Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Oamenii de știință au lansat un avertisment fără precedent: câteva miliarde de pământeni își vor pierde vederea până în anul 2050

Oamenii de știință au lansat un avertisment îngrijorător: câteva miliarde de pământeni își vor pierde vederea până în anul 2050. (Sursa: Science Alert). Cauzele sunt cunoscute: poluare în exces a solului cu substanțe chimice periculoase, poluare a subsolului, a apelor de suprafață și a celor subterane, a aerului pe care îl respirăm. Inhalăm zilnic radon, gaz radioactiv care rezultă din dezintegrarea naturală a uraniului, ce se infiltrează prin pământ și pătrunde în locuințele noastre. Radonul este responsabil de cancer pulmonar și afecțiuni oculare. În plus, trăim într-un păienjeniș de radiații electromagnetice emise de miliarde instalații tehnologice dispuse pe suprafața terestră și în spațiul cosmic apropiat, care ne afectează în mod ireparabil sănătatea. Vedem zilnic din ce în ce mai mulți copii, tineri și oameni maturi care își pierd vederea și poartă ochelari, prin care văd lumea înconjurătoare printr-un câmp vizual restricționat, ce se diminuează pe zi ce trece. Trebuie să prevenim această calamitate, ce amenință specia umană.

Vedem zilnic din ce în ce mai mulți copii, tineri și oameni maturi care își pierd vederea.

Acest impediment se poate rezolva pe cale cerebrală, întrucât imaginea finală se formează în creier. Creierul uman – nu numai uman – poate face minuni în acest sens. Există animale care au simțul văzului cu mult mai performant decât cel existent la specia umană terestră. Unele animale văd într-un spectru lărgit, incluzând și radiații ultraviolete și infraroșii, invizibile pentru ființa umană. Felinele văd prada și pe întuneric. Sunt zeci de specii de animale care văd și pe întuneric absolut. (A se consulta și articole pe această temă, publicate în JURNAL PARANORMAL.)

Numeroși cititori îmi reproșează faptul, că nu ”divulg” secretul recuperării vederii umane. Câteva doamne sunt de părere că ar trebui să dau dovadă de altruism și să difuzez procedura de recuperare a acuității vizuale. În privința altruismului, cititorii să se abțină să îmi dea sfaturi. Eu m-am confruntat în anii trecuți cu ”altruismul” semenilor mei. Am supraviețuit în urma a trei tentative de asasinat comise asupra mea. În consecință, voi aplica procedeul recuperării energiilor extrasenzoriale și ale vederii umane în condiții stabilite de mine. Aceste operații psihobiologice vor avea loc numai în cadrul FUNDAȚIEI CARITABILE EUROPENE. Trebuie finanțată și revista online JURNAL PARANORMAL, în care vom publica informații esențiale ale procedurii de activare a energiilor extrasenzoriale din subconștient. Nu așteptați în zadar, ca tot eu să fac rost și de banii necesari pentru realizarea acestor două obiective. Altruismul nu se poate aplica la specia umană actuală, care este stăpânită de rapacitate și de ură între semeni.

Redau în continuare, operațiile pe care trebuie să le urmeze persoanele care vor să își recupereze vederea:

Activarea energiilor extrasenzoriale din subconștientul uman. Este o operație complexă, care trebuie monitorizată de un psiholog. Se poate efectua și prin cursuri fără frecvență, urmărind întocmai instrucțiunile elaborate în acest sens. Durata cursului depinde de următorii factori: vârsta subiectului uman; anotimpul în care se efectuează activarea energiilor subconștiente umane (primăvara procesul este mai rapid); tare neurologice moștenite sau dobândite; sexul subiectului uman. Femeile beneficiază de un timp mai scurt privind activarea energiilor extrasenzoriale, datorită particularitățile legăturilor dintre neuroni. A se vedea în acest sens, articolul intitulat: Precizări asupra superiorității creierului feminin.

Cursul de activare a energiilor extrasenzoriale poate dura între trei săptămâni și cinci luni, în funcție de gradul de latență a super-simțurilor din subconștientul subiectului uman. Prin activarea energiilor extrasenzoriale ființa umană va depăși actuale frontiere ale cunoașterii și va accede într-un Univers guvernat de energii impresionante și viteze corpusculare instantanee. Garantez pentru acest lucru. (A se consulta pe această temă, articole publicate în JURNAL PARANORMAL).

Recuperarea acuității vizuale. Este un proces psihobiologic care poate dura două-trei săptămâni, după ce subiectul uman respectiv va avea energiile extrasenzoriale activate. Vă veți convinge, că merită să faceți efortul cerebral pentru recuperarea vederii umane. Veți citi texte scrise cu cele mai mici litere fără ochelari și vedeți vedea detaliile la obiecte situate la 4-5 km depărtare. Există posibilitatea practică de a se mări considerabil și unghiul vizual. Întrucât modificările benefice se produc în creierul uman, trebuie urmate cu strictețe instrucțiunile privind recuperarea vederii umane. Trebuie să treceți de la vederea pasivă, la vederea activă de care beneficiază speciile animale. Să explic acest lucru pe înțelesul tuturor. Animale au vederea activă. Ele investighează în permanență prin simțul văzului mediul ambiant, pentru a se feri de pericole. Specia umană a trecut din comoditate la vederea pasivă. Omul reacționează numai la anumiți stimulii vizuali externi, care îl interesează la un moment dat. Prin recuperarea acuității vizuale, omenirea va examina automat mediul în care trăiește. Simțul văzului este o proprietate a materiei vii și poate fi amplificat în funcție de necesități de supraviețuire.

Eu am recuperat vederea cu peste 30 de ani în urmă și văd perfect fără ochelari și la vârsta de 86 de ani, mai bine decât în tinerețe. Și voi veți putea beneficia de vederea integrală, prin recuperarea acuității vizuale. În calea acestui deziderat major al speciei umane actuale, se află deocamdată un obstacol: Industria producătoare de ochelari de vedere, care are beneficii de miliarde dolari SUA pe an în urma pierderii vederii umane. Ce este de făcut în acest caz? Puneți-vă mintea la contribuție și veniți cu idei aplicabile în acest sens. Părerile voastre dacă sunt viabile, vor fi publicate în JURNAL PARANORMAL. Să nu cereți bani pentru contribuția voastră, pentru că nu am de unde să vă plătesc.

Vasile Rudan

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.