Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Miraculoasele energii paranormale subconștiente ale omului

Energiile paranormale ale omului, persiflate îndeobște de oameni de știință civili, sunt cercetate sub aspect teoretic și aplicativ în mod cât se poate de serios în domeniul militar. Telepatia, detecția și teledetecția extrasenzorială, ca să ne referim doar la aceste abilități ale subconștientului uman, sunt studiate la cel mai înalt nivel, cu bugete secrete evaluate la zeci de milioane de dolari. Mai ales că recent, mai curând decât am apreciat în referatul prezentat la Sesiunea anuală de comunicări științifice cu participare internațională, din 12-13 aprilie 2007, ținută la Universitatea Națională de Apărare „Carol I”, a intervenit deja un colaps privind monitorizarea țintelor aeriene, prin intermediul tehnologiei electromagnetice actuale. Potrivit informației difuzată de Daily Mail, 13 avioane comerciale au dispărut timp de 25 de minute de pe radare, pe 5 și 11 iunie, a.c., în timp ce zburau deasupra Austriei. Autoritatea Aeronautică din Austria a comunicat că au fost pierdute toate datele coordonatelor de zbor, inclusiv datele despre identitatea aeronavelor. Incidente asemănătoare au avut loc și spațiul aerian a altor state europene. Nu se cunosc cauzele acestui fenomen nemaiîntâlnit. Agenția Aviatică Europeană (Eurocontrol) a început să investigheze implicațiile acestei  întâmplări insolite.

Producerea acestor fenomene a fost prevăzută de mine, cu șapte ani în urmă. La data de 18 martie 2011, am publicat în Jurnal Paranormal articolul intitulat Localizarea țintelor strategice prin teledetecție extrasenzorială, scris după comunicarea ținută de autor în anul 2007, la Universitatea Națională de Apărare „Carol I”, în care notam: Din cauza unor factori de natură geomagnetică, cosmică sau în urma exploziilor unor proiectile generatoare de câmpuri electromagnetice de înaltă intensitate, nu va mai fi posibilă urmărirea țintelor inamice prin intermediul mijloacelor tehnice actuale. Condițiile geomagnetice, în măsură să perturbe funcționarea sistemelor electromagnetice utilizate în teatre de operațiuni militare sunt în curs de structurare pe cale naturală, iar armele pentru neutralizarea circuitelor electronice destinate urmăririi țintelor terestre, aeriene și a celor ce vor fi amplasate în spațiul cosmic, se află într-un stadiu avansat de perfecționare. Nu mai constituie un secret nici faptul că, actualul proces de inversare a polarității magnetice a planetei noastre se desfășoară într-un ritm accelerat și ireversibil pe termen lung și va bulversa cu siguranță magnetosfera terestră și implicit funcționarea componentelor tehnice bazate pe principii electromagnetice. (Referatul prezentat de autor este  intitulat Localizarea țintelor strategice prin mijloace extrasenzoriale.)

În situația dată, atenția marilor puteri militare se îndreaptă către energiile paranormale subconștiente umane, în special în ce privește comunicația telepatică, detecția și teledetecția extrasenzorială. S-a confirmat pe calea experimentului științific controlat și repetabil, că undele telepatice nu pot fi bruiate de nicio tehnologie electromagnetică cunoscută și acționează în timp real, cu viteze de propagare instantanee. Prin urmare, când se va produce anihilarea din varii cauze a mijloacelor electromagnetice actuale de urmărire a țintelor aeriene – precedentul a și fost creat! – biodetecția rămâne prima opțiune general acceptabilă.

Recent a scăpat din laboratoare militare unul dintre rezultatele secrete ale unui experiment, făcut asupra energiilor paranormale existente în subconștientul uman. Experimentul a fost refăcut în laboratoare civile și a fost difuzat prin canale tv de pe întregul mapamond. În fața unui subiect uman, care avea electrozi pe scalp pentru înregistrarea electroencefalogramei (EEG), au fost proiectate în mod rapid pe un monitor video, imagini ale solului fotografiate din satelit. După înregistrarea encefalogramei, au fost colorate electronic diagramele înregistrate de la albastru la roșu și au fost transpuse pe imagini stelitare. S-a dovedit că subconștientul subiectului uman a înregistrat precis, în fracțiuni de secundă, zonele de interes militar pe terenul supus investigației subconștiente.

Folosirea energiilor subconștiente de către animale nu este supranaturală. Specii de animale evoluate precum delfinii, elefanții, maimuțele sau corbii folosesc energiile paranormale în mod frecvent. Acest lucru este posibil pentru că ele dispun de legături neuronale superioare omului. De pildă, într-un experiment repetat apar pe un ecran video cifre de la 1 la 9, amestecate aleatoriu electronic și i se cere unui cimpanzeu să stingă în ordine de la 1 la 9, prin atingere, toate cifrele. Animalul le stinge în ordine numerică în fracțiuni de secundă. Într-un experiment asemănător făcut în Anglia, s-a întrecut o femeie, doctor în psihologie, cu o femelă cimpanzeu. Animalul a întrecut omul fără drept de apel. 

Cimpanzeul are conexiuni neuronale superioare celor umane

Organismul nostru deține totodată, mijloace biologice de neutralizare a bolilor umane. De pildă, vindecările miraculoase de cancer pe parcursul numai a două-trei săptămâni, sunt datorate energiilor paranormale subconștiente ale omului. Medicamentele nu vindecă maladii. Ajută doar organismul biologic să se vindece singur. În acest sens este bine să citiți și articolul din Jurnal Paranormal, intitulat Dr. Leonard Coldwell: cancerul poate fi vindecat în câteva săptămâni.

Potrivit părerii oamenilor de știință, când vor fi activate energiile paranormale subconștiente ale omului, va avea loc conexiunea la banca universală de date. Omul va fi capabil să dobândească un volum de date superior informațiilor existente la ora actuală pe internet și în bibliotecile de pe întregul mapamond. Trebuie reținut faptul că la nivel conștient, creierul uman poate prelucra până la 32 unități de informație pe secundă (biți), iar la nivel subconștient randamentul crește la milioane de unități de informație în același interval de timp. Prin urmare, prin activarea energiilor paranormale subconștiente, omul poate accesa lucruri pe care nici nu ne închipuim că ar fi posibile.

 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.