Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Miracolul vindecării instantanee

Miracolul vindecării instantanee a unor boli incurabile este atestat de medicina actuală. În urma unui sondaj de opinie realizat în SUA, 73% dintre medicii chestionaţi au declarat că există miracole ale vindecării, majoritatea susținând că au văzut vindecări miraculoase în faze terminale ale unor boli incurabile, determinate de procese psihofiziologice care sfidează ştiinţa medicală actuală. „Uneori oamenii se vindecă pur şi simplu, deşi medicii nu le mai dădeau nici o şansă şi cred că atunci intervine mâna lui Dumnezeu”, a declarat doctorul  Mushir Hassan de la spitalul Elmbrook Memorial; iar oncologul Carl Olson de la St. Mary’s din Columbia spune că, „Dacă definim un miracol drept ceva ce depăşeşte limitele medicinei, ale ştiinţei în general, atunci nu am nici o îndoială că unele cazuri întâlnite în lunga mea carieră se încadrează în această categorie.”

În procesul vindecării instantanee sau rapide intervine ceva necunoscut, care nu poate fi definit, ce vine din afara fiinţei noastre - posibil de natură divină. Potrivit unor observaţii clinice pertinente, există numeroase cazuri în care boli socotite drept incurabile se vindecă instantaneu datorită un factori necunoscuţi de medicina actuală. Pur şi simplu boala dispare, fără a se interveni în vreun fel cu mijloace medicale.

Doctor Alexis Carrel, laureat al premiului Nobel pentru medicină.

Doctor Carl Olson , oncolog la St. Mary's din Columbia.

Doctor Mushir Hassan, de la spitalul Elmbrook Memorial.


Doctorul Alexis Carrel, laureat al premiului Nobel pentru medicină, a studiat și a confirmat, împreună cu echipa sa, numeroase cazuri de vindecare instantanee, în special la pacienți bolnavi de cancer. „Procesul de vindecare - observa doctorul Carrel - se schimbă puțin de la un individ la altul. Adeseori, omul simte o mare durere; apoi vine senzația subită a unei vindecări complete. În câteva secunde, în câteva minute sau cel mult în câteva ore, plăgile se cicatrizează, simptomele generale dispar, pofta de mâncare revine. Uneori, dezordinile funcționale dispar înaintea leziunii anatomice. Deformările osoase caracteristice morbului lui Pott, ganglionii neoplazici, mai persistă încă două sau trei zile din momentul vindecării. Miracolul se caracterizează mai ales printr-o accelerare extremă a proceselor de vindecare organică.”

Sunt unul dintre beneficiarii vindecării instantanee şi pot declara fără rezerve, că trăiesc datorită unui miracol divin. La 9 decembrie 1989 mă îmbolnăvisem subit de o maladie necunoscută şi deosebit de virulentă, imposibil de diagnosticat pe cale medicală. Suferinţele fizice erau atroce, aveam senzaţia că fiecare celulă din organismul meu exploda de durere, aveam o continuă stare de greaţă, ce se intensifica odată cu trecerea timpului. Medicii au decis că nu mai eram transportabil la spital iar în următoarele două zile au intervenit şi pierderi succesive ale cunoștinței, îndreptându-mă către un final inevitabil.

După plecarea medicului care încercase fără succes să-mi facă o perfuzie la data de 11 decembrie, fetiţa mea, Ana-Maria - pe atunci în vârstă de 3 ani şi şase luni - s-a apropiat palidă de mine şi mi-a spus cu glas tremurând: „Tati, eu te fac bine”. Începuse să mă atingă uşor cu degetele pe frunte şi pe tâmple, iar după câteva zeci de secunde miracolul s-a produs. Durerile şi greaţa încetaseră cu totul, boala dispăruse. Nu îmi venea să cred simţurilor. M-am ridicat de jos şi am făcut câţiva paşi prin cameră. Răul din trupul meu, oricare ar fi fost, pierise fără urmă. Pentru a mă convinge că nu visez, am făcut câteva genuflexiuni, aplecări în faţă, lateral. Eram sănătos. Cred că acel copil nevinovat primise pentru o clipă puteri divine, pentru a-l întoarce pe tatăl său din pragul morţii. Miracolul săvârşit de Ana-Maria Rudan nu a putut fi explicat din punct de vedere medical nici până în ziua de azi.

Bruno Gröning - cel mai mare vindecător uman din istoria omenirii

Potrivit surselor documentare, Bruno Gröning s-a născut la 30 mai 1906, la Gdansk și a trăit în Germania de vest după încheierea ultimului război mondial. A activat ca tămăduitor în Germania, între anii 1940 – 1950. (A se vedea și articolul publicat în Jurnal Paranormal, intitulat Bruno Gröning - un miracol în psihoterapie.) În prezența sa, oamenii se vindecau spontan. Cei ce au beneficiat de harul său, au declarat că le dispăreau simptomele bolii incurabile de care sufereau, din momentul în care îl vedeau pe Bruno. Vindeca instantaneu grupuri masive de oameni, câte 5.000 – 10.000 de indivizi odată. Au depus mărturie despre capacitățile sale vindecătoare și medici, pe care el i-a vindecat de boli incurabile pentru medicina actuală. Dintre miile de martori oculari, care au asistat la vindecările în masă făcute de Bruno Gröning, redăm declarația unui medic al cărui tatăl fost vindecat de o boală cumplită. „Bolnavii s-au sculat din scaunele cu rotile și au început apoi să le împingă singuri. Lucrul acesta l-am văzut cu ochii mei. Când am văzut efectele la cei în cărucioare, la tânărul orb care a început să vadă iar mai târziu la tatăl meu, logic că mi-am schimbat părerea. Atunci trebuie să-ți schimbi părerea, realitatea te convinge.”

Bruno Gröning își rezuma astfel crezul: „Doresc să le fiu oamenilor doar o călăuză, să le arăt calea cea dreaptă, calea spre Dumnezeu.” Cuvintele rostite de Bruno Gröning pe patul de suferință sunt tulburătoare: “Toți oamenii trebuie să moară. Și eu voi muri. Trupul meu va fi pus în pământ dar eu nu voi fi mort. Iar dacă cineva mă va chema, voi veni la el să-l ajut în continuare. Și când va veni momentul, fiecare va dobândi de la sine putere, ajutor și vindecare.” Cred că Bruno Gröning se referea la energiile vindecătoare ce se află în stare latentă în subconștientul uman. Cum a fost posibil miracolul vindecării instantanee la o asemenea masă de oameni? Probabil că în urma energiilor emanate din sânul acestui grup imens de ființe umane obidite. Fiecare individ avea un singur gând: să ceară vindecare. Gândurile emise de această masă umană au intrat în rezonanță pozitivă și au deschis mecanismele psihobiologice individuale, responsabile cu vindecarea trupului. Acest lucru a fost realizat prin intervenția unei forțe divine, declanșată de Bruno Gröning.

Mii de bolnavi incurabili așteaptă să fie vindecați instantaneu de Bruno Gröning.


Bruno Gröning continuă să vindece oamenii suferinzi și după moartea sa terestră. Pentru a mă convinge de acest lucru, în dimineața zilei de 12.09.2017 am cerut ajutor pentru vindecarea piciorului drept, care a rămas deviat spre interior în urma atacului vascular suferit în anul 2010. De atunci nu l-am putut îndrepta. Instantaneu, print-o smucitură involuntară piciorul mi s-a îndreptat! Și pot să umblu nestingherit. Deseori noi neglijăm energiile subtile ce evoluează în jurul nostru și așteptăm tămăduire prin medicamentele produse de industria farmaceutică actuală, care nu vindecă definitiv bolile, ci doar le întrețin în stare cronică pentru a sili pe omul bolnav să le consume toată viața.

Nu ar fi mai bine pentru noi să renunțăm la ură între semeni, la rapacitate, la beligeranță și la alte instincte primitive, pentru a primeni atmosfera Pământului de radiațiile nocive rezultate în urma gândurilor noastre distructive? Pentru că, după cum observa cu înțelepciune și cunoscutul neuropsihiatru român, Dumitru Constantin Dulcan, gândurile negre ne fac rău și nouă și Universului în care trăim; și ne distrug sistemul imunitar deschizând Cutia Pandorei cu boli de care suferă omenirea: cancer, diabet, obezitate cu boli asociate supraponderabilității și alte suferințe incurabile. Este știut, gândul zidește și dărâmă. Gândul bun poate vindeca instantaneu de boli incurabile ființe umane. Gândul rău poate îmbolnăvi pe un om sănătos. Gândul este o energie ce se propagă în toate direcțiile în spațiul înconjurător și are efecte cumulative persistente. Dacă predomină gândurile pozitive este spre binele nostru. Dacă energiile negative sunt predominante, vom avea parte de războaie între pământeni, de boli incurabile, insuccese profesionale și domestice, catastrofe planetare din vina exclusivă a speciei umane terestre. Să fim atenți la gândurile noastre. Gândurile pe care le răspândim influențează destinul nostru și al urmașilor noștri.

 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.