Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

O descoperire de premiu Nobel zace în România, pentru că se află în contradicție cu științele secolului trecut

Este cunoscut faptul, că am descoperit pe cale experimentală o modalitate de activare a energiilor extrasenzoriale ale omului, pentru a le aduce la un nivel apropiat cu unele super-simțuri ce se manifestă în rândul animalelor. Se mai știe, că am pus la punct un procedeu de predicție a cutremurelor de pământ, bazat pe monitorizarea extrasenzorială a evoluțiilor fenomenelor geodinamice precursoare seismelor, asemănător cu cel de care beneficiază speciile de animale. Metoda Rudan permite și omului să prevadă cutremurele de pământ cu mai multe zile, înainte de declanșarea mișcărilor tectonice.

Timp de mai bine de 30 de ani am efectuat cercetări experimentale asupra evoluțiilor focarelor geopatogene seismice și m-am convins că metoda predicției cutremurelor prin teledetecție extrasenzorială funcționează impecabil. Predicțiile cutremurelor de pământ pe care le-am făcut s-au dovedit a fi corecte. Procedeul extrasenzorial descoperit de mine permite monitorizarea mișcărilor geodinamice în scoarța terestră. La fel procedează și speciile animale. Înaintea producerii cutremurelor de pământ, animalele părăsesc zona în care va avea loc viitorul seism. Așa se explică și faptul, certificat de oameni de știință, că în urma marelui cutremur cu magnitudinea peste 9 grade pe scara Richter, care a avut loc în Oceanul Pacific la data de 26 decembrie 2004, nu au fost găsite cadavre de animale sălbatice, în timp ce în rândul populației umane au fost înregistrate în zone de litoral peste 250.000 de victime.

În privința preciziei teledetecției extrasenzoriale stau mărturie zeci de kilometri de ziduri antice subterane din munții Orăștiei (România), localizate cu exactitate împreună cu generalul de divizie ing. Vasile Dragomir, fost șef al Direcției Topografice Militare din cadrul Ministerului Apărării Naționale pentru un studiu guvernamental și descoperirea vestigiilor arheologice în subsolul planetei Marte. Descoperirea vestigiilor arheologice subterane din planeta Marte a fost publicată în Jurnal Paranormal la 27 august 2013. În anul următor, existenta vestigiilor arheologice din subsolul planetei Marte a fost confirmată de către NASA. Teledetecția extrasenzorială funcționează în timp real și pe distanțe astronomice.

Din punctul meu de vedere nu pot să înțeleg reținerea pe care o manifestă oamenii de știință români, față de descoperirea metodei de predicției a cutremurelor de pământ prin mijloacele extrasenzoriale umane, ce a fost anunțată încă la începutul anului 1990. Mai ales că în zilele noastre asistăm la o intensificare fără precedent a cutremurelor de pământ, ale căror efecte negative asupra maselor umane ar putea fi diminuate. Metoda Rudan de predicție a cutremurelor de pământ prin mijloace extrasenzoriale umane poate obține premiul Nobel, dar zace în România secolului XXI pentru că nu poate trece de furcile caudine ale științelor tradiționale ale veacului trecut.

Vasile Rudan

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.