care suferiți.

Putem eradica în scurt timp bolile cardiovasculare prin cură de fructe citrice

O echipă de cercetători canadieni, condusă de dr. G. C. Willis, a descoperit în anii ’50, că bolile de inimă sunt provocate de forme ascunse de scorbut cronic și se pot vindeca cu doze mari de vitamină C. Fără tratamente cu medicamente costisitoare cu efecte secundare devastatoare în plan organic și fără operații pe cord. Potrivit statisticii realizată de Organizația Mondială a Sănătății (OMS), în fiecare an se înregistrează peste 55 milioane decese cauzate de boli cardiovasculare. Dacă luăm în calcul statistica realizată de OMS privitoare la decesele anuale provocate de boli coronariene, de la descoperirea făcută de cercetătorii canadieni au murit miliarde de pământeni de boli cardiovasculare, ce putea fi vindecați cu vitamină C.

Rezolvarea sigură și eficientă a celor mai cunoscute boli ale inimii, constă în administrarea zilnică a unei doze de 6.000 – 10.000 mg vitamină C. Se știa demult, că deficiența vitaminei C în organism slăbește arterele umane prin formarea plăcilor de aterom (infiltrare a pereților aortei și a unor artere cu o substanță grasă), care împiedică circulația sanguină. Descoperirea cercetătorilor canadieni a fost confirmată la sfârșitul anilor ’80 de către doctorul Linus Pauling, laureat al Premiului Nobel pentru medicină. Dr. Pauling și echipa sa au constatat, că în urma depunerii plăcilor de aterom în interiorul arterelor, are loc deseori o ruptură a unei artere slăbite și rezultă cheaguri de sânge, ce duc la atac de cord sau infarct. A se citi și articolul, Ce ne ascund guvernele: Bolile de inimă sunt forme de scorbut cronic. Se vindecă cu vitamină C!

Decesele în urma bolilor de inimă cauzate de scorbutul cronic, pot fi evitate prin cură cu fructe citrice. Fructele citrice au un conținut ridicat de vitamină C și dispun de alți factori benefici pentru sănătatea omenirii.

Fructele citrice (lămâi, portocale, mandarine, etc.) consumate zilnic, vă feresc de boli cardiovasculare. Au un conținut ridicat de vitamină C.

Scorbutul cronic responsabil de bolile cardiace a fost confirmat și prin cardio-retinometrie și a fost vindecat prin doze zilnice de vitamina C de către dr. Sidney Bush, din Marea Britanie. Dr. Sidney Bush a observat, că plăcile de aterom se reduc și dispar în urma unor doze zilnice de până la 10.000 mg vitamină C. Pe baza acestor observații, a elaborat o nouă metodă de diagnosticare a bolilor coronare, denumită cardio-retinometrie. ”Vascularizarea pericorneală demonstrează că toți oamenii sunt la un moment dat afectați de scorbut, majoritatea suferind de această afecțiune aproape tot timpul. Forma subclinică cronică, necunoscută pe scară largă, poate fi diagnosticată și vindecată folosind imaginile arteriale retinale electronice secvențiale și cantități variabile de vitamină C, asociată cu unele elemente nutritive” – subliniat dr. Sidney Bush. (Sursa: Nexus new times magazine – science & alternative news). A se consulta și articolul: Știați că bolile inimii se vindecă cu vitamină C, fără alte medicamente?

Urmează o perioadă dificilă pentru supraviețuirea speciei umane pe Terra

Elaborarea și comercializarea vaccinului anti-covid constituie o mega-afacere a Industriei farmaceutice mondiale, ce însumează mii de miliarde dolari SUA. Vaccinul anti-covid pus în vânzare nu oferă nicio garanție privind eradicarea pandemiei de coronavirus. Omenirea se va confrunta cu tulpini noi de covid, care vor necesita alte vaccinuri, ce vor declanșa la rândul lor efecte secundare negative asupra sănătății omului.

Potrivit unor informații scăpate din laboratoare militare, se fac experimente pentru crearea unor noi arme biologice, cu viruși letali ce se răspândesc prin aer, cu efecte catastrofale asupra sănătății și vieții umane. Dacă vor fi scăpate de sub control și aceste experimente abominabile din cauza unei erori umane sau din rea intenție, se vor declanșa pandemii letale care vor decima o parte însemnată a omenirii. Am avertizat cititorii încă din anul 2016 din surse bine documentate, că în laboratoare militare se lucrează la crearea unor viruși letali transmisibili prin aer.

Într-un viitor articol mă voi referi la cauza acestor calamități, ce tind să copleșească specia umană actuală și cum ar putea fi oprite prin efortul conjugat al omeniri. Credeți-mă, dețin informații sigure în această privință. Să citiți acest articol de importanță crucială, care va fi publicat în JURNAL PARANORMAL.

Vasile Rudan

 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.