Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

NASA a încheiat epoca astronavelor cu propulsie reactivă. Preferă farfurii zburătoare!

Recent, directorul NASA, Charles Bolden, fost astronaut şi comandant a unei navete spaţiale, a declarat că NASA renunță să mai foloseacă nave  spațiale cu propulsie reactivă, care sunt scumpe și dificil de exploatat și va trece la utilizarea farfuriilor zburătoare – deci la tehnologie de zbor extraterestră. Referindu-se la tehnologiile NASA pentru explorarea planetelor din sistemul nostru solar și din alte sisteme solare, John Grunsfeld, astronaut şi administrator asociat al Science Mission Directorate de la Washington, a spus că "această tehnologie pe care o folosim pentru a explora exoplanete, este cât se poate de reală". Anunțul făcut de Charles Bolden nu trebuie să ne surprindă. NASA este o agenție civilă numai în aparență, fiind subordonată Pentagonului.

Nu trebuie să ne facem iluzii în privința corectitudinii cu care NASA informează publicul, cu privire la proiectele sale din trecut și din viitor. Ar trebui să fim naivi să credem că tehnologia folosită de Agenția Spațială Americană este cea difuzată spre informarea marelui public. Este firesc ca asemenea proiecte de anvergură cosmică să rămână secrete. În acest sens se cheltuiesc milioane de dolari pentru dezinformare, chiar dacă această acțiune presupune lansarea unor astronave pentru un program civil aleatoriu, care să nu aducă rezultate palpabile în viitor.

Savantul Henri Coandă, la întâlnirea cu studenți și cadre didactice universitare. (Fotografia autorului.)

Revenim la anunțul făcut de directorul NASA, Charles Bolden, cu privire la folosirea farfuriilor zburătoare. Problema acestei tehnologii de zbor nu este nouă. Savantul Henri Coandă a recunoscut la data de 17 decembrie 1970, la o întâlnire cu studenți și cadre didactice universitare de la Institutul Politehnic din București, că a participat personal la experimente din nordul Africii, între anii 1938-1939, la testarea aparatelor de zbor de formă lenticulară, care dezvoltau viteze de zbor fantastice și accelerații pe măsură. Savantul nu a spus cine erau beneficiarii experimentelor. Dacă ținem cont de faptul că Henri Coandă a fost acuzat de francezi de trădare și a fost condamnat la moarte (sentința nu a mai fost executată), este lesne să ne dăm seama cine erau beneficiarii cercetărilor sale. A venit timpul ca biografii lui Henri Coandă să vorbească, în sfârșit, despre acest episod din activitatea savantului.

După înfrângerea Germaniei naziste în cel de-al doilea război mondial, aliații au găsit în arhivele secrete ale SS, planuri ale unor aparate de zbor... cosmic. Redăm mai jos, spre exemplu, două proiecte în acest sens.

 

Aparatul de zbor HAUNEBU III

Diametru: 71 metri.

Acționare: tachionator Thule 70 plus Schumann – Levitator (blindat).

Distribuția: impuls câmp magnetic.

Viteza: 7000 km/h. Max. 40.000 km/h.

Echipaj: 32 oameni.

Capacitate cosmică: 100%.

Capacitate generală de zbor: ziua și noaptea, în orice condiții meteorologice.

Gata de zbor: anul 1945.

Aparatul de zbor ANDROMEDA

Lungime: 139 metri.

Diametru: 30 metri.

Distribuție: impuls câmp magnetic.

Viteza de zbor: 300.000 km/h. Teoretic: viteză nelimitată, indiferent de condițiile meteorologice.

Echipaj: 130 oameni.

Capacitate cosmică: 100%.

Gata de zbor: 1945-1946.

OZN-uri extraterestre și extratereștri există cu certitudine; și autorul a văzut de aproape aparate de zbor extraterestre. În anii trecuți, Guvernul Angliei a emis o ordonanță privind înființarea unui culoar de zbor pentru OZN-uri extraterestre, pentru a se evita coliziunea acestora cu avioane  civile și militare. De altfel, există mărturii convingătoare ale unor oficiali sau foști oficiali occidentali, referitoare la existența civilizațiilor extraterestre și la contactul omenirii cu ființele venite din alte sisteme solare.

Foști oficiali americani și canadieni, astronauți și alți oamenii de știință, au depus mărturie că extratereștrii colaborează cu pământenii, în scopul transferării unor tehnologii extraterestre. Din declarațiile făcute de astronauții dr. Brian O’Leary, dr. Edgar Mitchell și dr. Clark C. McClelland, rezultă că au văzut extratereștri colaborând cu oameni de știință americani. Dr. Edgar Mitchell și dr. Clark C. McClelland au spus că în ultimii 60 ani extratereștrii ne vizitează planeta și colaborează la realizarea unor proiecte secrete comune cu pământenii, iar guvernele ne ascund acest lucru.

Au mai depus mărturii despre existența extratereștrilor și Richard French, fost locotenent-colonel în cadrul Forțelor Aeriene ale USA (USAF), colonelul Dwynne Arneson, de la U.S. Air Force – SAC Control Officer,  prof. Robert Jacobs, de la U.S. Air Force – Vandenberg Air Force Base, prof. emerit Jack Kasher, fizician la Universitatea Nebraska, Chase Brandon, fost agent CIA, Clifford Stone, U.S. Army – Extraterrestrial Retrieval Team, care afirmă că a participat la o întâlnire cu extratereștrii din alt sistem solar, Harry Allen Jordan, de la U.S. Navy, Radar Operator – USS Roosevelt, John Callahan, Senior FAA Official, Accidents Investigations, Paul Hellyer, fost ministru al Apărării în Canada și alți oficiali sau foști oficiali americani și canadieni. (A se vedea și articole publicate în Jurnal Paranormal, intitulate Adevărul despre civilizațiile extraterestre și Lumea în care trăim, nu este așa cum o știm).

Potrivit unui comunicat emis de NASA, în următorii 20 de ani pământenii vor intra în contact nemijlocit cu civilizațiile extraterestre. "Imaginați-vă momentul în care lumea se va trezi (sublinierea autorului) şi rasa umană va înțelege că îndelungata ei singurătate în timp şi spaţiu a luat sfârşit şi va deveni conştientă de posibilitatea că noi, oamenii, nu mai suntem singuri în Univers", a spus Matt Mountain, director de program spaţial şi cercetător la Space Telescope Science Institute din Baltimore. În galaxia noastră, Calea Lactee, există miliarde de planete cu civilizații tehnologice superioare celei de pe Pământ.

.NASA omite cu bună știință să precizeze câți dintre pământeni vor intra în vizorul extratereștrilor, pentru a fi strămutați de pe Terra înainte să dispară atmosfera terestră, din cauza inversării câmpului magnetic al planetei noastre. Rasa extraterestră ce se va ocupa de primenirea elementului uman pe Terra, va fi lipsită de compasiune față de specia umană, din motive pe care le cunoaștem fiecare. Greșesc dacă spun că nu se va pune problema prezervării oamenilor de rând? Dar în acest caz, ce se va întâmpla cu  majoritatea omenirii?

Până atunci NASA - agenție a Pentagonului, ține în priză omenirea cu un proiect civil, menit să distragă atenția populației pământene: proiectul ORION. Redăm mai jos planul aparatului de zbor de formă lenticulară, ce ne va reține atenția până când va interveni inversarea în mod brusc a polarității magnetice terestre. În urma schimbului de informații cu extratereștrii, guvernele cunosc dinainte urmările catastrofale ale acestui fenomen geomagnetic terestru.

Proiectul „Orion”. Dacă era un proiect științific viabil, NASA nu ar fi publicat în detaliu elementele tehnice ale vehiculului spațial.

Farfurii zburătoare construite de NASA, pentru proiectul „Orion”. Nu este vorba de aparate de zbor din proiectul secret al NASA, la care și-au adus contribuția specialiști extratereștri.

Democrația - așa cum este înțeles acest termen -, este o formă depășită de conducere a societății omenești. Un amic, medic de profesie, își motivează absența de la vot printr-o cugetare proprie: “De ce să mai votez eu în cunoștință de cauză, când vine în urma mea o măturătoare de stradă și prin votul ei haotic îl anulează pe al meu?” Ceea ce este adevărat. Și cum marea majoritate a cetățenilor votează în funcție de impulsul de moment sau la nimereală, putem vedea politicieni corupți și semianalfabeți instalați la conducerea popoarelor, politicieni care nu prezintă niciun certificat medical pentru a dovedi că ar fi fost în toate mințile la preluarea mandatului. Și cum potrivit informațiilor difuzate de Organizația Mondială a Sănătății (OMS), fiecare al cincilea vest european suferă de deficiențe psihice, ce se cer tratate în instituții specializate (în țara noastră situația este și mai gravă, fiecare al patrulea român are probleme psihice, potrivit OMS), putem să ne imaginăm impactul catastrofal asupra omenirii ce îl exercită cei aleși să ne conducă. Acestea vor fi “elitele” care vor beneficia de clemență din partea extratereștrilor și vor părăsi temporar Pământul. Extratereștri nu sunt  interesați să prezerve indivizi cu indici de inteligență superiori și cu moralitate înaltă. Indivizii inferiori pot fi mai lesne manipulați, potrivit scopului urmărit.

Ce este de făcut într-o atare situație? Eu cunosc soluția dar dacă o exprim în mod public, risc să fiu înjurat de cea mai mare parte a semenilor mei. Prin urmare, tac și îi las în voia sorții să se îndrepte către extincție, în mod democratic: oamenii de rând, laolaltă cu elitele autentice ale omenirii; care elite nu au nicio vină că nu se fac ascultate de grosul populației.

Între timp, asistăm la recrudescența fenomenelor geodinamice și meteorologice pe Terra, printre care cutremure violente de pământ, erupții vulcanice catastrofale, inundații devastatoare, activarea fără precedent în istoria scrisă a omenirii a focarelor geopatogene și alte fenomene negative   la care este supusă în prezent populația planetei. 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.