Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Miracole ale vindecării paranormale


Trebuie să renunțăm la idei preconcepute în privința puterilor paranormale ale omului. De ani de zile susțin, că ființa umană deține energii capabile să vindece maladii declarate incurabile de medicina actuală. Fără medicamente de sinteză și efectele secundare negative pe care le provoacă organismului uman. Vindecarea prin procedee paranormale a speciei umane actuale este la începuturile cunoașterii. Cunoștințele dobândite în această privință, au fost pierdute de omenire de-a lungul timpului. Dar se pot recupera, întrucât aceste energii divine se află în subconștientul fiecăruia dintre noi. Și am demonstrat, că omenirea poate renunța și la ochelari de vedere, prin recuperarea acuității vizuale totale pe căi extrasenzoriale. Autorul.


Reiau o temă de importanță esențială, în actuală pandemie de coronavirus. În urma unui sondaj de opinie realizat în SUA, 73% dintre medicii au declarat, că există miracole ale vindecării, majoritatea susținând că au văzut vindecări miraculoase în faze terminale ale unor boli incurabile, determinate de procese psihofiziologice care sfidează știința medicală actuală. Personalități medicale de talie mondială au depus mărturie, că au asistat la vindecări fără nicio intervenție a medicinii alopate.

Doctor Alexis Carrel.

Oncologul dr. Carl Olson. 

Doctor Mushir Hassan.

Doctorul Alexis Carrel, laureat al premiului Nobel pentru medicină, a studiat și a confirmat împreună cu echipa sa, numeroase cazuri de vindecare instantanee, în special la pacienți bolnavi de cancer. „Procesul de vindecare - observa doctorul Carrel - se schimbă puțin de la un individ la altul. Adeseori, omul simte o mare durere; apoi vine senzația subită a unei vindecări complete. În câteva secunde, în câteva minute sau cel mult în câteva ore, plăgile se cicatrizează, simptomele generale dispar, pofta de mâncare revine. Uneori, dezordinile funcționale dispar înaintea leziunii anatomice. Deformările osoase caracteristice morbului lui Pott, ganglionii neoplazici, mai persistă încă două sau trei zile din momentul vindecării. Miracolul se caracterizează mai ales printr-o accelerare extremă a proceselor de vindecare organică.”
Oncologul dr. Carl Olson de la St. Mary’s din Columbia, spune: „Dacă definim un miracol drept ceva ce depășește limitele medicinei, ale științei în general, atunci nu am nici o îndoială că unele cazuri întâlnite în lunga mea carieră se încadrează în această categorie.”

Iar doctorul Mushir Hassan, de la spitalul Elmbrook Memorial (SUA), face o declarație fără echivoc: „Uneori oamenii se vindecă pur şi simplu, deși medicii nu le mai dădeau nici o șansă şi cred că atunci intervine mâna lui Dumnezeu”.

Potrivit unor observaţii clinice pertinente, există numeroase cazuri în care boli socotite drept incurabile, se vindecă datorită un factori necunoscuți de medicina actuală. Pur şi simplu boala dispare, fără a se interveni în vreun fel cu mijloace medicale.

Bruno Gröning, cel mai mare vindecător uman din istoria omenirii

Potrivit surselor documentare, Bruno Gröning (foto), cel mai mare vindecător uman cunoscut, s-a născut la 30 mai 1906, la Gdansk. A trăit în Germania de vest după încheierea ultimului război mondial. A activat ca tămăduitor în Germania, între anii 1940 – 1950. Cei care au beneficiat de harul său, au declarat că le dispăreau simptomele bolii incurabile de care sufereau, din momentul în care îl vedeau pe Bruno. În prezența sa, oamenii se vindecau spontan. Vindeca instantaneu grupuri masive de oameni, formate din 5.000 – 10.000 de indivizi bolnavi.

Bruno Gröning

Mii de bolnavi incurabili, așteaptă să fie vindecați instantaneu de Bruno Groning. Și i-a vindecat pe toți.

Au depus mărturie despre capacitățile sale vindecătoare și medici, pe care el i-a vindecat de boli nevindecabile. Dintre miile de martori oculari, care au asistat la vindecările în masă făcute de Bruno Gröning, redăm declarația unui medic, al cărui tată fost vindecat de o boală incurabilă:

 „Bolnavii s-au sculat din scaunele cu rotile și au început apoi să le împingă singuri. Lucrul acesta l-am văzut cu ochii mei. Când am văzut efectele la cei în cărucioare, la tânărul orb care a început să vadă iar mai târziu la tatăl meu, logic că mi-am schimbat părerea. Atunci trebuie să-ți schimbi părerea, realitatea te convinge.”

Bruno Gröning își rezuma astfel crezul: „Doresc să le fiu oamenilor doar o călăuză, să le arăt calea cea dreaptă, calea spre Dumnezeu.” Cuvintele rostite de Bruno Gröning pe patul de suferință, sunt tulburătoare: “Toți oamenii trebuie să moară. Și eu voi muri. Trupul meu va fi pus în pământ dar eu nu voi fi mort. Iar dacă cineva mă va chema, voi veni la el să-l ajut în continuare. Și când va veni momentul, fiecare va dobândi de la sine putere, ajutor și vindecare.”

Bruno Gröning continuă să vindece oamenii suferinzi și după decesul său fizic. Pentru a mă convinge de acest lucru, în dimineața zilei de 12.09.2017 am cerut ajutor pentru vindecarea piciorului meu drept, care a rămas deviat spre interior în urma atacului vascular suferit în anul 2010. De atunci nu l-am putut îndrepta. Instantaneu, print-o smucitură involuntară, piciorul mi s-a îndreptat.

Eu pot declara fără rezerve, că trăiesc datorită unui miracol Divin. La 9 decembrie 1989 mă îmbolnăvisem subit de o maladie necunoscută şi deosebit de virulentă, imposibil de diagnosticat pe cale medicală. Suferinţele fizice erau atroce, aveam senzaţia că fiecare celulă din organismul meu exploda de durere, aveam o continuă stare de greaţă, ce se intensifica odată cu trecerea timpului. Medicii au decis că nu mai eram transportabil la spital, iar în următoarele două zile au intervenit pierderi succesive ale cunoștinței, îndreptându-mă către un final inevitabil.

       Ana-Maria Rudan

După plecarea medicului care încercase fără succes să-mi facă o perfuzie la data de 11 decembrie 1989, fetița mea, Ana-Maria - pe atunci în vârstă de 3 ani şi şase luni - s-a apropiat palidă de mine şi mi-a spus cu glas tremurând: „Tati, eu te fac bine”. Începuse să-mi atingă uşor cu degetele fruntea şi tâmplele iar după câteva zeci de secunde miracolul s-a produs. Durerile şi greaţa încetaseră cu totul, boala dispăruse cu desăvârşire. Nu îmi venea să cred simţurilor. M-am ridicat de jos şi am făcut câţiva paşi prin cameră. Răul din trupul meu, oricare ar fi fost, pierise fără urmă. Pentru a mă convinge că nu visez, am făcut câteva genuflexiuni, aplecări în faţă, în lateral. Eram sănătos. Miracolul săvârșit de Ana-Maria Rudan nu a putut fi explicat din punct de vedere medical nici până în ziua de azi. De unde a știut acest copil, ce abia trecuse de vârsta de trei ani, că trebuie să-mi atingă cu degetele fruntea și tâmplele pentru a mă vindeca? Și ce fel de energii necunoscute a activat prin gestul ei? Rămâne o enigmă în aria fenomenelor paranormale.

Când ne îmbolnăvim de maladii incurabile din punctul de vedere al medicinei actuale, nu trebuie să pierdem speranța. Există în subconștientul nostru energii paranormale de proveniență divină, capabile de vindecări miraculoase; trebuie doar să le descătușăm din subconștient și să le activăm. Vom face aceste operații prin FUNDAȚIA EUROPEANĂ UMANITARĂ VASILE RUDAN.

Vasile Rudan

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.