Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Noi mărturii despre incidentul OZN de la Roswell


Recent, Richard French, fost locotenent-colonel în cadrul Forțelor Aeriene ale USA (USAF), a făcut destăinuiri în legătură cu incidentul OZN din anul 1947, de lângă Roswell. El a declarat pentru Huffington Post, că în vara anului 1947 s-au prăbușit lângă Roswell două obiecte zburătoare neidentificate, de origine extraterestră.


         “Ceea ce nu ştie multă lume este faptul că la Roswell s-au prăbuşit două obiecte zburătoare, nu doar unul. Primul a fost doborât în apropiere de White Sands, de un avion experimental dotat cu sistem de pulsare electromagnetic şi s-a prăbuşit”, a spus fostul locotenent-colonel.

Richard French (foto stanga) susţine că cel de-al doilea obiect zburător s-ar fi prăbuşit la câţiva kilometri de locul primului impact.

         “S-a întâmplat la câţiva kilometri distanţă de primul impact. Bănuim că al doilea OZN venise în ajutorul primului echipaj care se prăbuşise sau ca să recupereze rămăşiţele de la primul impact. Mă refer la extratereştrii care pilotau nava”, a spus fostul militar american. Potrivit opiniei sale, autorităţile americane au mușamalizat incidentul de la Roswell, pentru a nu recunoaște faptul că extratereştrii ne vizitează în mod frecvent. Richard French a adăugat că OZN-ul pe care l-a văzut avea simboluri asemănătoare celor din scrierea arabă, despre care crede că ar fi fost cifre.

         La rândul său, Chase Brandon (foto drepata), fost agent CIA, referindu-se la OZN-ul pe care l-a văzut, a spus că era vorba despre "un obiect care nu provenea de pe aceasta planetă", scrie Daily Mail. El a adugat că "vizita extraterestră" a fost văzută cu ochii săi. Dezvăluirile făcute de Richard French și Chase Brandon sunt susţinute de documente făcute publice recent de FBI, referitoare la incidentul OZN de la Roswell.

         Ca fapt divers, guvernul britanic a rezervat un culoar de zbor exclusiv pentru OZN-uri extraterestre, pentru a se evita coliziunile cu avioanele terestre. Încet dar sigur ne apropiem de aflarea adevărului, despre viața extraterestră. Adevăr ce a fost denaturat, în special, din considerente politice și religioase.  

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.