Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

NASA confirmă: un asteroid de 4 kilometri va lovi pământul în luna septembrie 2015

Update: Acest articol este axat pe informații apărute în mass-media internațională. Jurnal Paranormal se adresează unui public larg, inteligent și educat, capabil să judece cu mintea sa faptele prezentate în această publicație.


Informațiile vehiculate de agenții de presă privind impactul unui asteroid cu Pământul, se succed cu rapiditate. Potrivit precizărilor făcute în mass-media internațională, NASA și FEMA (Agenția Federală de Situații de Urgență) confirmă că între 15 și 25 septembrie 2015 un asteroid având diametrul de 4 kilometri va lovi planeta noastră, cu efecte distructive incalculabile. Urmările acestui fenomen cosmic vor fi catastrofale pentru specia umană și animală, pentru mediul înconjurător. În urma coliziunii cu un corp ceresc de atari dimensiuni, vor avea loc schimbări dramatice ale climei terestre, va fi distrusă vegetația, se vor isca valuri tsunami de până la 100 de metri înălțime, ce vor ruina așezările umane în zonele limitrofe oceanelor. Concomitent se va intensifica dinamica faliilor geologice, ce va provoca  cutremure devastatoare și va trezi” vulcanii și supervulcanii din diverse zone ale Terrei.

Rostul preluării acestei știri de Jurnal Paranormal este mai important decât pare prima vedere. Trebuie să ne obișnuim cu ideea unei catastrofe la scară planetară, ce va fi produsă în viitorul apropiat prin ciocnirea unor corpuri astrale cu planeta noastră. Potrivit concluziilor oamenilor de știință, o asemenea coliziune poate avea loc oricând, începând chiar cu clipa următoare. Pe data de 12 iulie 2011, în sinteza prologului la manualul de supraviețuire (încă nu am reușit să public cartea, din lipsă de bani pentru tipar și difuzare) făceam o prognoză sumbră în Jurnal Paranormal: „În viitorul apropiat vor fi bulversate magnetosfera solară, magnetosfera terestră, atmosfera şi biosfera, însoțite de o sumă de alte fenomene cosmice şi terestre ce ne vor pune viaţa în grea cumpănă. […] Se așteaptă bombardamente cosmice cu asteroizi şi comete la suprafața Terrei şi alte fenomene cu urmări previzibile şi imprevizibile.” Iată că recent (în luna septembrie 2014, n.a.) NASA a comunicat că începând cu anul 2017, peste 400 de asteroizi vor lovi Pământul timp de un secol. A se vedea în acest sens și articole publicate în JP, intitulate Prolog la manualul de supraviețuire (sinteză) și Comunicat NASA: începând cu anul 2017, peste 400 asteroizi vor lovi Pământul.

Potrivit propriilor estimări făcute prin detecție extrasenzorială, evenimentul cosmic anunțat de NASA și FEMA (Agenția Federală de Situații de Urgență) nu va avea loc în luna septembrie 2015. Cred cu tărie în rezultatele pe care le-am prelevat prin detecție extrasenzorială, în pofida vârstei și a sechelelor după atacul vascular cerebral, dictat de semeni inconștienți. (În urma accidentul vascular am mâna dreaptă și piciorul drept parțial imobilizate.) Asteroidul va fi deviat de la traiectoria sa, dar nu în urma unei intervenții umane. Omenirea -  din năpaste, organizată în patriarhat - este ocupată să otrăvească aerul, apa, solul și subsolului planetei noastre, să răspândească boli, ură și războaie între semeni.

Susțin, în continuare, necesitatea activării energiilor extrasenzoriale ale omului din subconștient, pentru a le readuce în stare normală, comparabile cu supersimțurile altor ființe din regnul animal. Pledez pentru acest lucru, chiar dacă este în contradicție cu cerințele unor guverne, ce preferă indivizi mai puțin dezvoltați sub raport cerebral și cu mai puțină informație asupra lumii înconjurătoare - deci mai lesne de manipulat. Trebuie să fim conștienți totodată, că avertismentul lansat de oameni de știință se bazează pe indicii reale și trebuie tratat cu deosebită atenție: coliziunea dintre asteroizi și comete cu suprafața Pământului poate avea loc oricând, cu urmările catastrofale menționate. În concluzie, avem de așteptat doar o lună de zile pentru a vedea cu ochii noștri ce se va întâmpla.

Redăm câteva știri despre evenimentul cosmic așteptat în luna septembrie 2015, apărute și în mass-media autohtonă. 

Post–scriptum

Acest articol este axat pe informații apărute în mass-media internațională. Jurnal Paranormal se adresează unui public larg, inteligent și educat, capabil să judece cu mintea sa faptele prezentate în această publicație. Cititorii mai puțin avizați ar trebui să rețină următoarele:

Potrivit concluziilor oamenilor de știință, fenomenul prezentat în articol se poate produce oricând la scară planetară, începând chiar din clipa următoare. Autorul precizează în articol, că în urma detecțiilor extrasenzoriale pe care le-a făcut, reiese că evenimentul cosmic semnalat de presa internațională nu va avea loc în luna septembrie 2015. Prin urmare, putem fi liniștiți. Deocamdată.

Comunicatele emise de National Aeronautics and Space Administration (NASA) trebuiesc tratate cu discernământ, avându-se în vedere că este vorba de o agenție a Pentagonului, care operează cu date confidențiale. Din informațiile reale prelevate de NASA în urma derulării programului cosmic, ajung la cunoștința publică cel mult 1% - restul de 99% constituie secrete militare la care au acces numai un număr restrâns de cercetători. Este normal ca la NASA să existe și un departament care se ocupă cu dezinformare publică. De pildă, NASA a contestat ani de zile existența extratereștrilor dar a colaborat cu aceștia la perfecționarea tehnologiei spațiale, conform declarațiilor făcute de foști cosmonauți și foști oficiali de rang înalt de la NASA, Pentagon și fostul Ministru al Apărării din Canada, Paul Hellyer. A se vedea în acest sens și articolul NASA: În viitorul apropiat, omenirea riscă să fie distrusă de extratereștri.

Titlul sub care este prezentat articolul în JP nu poate fi alarmant; dimpotrivă, ne îndeamnă să reflectăm cu responsabilitate la viitorul nostru ca specie. Este preluat din mass-media internațională și denotă o realitate, ce se va întâmpla în viitorul apropiat. Este contraproductiv să ne ascundem capul în nisip cu speranța să treacă urgia, fără să ne implicăm în rezolvarea problemelor pe care noi înșine le-am creat.

Cât privește pretenția unor cititori de a li se prezenta varii surse de informare asupra articolelor publicate, trebuie ținut cont de faptul că Jurnal Paranormal este o revistă de informare în masă asupra unor fenomene  situate la frontierele cunoașterii și nu o culegere de referate pentru sesiuni de comunicări științifice.

Vasile Rudan


NASA confirmă! Un ASTEROID de PATRU kilometri va lovi PĂMÂNTUL între 15 şi 25 septembrie 2015 VIDEO

Publicat: (acum 20 ore) // Actualizat: (acum 14 ore) // Sursa: romaniatv.net 
Autor: Alina Costache

Un scenariu apocaliptic este dezvăluit de NASA și FEMA, Agenția Federală de Situații de Urgență. Omenirea trebuie să se pregătească de cataclism în urma coliziunii unei comete, care s-ar produce, cel mai probabil în perioada 15-25 septembrie, 2015.

Informaţiile privind un viitor cataclism au fost dezvăluite în urmă cu un an de către ministrul francez al afacerilor externe, Laurent Fabius, care anunţă într-o conferinţă de presă ţinută la Casă Albă, că omenirii îi mai rămân 500 de zile până la producerea unui hoas climatic, care se va produce pe 24 septembrie 2015, potrivit Beforeitsnews.

Cometa ar avea un diametru de circa 4 kilometrii, iar cel mai probabil, zona coliziunii va fi cea a Americii de Nord. Nu este exclusă nici coliziunea în ocean, iar valurile care sevor produce pot atinge 100 de metri înălţime. Din păcate, omenirea nu deţine o tehnologie prin care meteoriţiisau asteroizii să poată fi distruşi, înainte de coliziunea cu Pământul.

Un asemenea impact va duce la producerea unei ierni nucleare, distrugerea vegetaţiei şi tsunami puternice, care vor avea că efect şi producerea unor cutremure foarte mari. Alţi specialişti sunt îngrijoraţi de faptul că, în urmă unei astfel de coliziuni, va fi reluată activitatea vulcanică în anumite zone ale lumii. Este vorba despre super-vulcanii din zona Pacificului, a căror activitate ar fi catastrofală pentru acea zona.


Vine SFÂRŞITUL LUMII, iar omenirea va fi NIMICITĂ! NASA a luat, deja, atitudine! Ce se va întâmpla în septembrie

Autor: Mario Moise | sâmbătă, 08 august 2015 | 87 Comentarii | 60359 Vizualizari

Sfârşitul lumii este aproape, conform informaţiilor furnizate de sute de publicaţii online din Occident, şi se va întâmpla atunci când un asteroid gigantic, cu un diametru de 4 km, va lovi Pământul în zona Americii de Nord.

Asteroidul ar urma să intre în coliziune cu pământul în perioada 15-25 septembrie, conform dailyrecord.co.uk.

Scenariu a fost pus în discuţie pentru prima dată în urmă cu un an, de către ministrul francez al Afacerilor Externe, Laurent Fabius, care spunea, la acea vreme, că omenirea se va confrunta cu o catastrofă majoră peste 500 de zile. […]


Scenariu înfiorător! Un asteroid cu diametru de 4 kilometri VA LOVI Pămânul în septembrie. NASA a confirmat

Facebook Twitter Google+

POSTAT: 07 August 2015, Ora 14:50

NASA şi Agenția Federală de Situații de Urgență (FEMA) dezvăluie un scenariu care ne dă fiori: o cometă cu diametrul de 4 kilometri va lovi Pământul în perioada 15-25 septembrie 2015.

Acest scenariu a fost pus în discuţie prima dată în urmă cu un an, de către ministrul francez al Afacerilor Externe, Laurent Fabius. Atunci, acesta anunţa că peste mai puţin de 500 de zile se va produce o catastrofă.

Cometa care urmează să lovească Pămânul peste cica o lună are un diametru de 4 kilometri şi, cel mai probabil, va cădea în America de Nord sau în Ocean.

Pagubele produse în cazul unei astfel de coliziuni ar fi catastrofale, spun specialiştii americani. Scenariul este cu atât mai îngrijorător cu cât, spun ei, nu există tehnologie care să permită distrugerea cometei, înainte de a lovi Terra. 

Urmările impactului vor şi, printre altele, producerea unor cutremure mari şi reluarea activităţii vulcanice a unor vulcani inactivi din zona Pacificului. 

Facebook Twitter

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/scenariu-infiorator-un-asteroid-cu-diametru-de-4-kilometri-va-lovi-pamanul-in-septembrie-nasa-a-co-546927.html#ixzz3iIfk0bj5

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.