Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Miracolul vieții în univers. Moartea este doar o iluzie


Decesul și renașterea organismelor vii sunt cele mai importante procese biologice din Univers; și trebuie să le acordăm o atenție corespunzătoare. Eu am depășit limitele vieții actuale, în urma unui accident provocat de un obiect căzut dintr-un OZN extraterestru; și am revenit pe Pământ, ca să vă împărtășesc cunoștințele pe care le-am acumulat despre aceste evenimente cruciale. Viața omului, viața celorlalte organisme vii, nu se termină niciodată. Viață, înseamnă energie și informație. Este dovedit din punct de vedere științific, că energiile nu pier niciodată, doar se transformă în funcție de informațiile care sunt atașate în mod indisolubil de energii. Nu există energii fără informații despre materia din care provin. Să ne pregătim de trecerea prin această transformare energetică cu cât mai puține informații negative, ce se atașează în mod involuntar de energiile noastre individuale. În funcție de informațiile din energiile noastre, ne vom renaște în viața viitoare ca ființe umane superioare, sau vom urma calea involuției biologice. Credeți-mă, știu ce spun. M-am întors din drumul vieții să vă atrag atenția asupra consecințelor informațiilor din energiile noastre, care sunt neglijate de specia umană actuală. Autorul.


Descrierea exactă a procesului decesului fizic actual, pe care l-am înregistrat în urma trecerii într-o altă viață

Am vrut să filmez în Curbura Buzăului (România) de față cu doi martori oculari, un obiect argintiu scăpat dintr-un OZN extraterestru. Când obiectul mi-a atins piciorul stâng s-a iscat o flamă portocalie, ce s-a propagat cu violență pe verticală. Am simțit un șoc termic în partea stângă a corpului, care mi-a provocat o stare de rău în întregul organism. Starea mea de sănătate s-a agravat către seară iar după miezul nopții am căzut într-un leșin letal. Descriu întocmai ce a urmat:

Am fost aspirat printr-un tunel turbionar de culoare gri, orientat la aproximativ 45 - 55 grade față de orizont. La capătul tunelului se vedea o lumină albă, strălucitoare, către care mă îndreptam cu viteză din ce în ce mai mare. Deplasarea mea prin tunel era însoțită de un zgomot puternic, ce se intensifica cu violență. Nu mai puteam respira.

Din momentul în care am fost expulzat din tunel, am simțit o ușurare totală. Am pătruns într-o altă lume liniștită, peisajul fiind comparabil întrucâtva ce cel terestru dar era curat, fără urme de poluare. Potrivit reperelor de orientare terestră, soarele era la nord-est. Discul solar era de circa trei-patru ori mai mare decât al soarelui nostru şi avea o lumină atenuată, de aproximativ 1.600 grade Kelvin. Din nord-vest spre sud-est curgea un pârâu cu apă limpede. În albia pârâului existau din loc în loc bolovani. Nu se vedeau alge, insecte sau alte organisme vii în apă. La vest de pârâu era un teren pe care creștea iarbă, iar la sud-vest se afla o terasă din piatră înaltă de circa 1,5 metri, prevăzută cu o balustradă. În partea de sud-est a terasei se afla un perete înclinat din stâncă, în care se vedea o intrare prin care răzbăteau sporadic vapori de apă. Pe balustradă din marginea terasei se sprijineau şi se uitau amuzate la mine patru femei tinere, dintr-o rasă necunoscută. Erau înalte de aproximativ 1,90 metri, bine structurate sub raport fizic, cu pielea gri-deschis. Erau îmbrăcate la fel, purtând rochii lejere dintr-un material de culoarea inului. La un moment dat, tânăra din partea stângă a grupului s-a îndreptat către intrarea din peretele de piatră și a chemat un bărbat în vârstă, cu statură redusă, care m-a privit zâmbind și s-a întors la treburile sale.

M-a întâmpinat o femeie relativ scundă, cu capul ceva mai mare decât la rasele umane terestre, cu tenul alb, părul blond-deschis, cu ochii albaștri proeminenți, având trăsături plăcute. Pe umărul stâng purta o geantă orizontală. Era însoțită de o fată având exact trăsăturile ei. (Era posibil să fi fost creată prin clonare, gândeam eu.) Am intrat în dialog cu femeia adultă. Conversația a avut loc într-o limbă pe care o vorbeam fluent. Este de nedescris confortul psihic pe care l-am simțit în timpul discuției cu un semen, al cărui creier era programat să rostească numai adevărul. 

La un moment dat s-a ivit un bărbat, a schimbat câteva cuvinte cu femeia adultă, după care bărbatul a dispărut nefiind deranjat de prezența mea. După care femeia blondă cu copilul său a plecat de-a lungul pârâului spre amonte, către nord-vest. Simțeam instinctiv, că dacă mai întârziam acolo, nu mai puteam să mă întorc pe Pământ. Cu regret am traversat pârâul în direcția sud-est și m-am întors pe Terra. Aveam de îndeplinit o misiune esențială: să informez pe semenii mei asupra procesului vieții și a renașterii în Univers. Și după 40 de ani pot să redau cu exactitate, fiecare amănunt pe care l-am văzut în cealaltă viață. Am descris cu sinceritate ce am văzut dincolo.

Frica de moarte a pământenilor

Când se apropie clipa morții, majoritatea oamenilor cad pradă depresiei și anxietății, cu gândul la învelișul fizic inert în care vor ”transforma” în urma decesului actual. În fapt, învelișul nostru biodegradabil trebuie tratat din perspectiva fluturelui, ce se transformă din omidă târâtoare în insectă zburătoare, lăsând în urma sa o carcasă lipsită de viață. Adică, fără exagerările pe care le impune biserica ortodoxă cultului moaștelor, întru păcălirea enoriașilor mai slabi de înger. (A se vedea și articolul din JURNAL PARANORMAL, intitulat: Viața omului continuă după decesul fizic!)

Am cunoscut semeni care în clipa premergătoare decesului erau cuprinși de disperare și au declarat, că după moartea lor poate să vină și un pârjol nuclear ca să distrugă viața cu totul, că nu le mai pasă. Și acei pământeni aveau copii, cărora le-au dorit moartea… Este efectul dezinformării omenirii practicat de guverne și religii existente pe mapamond, pentru manipularea speciei umane în acțiuni potrivnice vieții.

Moartea este doar o iluzie; Universul este structurat din energii favorabile vieții

Profesorul Robert Lanza, doctor în medicină la Universitatea Wake Forest (SUA), specialist în cercetarea celulelor stem şi autorul teoriei biocentrismului, a argumentat în mod științific, că moartea este doar o iluzie. Universul este structurat şi guvernat de legi şi forţe care sunt favorabile vieţii. Conservarea energiei este un adevăr fundamental al ştiinţei. Energia nu poate fi creată, nici distrusă, doar se transformă corespunzător primei legi a termodinamicii. Potrivit cercetărilor doctorului Robert Lanza, conștiința umană este conservată după moarte sub forma unei energii, chiar dacă trupul este distrus. (Sursa: Huffington Post).

Prof. dr. Robert Lanza

Fenomenul renașterii vieții este secretizat la cel mai înalt nivel guvernamental

Dacă specia umană ar afla, că viața din Univers se desfășoară în mod permanent prin reîncarnări succesive, în funcție de informațiile atașate în mod indisolubil de energii individuale, fiecare pământean s-ar preocupa de informațiile care se adună în mod involuntar în subconștientul său. Nu ar mai exista războaie intre semeni și nici ucigași plătiți, care să suprime viețile celor ce stau în calea unor planuri tenebroase. Fiecare individ ar avea grijă de informațiile ce se acumulează în subconștientul propriu, pentru a accede într-o viață viitoare potrivit cu năzuințele sale.

Viața organismelor vii terestre - deci și viața omului, se desfășoară neîncetat prin reîncarnări succesive

Viața omului este formată din energii vitale, care conțin informații despre materia vie din care provin. Energiile sunt fără început și fără sfârșit; doar se transformă potrivit cu informațiile atașate în mod indisolubil de energii. De pildă, astronomii studiază stele care nu mai există de mii de ani în formă fizică pe care o văd. În mod paradoxal, energiile pe care le-au generat prin dezintegrare se deplasează prin spațiul cosmic cu viteza luminii în vid și ne influențează sănătatea și destinul prin informațiile pe care le dețin. Energiile din spațiul cosmic se recompun în alte forme energetice astrale.

La fel se întâmplă și cu energii emise de organismele biologice. Procesul vieții continuă prin reîncarnări succesive. Și aici atingem un punct sensibil al ființei umane. Informațiile din subconștientul omului nu pot fi modificate și nici șterse. Potrivit informațiilor atașate de energiile noastre, ne vom transforma în viața viitoare în ființe umane superioare sau vom urma calea involuției biologice. Informațiile din energiile noastre se referă la conduita noastră în cadrul speciei umane, la comportamentul nostru față de celelalte specii biologice și față de mediul ambiant, care întreține viața tuturor organismelor vii terestre.

Vasile Rudan

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.