Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

NASA a divulgat un secret absolut: și în alte sisteme solare există civilizații umane

Oamenii de știință de la NASA (National Aeronautics and Space Administration) și din alte organisme științifice oficiale, au declarat recent, că în alte sisteme solare sunt mii de civilizații umane, superioare civilizației tehnologice terestre. (Sursa: The Telegraph). Cercetătorul-şef de la NASA, Jim Green, atrage atenţia asupra faptului, că anunțarea acestei descoperiri ar putea să provoace tulburări sociale din cauza perceperii negative a acestui fenomen de către publicul larg. ”Sunt îngrijorat că va trebui să anunţăm asta”, a declarat Green pentru The Telegraph. Jim Green evită să spună care este cauza îngrijorării sale. O fac eu, în locul său.

Religiile existente pe Pământ, împiedică omenirea să acceadă la cunoștințe reale despre Univers

Cauza îngrijorării savanților de la NASA constă în faptul, că vor fi tulburări sociale pe Terra când omenirea va afla adevărul despre Univers. Religiile de pe mapamond au răspândit de-a lungul secolelor teoria falsă, că viața din Univers se rezumă doar la existența pământenilor și la un dumnezeu” sub forma unui bărbat bătrân, cu privirea cruntă, răzbunător, care le cere oamenilor supunere necondiționată. Potrivit ”științei” promovate de religii, ”dumnezeu” veghează din cer” asupra omenirii. În realitate, cerul” inventat de religii nu există – Universul este nemărginit. Și regimurile politice totalitare terestre urmăresc același lucru: supunere necondiționată a cetățenilor pe care îi conduc. Un ”dumnezeu” sub formă umană, cu necesități biologice specifice speciei umane, este o aberație născocită de religii pentru semeni mai puțin școliți asupra lumii în care trăiesc.

Dumnezeu” scornit de religii sub forma unui bărbat bătrân, răzbunător, cu privire cruntă, cu necesități biologice specifice speciei umane, care le cere pământenilor supunere totală este o stupizenie. Adevăratul Dumnezeu este situat la un nivel superior de organizare a materiei vii, este veșnic, omniprezent și are puteri nelimitate.

În Univers există mii de miliarde de galaxii, cu mii de miliarde sisteme solare și cu miliarde planete pe care trăiesc semenii noștri, care beneficiază de civilizații tehnologice aflate în diverse faze de evoluție – realitate recunoscută și de cercetătorii de la NASA. Dumnezeu nu poate ține concomitent sub observație mii de miliarde de indivizi. Adevăratul Dumnezeu nu este în nici un caz de genul masculin. Papa Ioan Paul al II-lea a declarat în mod public, că Dumnezeu ar putea fi femeie. Femeile au creierul mai dezvoltat decât bărbații, ele perpetuează și educă generațiile viitoare ale omenirii.

Din punct de vedere funcţional, creierul feminin este mai evoluat decât creierul masculin. În urma unor cercetări făcute la Universitatea Stanford (SUA) s-a demonstrat pe cale experimentală, că detaliile-imagine stimulează 9 centri nervoşi la femei, dispuşi în ambele emisfere cerebrale. La analiza detaliilor-imagine în creierul masculin se activează numai 2 centri nervoşi, într-o singură emisferă cerebrală. În creierul feminin există mai multe conexiuni între cele două emisfere cerebrale, decât în creierul masculin. Experimentele efectuate la City University of New York au arătat, că bărbaţii întâmpină dificultăţi în a percepe corect culorile galben, verde şi albastru. Profesorul care a condus studiul, Israel Abramov, afirmă că diferenţele înregistate sunt la nivelul creierului. Totodată, s-a descoperit că femeile au capacitatea de a memora mai multe detalii decât bărbaţii. Alt studiu, publicat în jurnalul ştiinţific Biology of Sex Differeces, revelă faptul că femeile au simţul auzului, simţul mirosului şi simțul gustului mai fine decât ale bărbaţilor. Studiile se referă la indivizi umani care au creierul dezvoltat în parametri normali, lipsit de deficiențe neurologice congenitale sau dobândite de-a lungul vieții. A se vedea în acest sens și articolul din JURNAL PARANORMAL, cu titlul: Trăim printre psihopați.

Omenirea a rămas la acest capitol în contradicţie legile firii. La animale sociale, femela conduce familia. La elefanţi, lei, bizoni, lupi, mistreţi, hiene, manguste, lemurieni, orci, etc., femela are rol conducător iar masculii se ocupă de protecţia familiei. Pe parcursul migraţiei anuale ale turmelor de elefanţi prin deşertul Namibiei, de pildă, cea mai bătrână femelă conduce turma, pentru că beneficiază memorie, simt de orientare şi simţ responsabil faţă de familie superioare masculilor. Caii eliberați în sălbăticie se constituie în herghelii conduse de femele. Femele din regnul animal au creierul mai dezvoltat decât masculii. De exemplu, neocortexul responsabil cu funcții superioare cognitive are un volum mai mare la femele, comparativ cu neocortexul masculilor. Sunt argumente viabile, care nu pot fi combătute de nicio religie.

Adevăratul Dumnezeu nu pedepsește și nu iartă păcatele omenirii. Fiecare individ are înscrisă în matricea sa genetică informații despre comportamentul său față de ceilalți semeni, față de celelalte specii biologice terestre și față de mediul ambiant care întreține viața tuturor organismelor vii pe Pământ. Energiile nu pier niciodată, conform legilor termodinamicii; nici informațiile conținute de energii nu se pierd. Informațiile sunt atașate în mod indisolubil de energii. Viața omului, viața celorlalte organisme vii, sunt constituite din energii complexe, care se perpetuează la infinit sub diferite forme de organizare biologică. Fiecare individ se va întrupa în viața viitoare, potrivit cu informațiile existente în energiilor sale. Credeți-mă, știu ce spun.

Am participat, împreună cu alți observatori, la patru fenomene OZN cu certitudine extraterestre. Astronavele din alte sisteme solare funcționează pe baza energiei antigravitaționale. Așa se explică staționarea astronavelor extraterestre la punct fix și viteze de zbor extraordinare. Prin acest articol vin în sprijinul cercetătorilor de la NASA, privind pregătirea speciei umane actuale pentru acceptarea adevărului despre Universul în care trăim.

Vasile Rudan

 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.