Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Neglijență criminală a Uniunii Europene față de sănătatea cetățenilor

Dacă țările europene ar fi ținut seamă de semnalul de alarmă tras de oamenii de știință, în legătură cu ravagiile făcute în planul sănătății umane prin schimbarea de două ori pe an a orelor tradiționale, maladia provocată de coronavirus nu ar fi avut extindere globală. Prin schimbarea orelor s-a compromis rezistența organismului uman la infecțiile virale. Rusia, Ungaria și Turcia au renunțat să mai schimbe orele cu scopul protejării sănătății populației și reușesc să țină sub control pandemia declanșată de coronavirus. Restul țărilor europene țin hangul în continuare Industriei farmaceutice, în dauna sănătății propriilor cetățeni. Potrivit unor statistici ale Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), fiecare al cincilea cetățean din UE suferă deja de maladii psihice, care se cer a fi tratate în clinici de specialitate. În România, situația este și mai gravă: fiecare al patrulea cetățean necesită tratament în clinici de psihiatrie.

Prin refuzul de a se implica în oprirea obiceiului abominabil de schimbare de două ori pe an a orelor tradiționale, în pofida concluziilor oamenilor de știință potrivit cărora această procedură are consecințe deosebit de grave la nivelul sănătății umane, Uniunea Europeană se face părtașă la crime împotriva umanității. De ce nu intervin europarlamentarii români în oprirea acestei calamități declanșate asupra sănătății umane, veți afla citind acest articol.

Urmările catastrofale asupra funcțiilor organice și psihice ale omului, cauzate de schimbarea orei de vară

Copiii care merg la grădinițe, elevi și studenți, bolnavii din spitale, personalul medical și întreaga populație implicată în activități economice - trebuie să se scoale cu oră mai devreme, dând peste cap procesele metabolice ale organismului uman. Potrivit unor statistici medicale, prin schimbarea orei de vară există riscuri inevitabile pentru sănătatea populației. În săptămâna care urmează schimbării orei, crește numărul disfuncțiilor organice și psihice ale omului și frecvența accidentelor rutiere și la locul de muncă.

Prin schimbarea orelor tradiționale, există riscuri inevitabile pentru sănătatea populației.

Costurile estimative ale genocidului europenilor, prin schimbarea de două ori pe an a orelor tradiționale

Profesor dr. Till Roenneberg. 

Profesorul dr. Till Roenneberg de la Universitatea Ludwig Maximillian din Munchen, a declarat că, din cauza trecerii la ora de vară, costurile medicale ale Uniunii Europene trec de 131 de miliarde euro pe an, pentru că nu s-au luat în calcul toate bolile ce se pot declanșa în urma bulversării metabolismului uman. ”Nici politicienii nu se înghesuie să schimbe această reglementare. Parlamentarii europeni consideră că nu este de competența lor să schimbe regula privind trecerea la ora de vară, ci ţine de legea fiecărui stat în parte. Pe de altă parte, statele susţin că Parlamentul European este cel care poate face ceva în privinţa acestei probleme, iar instituția europeană se apără din nou susținând că nu ea trebuie să oprească această practică, din moment ce nu ea a pornit-o”, a afirmat profesorul Roenneberg cu privire la acest subiect. (Sursa: Huffington Post). Studii pertinente făcute de oameni de știință, ce s-au pronunțat împotriva menținerii orei de vară, au apărut în publicații de prestigiu, cum ar fi Current Biology, New England Journal of Medicine, revista Science, etc.

Legătura dintre refuzul Uniunii Europene de a sista schimbarea orelor și profiturile industriei farmaceutice

Într-un studiu publicat în revista Science, cercetătorii de la Spitalul Barnes Jewish din St. Louis susțin, că trecerea la ora de vară influențează grav sănătatea organică și mintală a speciei umane. Această calamitate îndreptată dinspre UE asupra sănătății europenilor, are loc pe fondul creșterii veniturilor industriei farmaceutice cu peste 131 miliarde euro pe an, bani ce provin din costul medicației necesare pentru a contracara pagubelor produse la nivelul sănătății omului, cauzate de trecerea la ora de vară. Este de la sine înțeles faptul, că unii politicieni corupți din Uniunea Europeană încasează comisioane grase de la patronii industriei farmaceutice, în schimbul subminării sănătății propriilor cetățeni. După cum anunță Agențiile internaționale de presă, europarlamentarii au prelungit cu încă 2 – 3 ani aplicarea hotărârii luate prin vot majoritar, pentru a își încasa spaga tradițională de la Industria medicamentelor. Potrivit legislației comunitare actuale, toate statele membre trec la ora de vară în ultima duminică din luna martie şi la ora de iarnă în ultima duminică din luna octombrie. (Sursa: BBC).

Când se va renunța Uniunea Europeană la acest obicei nefast, îndreptat împotriva sănătății propriilor cetățeni?

Vasile Rudan      

 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.