Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Ne naștem cu puteri paranormale uimitoare, care se pierd pe parcursul vieții

Omul se naște cu energii extrasenzoriale uimitoare, care se pierd pe parcursul vieții sale din cauza educației școlare și sociale actuale. Un secret științific divulgat de NASA, a stârnit furori în mass-media internațională. O echipă de oameni de știință, care a elaborat un studiu pentru testarea capacității creative a cercetătorilor, a ajuns la o concluzie șocantă:

”Ne naştem genii dar sistemul de educaţie școlară și socială este destinat să ne blocheze creativitatea. Școala este o instituţie care a apărut pentru a servi clasa politică aflată la putere, nu oamenii de rând. Pentru ca elitele să îşi menţină stilul luxos de viaţă, au contribuit la acest sistem, în care imaginaţia şi creativitatea copiilor sunt reprimate încă din primii ani de viaţă”. (A se citi articolul, NASA: 98% DINTRE COPII SE NASC GENII. EDUCAȚIA LE COMPROMITE CREATIVITATEA). Oamenii de știință de la NASA nu au făcut publice rezultatele studiilor asupra abilităților extrasenzoriale ale copiilor, pe care le cercetează de câteva decenii. Iată câteva dintre energiile extrasenzoriale ale omului, care se transmit pe cale genetică între generații, ce se pierd pe parcursul vieții sale:

Vindecarea paranormală a unor boli incurabile

Personalități medicale de talie mondială depun mărturie, că au asistat la vindecări miraculoase, fără nicio intervenție a medicinei alopate. În urma unui sondaj de opinie realizat în SUA, 73% dintre medici au declarat că există miracole ale vindecării, majoritatea susținând că au văzut vindecări supranaturale în faze terminale ale unor boli incurabile, determinate de procese psihofiziologice care sfidează știința medicală actuală. Oncologul dr. Carl Olson de la St. Mary’s din Columbia spune: „Dacă definim un miracol drept ceva ce depășește limitele medicinei, ale științei în general, atunci nu am nici o îndoială că unele cazuri întâlnite în lunga mea carieră se încadrează în această categorie.”

Iar doctorul Mushir Hassan, de la spitalul Elmbrook Memorial (SUA), face o declarație fără echivoc: „Uneori oamenii se vindecă pur şi simplu, deși medicii nu le mai dădeau nici o șansă şi cred că atunci intervine mâna lui Dumnezeu”.

Doctorul Alexis Carrel, laureat al premiului Nobel pentru medicină, a studiat și a confirmat, împreună cu echipa sa, numeroase cazuri de vindecare instantanee, în special la pacienți bolnavi de cancer. „Procesul de vindecare - observa doctorul Carrel - se schimbă puțin de la un individ la altul. Adeseori, omul simte o mare durere; apoi vine senzația subită a unei vindecări complete. În câteva secunde, în câteva minute sau cel mult în câteva ore, plăgile se cicatrizează, simptomele generale dispar, pofta de mâncare revine. Uneori, dezordinile funcționale dispar înaintea leziunii anatomice. […] Miracolul se caracterizează mai ales printr-o accelerare extremă a proceselor de vindecare organică.”

Și autorul acestui articol a beneficiat de vindecare paranormală a unei boli incurabile năprasnice. (Citiți articolul VINDECAREA PARANORMALĂ A UNOR BOLI INCURABILE).

Predicția cutremurelor prin energiile extrasenzoriale ale omului

Timp de mai bine de 30 de ani am efectuat cercetări experimentale asupra evoluțiilor focarelor geopatogene seismice și m-am convins că metoda predicției cutremurelor prin teledetecție extrasenzorială funcționează impecabil. Predicțiile cutremurelor de pământ pe care le-am făcut s-au dovedit corecte. Și omul poate să detecteze pe căi extrasenzoriale – la fel ca unele specii de animale –, energiile telurice premergătoare cutremurelor de pământ și să se ferească de urmările dezastruoase ale seismelor.

Investigarea subsolului prin mijloace extrasenzoriale umane

În privința eficienței și preciziei teledetecției extrasenzoriale stau mărturie zeci de kilometri de ziduri antice subterane din munții Orăștiei (România), localizate cu precizie împreună cu generalul de divizie ing. Vasile Dragomir, fost șef al Direcției Topografice Militare din cadrul Ministerului Apărării Naționale, pentru un studiu guvernamental și descoperirea vestigiilor arheologice în subsolul planetei Marte. Descoperirea vestigiilor arheologice subterane din planeta Marte a fost publicată în Jurnal Paranormal la 27 august 2013. În anul următor, existenta vestigiilor arheologice din subsolul planetei Marte a fost confirmată de către NASA. Teledetecția extrasenzorială funcționează ireproșabil în timp real și pe distanțe astronomice.

Abilități extrasenzoriale pentru comunicații telepatice

La inceputul anilor ’60, când am intrat și eu în cursă pentru performante în comunicații telepatice, recordul mondial era de 37% acuratețe a mesajului telepatic recepționat. Văzând cu ce usurință comunicau telepatic unii dintre copiii care luau parte la programul nostru de pregatire, am renunțat la exerciții cu celebrele figuri Zener și am investigat alte căi de accesare a subconstientului uman. În loc sa umblu pe drumuri bătătorite, încercând să apropii prin antrenamente psihice frecvențele de lucru ale telepaților, am căutat candidații susceptibili de a comunica telepatic pe frecvențe apropiate nativ. Așa am ajuns să stabilesc 4 recorduri mondiale în comunicații telepatice. Ulterior performanțele mele au fost reeditate și depășite de telepații instruiți de mine.

Divinitatea a înzestrat ființa umană cu energii extrasenzoriale capabile să învingă adversitățile vieții pe planeta noastră, care sunt dominate de cutremure devastatoare, erupții vulcanice violente, inundații catastrofale și evenimente meteorologice extreme. Trăiesc printre noi umanoizi care au primit misiunea să arate calea de urmat pentru pământeni, dar nu îi pot obliga pe oameni să urmeze calea indicată. De noi depinde dacă folosim acest dar divin pe calea adevărului, sau mergem pe un drum opus intereselor noastre.

Sisteme artificiale de blocare a energiilor extrasenzoriale ale omului

Educația școlară și socială actuală este destinată să blocheze dezvoltarea cerebrală a omului de la vârste timpurii. În România, printr-o hotărâre a parlamentului, frecventarea grădiniței pentru copii devine obligatorie. Educatoarele de la grădinițe au coeficientul de inteligentă (I.Q.) inferior copiilor pe care îi educă”. Recent, parlamentarii români au decis ca învățământul obligatoriu să dureze 16 ani. Cine sunt cei care au luat această hotărâre? Foștii repetenți și corigenți din masa parlamentarilor români. Prin învățământ obligatoriu timp de 16 ani, se pierde cea mai valoroasă parte a vieții omului în dezvoltarea sa cerebrală. În loc să primenim învățământul obligatoriu, astfel încât să oferim copiilor răgazul să-și dezvolte mintea pe căi naturale, noi îi agresăm cu materii inutile, care vor fi o piedică în asimilarea cunoștințelor profesionale. Creierul omului este asemănător unui computer. Este dotat cu unhard-disk” cerebral, cu o capacitate restrânsă de stocare a cunoștințelor. Prin urmare, memoria umană este limitată. Dacă o încărcăm cu detalii nesemnificative, nu mai rămâne loc pentru lucruri utile omului.

Interesele conjugate ale guvernelor și religiilor constau în transformarea speciei umane într-o turmă preocupată doar de traiul zilnic, ca să fie mai ușor de strunit. Guvernele sunt îndeobște conduse de psihopați, insensibili la suferințele pe care le provoacă semenilor, cu rezultate catastrofale asupra dezvoltării ființei umane și asupra mediului înconjurător. Se cultivă invidia între oameni, rapacitatea, ura și crima. Omul devine periculos pentru guverne din momentul în care începe să gândească cu propria sa minte și să socializeze. Telefonia mobilă are efecte profund negative, împiedicându-i pe oameni să se unească. Prin telefonie mobilă indivizii umani pot fi ținuți departe unul de celălalt și supravegheați în permanență, evitându-se în acest mod răscoale împotriva guvernelor. Se investesc miliarde de dolari într-o educație” potrivnică intereselor speciei umane.

Știința tradițională, accesibilă omului de rând

Știința tradițională, accesibilă omului de rând, acoperă doar un procent din știința reală – restul sunt supoziții care vor cădea în deceniile următoare. Universul ascunde taine de nepătruns pentru știința tradițională. Nu se știe ce este electricitatea, magnetismul, gravitația, materia întunecată, energia întunecată care ține Universul indivizibil, nu se știe ce sunt găurile negre, care au un volum de milioane de ori mai mare ca soarele nostru și o gravitație infinită, ce aspiră planete, sisteme solare și lumina, nu se știe care sunt limitele Universului și dacă Universul are limite, etc.

Se pot recupera abilități paranormale și la vârstă adultă

Oamenii de știință de la NASA au tras și o concluzie optimistă: și la vârsta adultă se pot recupera unele abilități extrasenzoriale ale omului. Suntem în zorii unei noi educații de care să beneficieze omenirea? Există o barieră majoră în calea acestei dorințe: guvernul din umbră. Am ajuns la capătul drumului, sau mai avem o șansă de ieșire din impasul devastator în care se află pământenii? De noi depinde dacă alegem calea dreaptă, sau drumul opus intereselor noastre.

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.