Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Metodă extrasenzorială sigură, la îndemâna omului, pentru a se feri de urmările cutremurelor de pământ

În zilele noastre au loc cutremure de pământ devastatoare, erupții vulcanice violente și inundații catastrofale, comparabile - ipotetic - cu situația care a fost pe Terra cu circa 26.000 de ani urmă. Seismologii nu iau în calcul inclinația de precesie a planetei noastre; și nici orientarea actuală a sistemului nostru solar spre centrul unei găuri negre super-masive, existentă în centrul galaxiei Calea Lactee, care are o masă de circa 4,3 milioane de sori și o gravitație infinită. Sau dacă iau în calcul această energie gravitațională colosală, nu divulgă acest lucru.

Este cunoscut faptul, că speciile de animale pot simți structurarea energiilor telurice, înainte de a se declanșa cutremurele de pământ. În acest fel, ele evită să staționeze în zonele supuse riscului seismic, salvându-și viața. Cutremurul catastrofal ce s-a declanșat în Oceanul Indian la data de 26 decembrie 2004, cu magnitudine pe peste 9 grade pe scara Richter, în care au pierit în zonele de litoral din Asia de sud-est peste 475.000 de oameni, este edificator. Oamenii de știință nu au găsit nici un cadavru de animal sălbatic. Animalele au detectat extrasenzorial energiile telurice precursoare seismului și s-au refugiat din timp în interiorul continentului, pe platourile înalte. La specia umană, extra-simțurile sunt blocate.

Posibilitatea activării extra-simțurilor, pe care le posedă specia umană în subconștient, este un fapt realizabil

Din cauza facilităților tehnologice la care are acces, omul s-a lenevit sub aspect cerebral; și în loc să-și dezvolte mintea, apelează la mijloace tehnice care să suplinească acest efort cerebral. ”Omul modern” are voința paralizată, fiind subjugat de puterea banului, ce poate compensa prin mijloace tehnice o infimă parte din facilitățile paranormale pierdute de-a lungul generațiilor. Activarea energiilor extrasenzoriale ce se găsesc în stare latentă în subconștientul uman necesită un efort cerebral, pe care specia umană actuală nu este dispusă să îl mai depună. Preferă să nu își dezvolte extra-simțurile, care necesită un dram de silință cerebrală, pentru a detecta din timp energiile telurice precursoare seismelor, la fel ca speciile de animale terestre.

Omul preferă să poarte ochelari de vedere, în loc să își dezvolte acuitatea vizuală pe cale extrasenzorială, pentru a vedea limpede lumea înconjurătoare. A se vedea în acest sens și articolul intitulat SCIENCE ALERT: CÂTEVA MILIARDE DE PĂMÂNTENI ÎȘI VOR PIERDE VEDEREA PÂNĂ ÎN ANUL 2050.

Guvernele păstrează un secret absolut asupra extra-simțurilor speciei umane

Se investesc zeci de milioane de dolari pentru păstrarea secretului asupra energiilor extrasenzoriale ale omului, pentru ca specia umană să poată fi strunită mai ușor în direcția dorită de guverne și religii. Din aceste sume colosale sunt plătiți și ”scepticii de serviciu”, care neagă existența energiilor paranormale ale omului. Cazul James Randi din SUA este notoriu în acest sens. Bătrânul magician a făcut o serii de declarații publice, că este un adversar necruțător al energiilor paranormale ale omului; și a pus un premiu de 1.000.000 de dolari pentru omul care îi va dovedi, că posedă astfel de energii. Numai că nu răspunde la solicitările celor care vor să îi demonstreze acest lucru. Despre milionul de dolari, spune că îl va acorda când… va zbura porcul. Și asemenea lui James Randi sunt și alți ”cercetători” plătiți, care neagă extra-simțurile umane. Este astfel menținută specia umană la coada clasamentului din regnul animal, în privința energiilor biologice paranormale pe care le posedă materia vie.

Cum putem detecta pe cale extrasenzorială, energiile precursoare cutremurelor de pământ?

În primul rând trebuie să avem energiile extrasenzoriale activate, ce există în tare latentă (în adormire) în subconștientul nostru. Extra-simțurile umane latente se transmit pe cale genetică între generații. Pentru activarea acestor super-energii există o procedură standard, pe care o vom publica integral în revista tipărită JURNAL PARANORMAL.

Următoarea operație constă în localizarea, prin detecție teledetecție extrasenzorială, a unui focar geo-patogen seismic. Procedeul teledetecției extrasenzoriale a fost verificat pe calea experimentului științific controlat și va fi publicat integral în revista tipărită JURNAL PARANORMAL.

După ce a fost localizat un focar geo-patogen, trebuie să ne dăm seama dacă este un focar comun sau un focar geo-patogen seismic. Ambele focare geo-patogene au efecte dezastruoase asupra sănătății organismelor vii. Dacă suprafața pe care se dezvoltă focarul geo-patogen este variabilă în timp în funcție de cutremurele de pământ, putem fi siguri că este vorba de un focar geo-patogen seismic. Odată cu localizarea unui focar geo-patogen seismic, lucrurile devin simple: dacă energiile telurice sunt în creștere pe plan orizontal, va avea loc în următoare ore un cutremur semnificativ în zona geografică apropiată. Dacă energiile telurile detectate sunt în regres, a avut loc un cutremur în zona adiacentă. Pentru a vă convinge de acest fapt, consultați pe internet comunicatele principalelor stații seismice sau citiți date despre cutremur în presa locală.

În situația în care energiile telurice premergătoare cutremurelor de pământ au o evoluție galopantă, este cazul să părăsiți locuința voastră și să vă îndepărtați cu circa 10 - 15 metri de zidurile clădirii. Eu am detectat pe cale extrasenzorială energiile telurice premergătoare unui cutremur catastrofal în zona seismică Vrancea, cu aproximativ două ore înainte de declanșarea cutremurului din seara zilei de 4 martie 1977, ce a făcut ravagii în București și în zone adiacente. Am ieșit afară din blocul în care locuiam și am așteptat să se producă seismul. Cutremurul s-a declanșat la ora 21;21 și a avut o magnitudine de 7,4 grade pe scara Richter; a durat 56 secunde, timp în care au fost distruse peste 35.000 clădiri în București și au fost înregistrate 1.578 victime umane. (Sursa: Enciclopedia Wikipedia).

Cu timpul, detecția evoluțiilor energiilor telurice premergătoare seismelor se transformă în rutină. Seara, înainte de culcare este util să detectați odată la două zile stadiul în care se află energiile telurice ale focarului geo-patogen seismic situat sub apartamentul vostru. Dacă sunt în limite rezonabile, puteți să dormiți liniștit întrucât nu se va produce cu siguranță nici un cutremur semnificativ de pământ în noaptea respectivă. Prognoza este valabilă cu cel puțin 24 ore înainte de a avea loc mișcările tectonice. A fi sigur că nu se va produce nici un cutremur de pământ în perioada următoare, este benefic pentru sănătatea psihică și organică a omului. Nu vă puteți imagina senzația de liniște ce vă cuprinde în situația în care sunteți sigur, că nu se va declanșa în următoarele 24 ore nici un cutremur de pământ în zona în care locuiți.

Să vă gândiți la aceste lucruri, verificate timp de peste trei decenii în cadrul unor cercetări științifice experimentale, înainte să abandonați ideea activării super-simțurilor din subconștientul vostru.

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.