Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

NEWS ALERT: SCENARIU HORROR DE ULTIMĂ ORĂ. UN CUTREMUR CATASTROFAL SE VA DECLANȘA ÎN LUNA DECEMBRIE, CU MAGNITUDINE DE 8 GRADE PE SCARA RICHTER!

Seismologii trag un semnal de alarmă privind efectele gravitaționale rezultate din alinierea planetelor Mercur, Terra, Marte, Jupiter și Venus - eveniment astronomic ce se va avea loc la sfârșitul lunii decembrie, ce va declanșa seisme catastrofale pe Pământ. Șocul gravitațional va duce la dislocarea plăcilor tectonice pe planeta noastră. Potrivit concluziilor seismologilor de la Global Earthquake Forecaster Ditrianum, un cutremur cu magnitudinea de 8 grade pe scara Richter se va produce între 21 și 25 decembrie 2018.

În conformitate cu cercetările făcute de către autor, privind prognozarea cutremurelor de pământ prin mijloacele extrasenzoriale umane, nu se va produce nici un cutremur semnificativ în București în această perioadă a anului.  Am în vedere și exercițiul amplu, cu durată de 5 zile cu participare internațională, care s-a desfășurat recent în București, care a inclus toate instituțiile statului, în inclusiv Președinția. Seismologii au prognozat un cutremur devastator la București, cu magnitudine de 7,5 pe scara Richter. Peste două luni, vom vedea dacă prin teledetecție extrasenzorială se poate efectua și o prognoză pe termen lung a cutremurelor de pământ. Dacă prognoza pe care o fac pe termen lung de va dovedi corectă, voi obține fondurile bănești necesare continuării cercetărilor extrasenzoriale privind predicția cutremurelor?

Nu aștept bani de la instituțiile statului, întrucât pentru cercetare va rămâne o sumă infimă în urma corupției ce se manifestă în țara noastră. Prin donații banii vor ajunge la executantul temei de cercetare. Trebuie să cumpăr neîntârziat un teren cu focare geopatogene seismice și să amenajez un laborator pentru investigații extrasenzoriale asupra cutremurelor de pământ.

Vasile Rudan

Peste două luni veți putea accesa cele două conturi bancare deschise la Raiffeisen Bank, pentru continuarea cercetărilor privind predicția cutremurelor de pământ, prin mijloacele extrasenzoriale ale omului.
 

Cont în lei având codul IBAN la Raiffeisen Bank: RO15RZBR0000060020325503

Cont în valută USD: IBAN Account Raiffeisen Bank: RO85RZBR0000060020325504

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.