Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Omenirea, încotro?

Clark C. McClelland, dr. inginer spațial la NASA: “Problema OZN este clasificată la cel mai înalt nivel de secret de stat. La un nivel mult mai înalt decât bomba cu hidrogen și decât orice alt lucru cunoscut la Pentagon, FBI, CIA, DIA, NSA.” Și Clark C. McClelland știe ce spune, cartea sa de vizită fiind impresionată. Omul de știință american este implicat în studiul raselor extraterestre, care vizitează Pământul începând din anul 1947. A fost timp de 12 ani director al National Investigation Committee on Aerial Phenomena – NICAP la Cape Canaveral (Comitetul Național de Investigare asupra Fenomenelor din Atmosferă) și la Centrul Spațial Kennedy (KSC). A fost director al unității KSC a Rețelei Mutuale OZN (MUFON). A fost observator planetar pentru Marte, Jupiter, Lună și Venus la Observatorul Allegheny al Universității din Pittsburgh. A monitorizat lansarea a 628 rachete cu misiuni spațiale. A fost operator de nave spațiale al Flotei Curselor Spațiale și observator al Operațiunilor Misiunilor la Centrul de Control al Lansărilor. Clark C. McClelland a declarat că a văzut pe monitoare ce supravegheau astronavele americane în spațiul cosmic, extratereștrii în dialog cu cosmonauții americani.

A venit timpul să corelăm unele informații apărute în spațiul public, începând cu a doua jumătate a secolului trecut, cu evenimente cosmice, terestre și sociale, ce au loc în zilele noastre; și să tragem concluziile ce se impun.

Orașe subterane

În anul 1957, cu prilejul unei întâlniri ce s-a desfășurat în Huntsville (Alabama, SUA), oamenii de știință au stabilit după un sir de observații și interpretări, că în cursul următorului secol viața pe pământ nu va mai fi posibilă. Dr. Carl Gerstein a prognozat, că fenomenele scăpate de sub  control vor avea urmări catastrofale pentru omenire până la sfârșitul secolului al XX-lea – începutul secolului XXI. În concluzie, s-a optat pentru varianta construirii unor oraşe subpământene bazate pe energii alternative, în care elitele societății umane să se retragă şi unde ar putea trăi până când viaţa pe Pământ va fi din nou posibilă. Rămâne de văzut ce se înțelege, la modul practic, prin elite. În cadrul acestui program, denumit Alternativa 2, au fost construite oraşe în subsolul planetei noastre. Persoanele care au divulgat locația unor așezări de acest gen, și-au pierdut viața în condiții suspecte. Să existe o legătură între concluzia omului de ştiinţă Carl Gerstein, exprimată la conferinţa desfăşurată în anul 1957 și faptul că a fost finalizată construirea a peste 75 de oraşe secrete subterane, răspândite pe toate continentele Pământului?

Trebuie să luăm în calcul și faptul că în timpul Războiului Rece, SUA anunţaseră în mod oficial că au început construcţia unui dispozitiv atomic infernal, situat la 1,5 Km adâncime, care la detonare urma să rupă planeta în două, constituindu-se într-un obiect de şantaj nuclear total, ce ar fi permis SUA să-şi retragă trupele din aşa zisele teatre de operaţiuni militare, situate în afara teritoriului naţional. Aţi mai auzit ceva despre acea maşinărie diabolică subterană, sau era vorba tot de Alternativa 2?

Firme din fosta Ceho-Slovacia au proiectat şi au construit pentru Saddam Hussein un imens palat subteran antiatomic, la 800 metri adâncime. După ocuparea Irakului de trupele aliate, nu s-a mai suflat o vorbă despre acea megastructură subterană. (Autorul a văzut schițele acestui proiect, despre care nu se mai vorbește). Să fie vorba tot de Alternativa 2?

Secretul OZN și bombardamente cu asteroizi

Cum rămâne cu secretul ce învăluie relațiile unor guverne, cu ființe extraterestre? Dar cu secretul strict privitor la ONZ-uri? O știre scăpată din arsenalul militar britanic, relevă faptul că din dispoziție guvernamentală, a fost rezervat un culoar de zbor pentru astronave extraterestre, pentru a se evita coliziuni cu avioanele terestre.

Recent, NASA a emis un comunicat capabil să ridice tensiunea arterială a  oricărui pământean, ce pune preț pe existența sa efemeră. Începând cu anul 2017, deci peste mai puțin de doi ani, Pământul va fi bombardat cu peste 400 asteroizi, cu consecințe previzibile și imprevizibile pentru viața pământeană. Potrivit oamenilor de știință de la NASA, în anul 2017 va începe declinul civilizației actuale ale omenirii. Să existe o legătură cu orașele subpământene, descoperite de arheologi în diverse zone ale Terrei, cu bombardamente periodice cu asteroizi, anunțate de NASA? Cel mai recent oraș subpământean antic a fot descoperit în estul Turciei, fondat se pare cu 5.000 de ani în urmă și care putea adăposti zeci de mii de locuitori. (Sursa: dailymail.co.uk.)

Detalii din orașul subteran descoperit în estul Turciei.


Se pune întrebarea dacă toate orașele subterane existente pe mapamond sunt pustii, sau unele dintre acestea sunt în locuite în continuare de o rasă umanoidă, ce a coborât în timpuri imemoriale în adâncul pământului.

Superputerile militare nu sunt interesate de pericolele la care este expusă populația Pământului

Omul obișnuit nu poate înțelege de ce marile puteri militare lasă de izbeliște probleme stringente ale speciei umane, cum ar fi  activitatea nefastă pe care o exercită Statul Islamic, amenințarea cu război nuclear total venit din partea Rusiei și Coreei de Nord, răspândirea bolilor incurabile ale omenirii, medicamente care ucid, etc. Toate “neglijențele” semnalate mai sus, au un scop bine definit: reducerea populației Pământului de la peste 7 miliarde de locuitori, la jumătate din numărul actual. Terra nu mai poate hrăni omenirea, în situația în care nu există un plan mondial care să combată deșertificări făcute de oameni cu mai puțină judecată și să reglementeze procentul nașterilor, potrivit cu resursele materiale pe care le deține fiecare familie, în funcție de gradul de instruire profesională și nivel de inteligență umană.

Știu că adepții democrației vor protesta vehement la ceea ce scriu, clamând drepturi egale pentru toți pământenii. Eu sunt doar un simplu mesager și redau ce trebuie auzit de semenii mei. Conceptul de democrație, ce a luat naștere la jumătatea secolului al V-lea î.Hr. în Atena lui Pericle, este perimat și va fi revizuit curând, în funcție de realitățile lumii în care trăim. Nu poți cere drepturi egale pentru indivizi neproductivi, care trăiesc pe seama altor semeni, cu cele avute de cetățeni ce își pun mintea și brațele la contribuție pentru progresul omenirii. Nu poți cere să fie făcute cheltuieli financiare exorbitante pentru salvarea unor indivizi care trăiesc din cerșetorie, furt, tâlhării și crime comise în dauna altor cetățeni.

Pe plan mondial se constată o tulburare psihică a speciei umane, cauzată de bulversarea magnetismului terestru și implicit a componenței magnetice din biocâmpul organismelor vii. Haosul magnetic terestru, induce haosul mental al omului. Numărul semenilor cu tulburări psihice este în creștere galopantă. Potrivit Oganizației Mondiale a Sănătății (OMS), fiecare al cincilea vest-european necesită tratament în clinici de psihiatrie; în țara noastră situația este cu mult mai gravă: fiecare al patrulea român ar trebui tratat în clinici specializate. Prin urmare, la 100 de cetățeni români, 25 ar trebui tratați în clinici de psihiatrie. Ar trebui tratați. Din păcate, semenii cu dereglări mintale continuă să trăiască în preajma noastră și trebuie să le suportăm zi de zi comportamentul aberant. Din cei 25% cu risc patologic, fac parte cetățeni acoperind întregul spectru al societății noastre, de la simplu măturător de stradă, până la parlamentar care ne decide soarta.

În mass-media internațională se vorbește cu insistență de cel de-al treilea război mondial, privit ca o fatalitate irevocabilă. Se știe că în cazul izbucnirii unui război nuclear, cel puțin două treimi din populația globului ar fi decimată prin efecte fizice ale armelor nucleare și ale iradierii la care ar fi supusă populația civilă. Bașca modificările genetice ale întregii populații terestre, sub impactul radiațiilor nucleare. În prezent sunt stocuri de arme atomice suficiente să pulverizeze de câteva ori fragila noastră civilizație tehnologică. Planeta Pământ, altădată albastră și nepoluată, va fi transformată în mormântul civilizației umane actuale, din cauza beligeranței genetice și a nepăsării speciei umane privind viitorul său. Și pentru acest caz, homo sapiens a găsit “rezolvarea”: se va retrage în adâncul pământului, până reușește să colonizeze o altă planetă, pe care o va polua fizic, chimic, radioactiv și bacteriologic, după modelul Terrei. 

NASA preconizează colonizarea unei alte planete pentru pământeni. Pentru a fi distrusă prin poluare radioactivă, chimică și bacteriologică, potrivit impulsurilor noastre ancestrale?

Ce s-ar putea face pentru salvarea speciei umane

Ar fi mai cu folos ca sumele uriașe de bani cheltuite pentru înarmare și distrugeri, să fie alocate pentru prezervarea speciei umane și pentru refacerea suprafeței planetei noastre pentru a o face mai roditoare, în scopul asigurării unui trai civilizat pentru toți pământenii. Cred că este posibil acest lucru, cu mențiunea ca bărbații să renunțe la prerogative de conducere a treburilor planetei noastre. Din punct de vedere funcțional, creierul feminin este mai performant decât creierul masculin. De pildă, în urma unor cercetări făcute la Universitatea Stanford (SUA), s-a demonstrat pe cale experimentală că detaliile-imagine stimulează 9 centri nervoși la femei, dispuși în ambele emisfere cerebrale. La analiza detaliilor-imagine, în creierul masculin se activează numai 2 centri nervoși, într-o singură emisferă cerebrală. În creierul feminin există mai multe conexiuni între cele două emisfere cerebrale, decât în cel masculin. Experimente  efectuate la City University of New York, au arătat că bărbații întâmpină dificultăți în a percepe corect culorile galben, verde şi albastru. Totodată, s-a descoperit că femeile au capacitatea de a memora mai multe detalii decât bărbaţii. Alt studiu, publicat în jurnalul științific Biology of Sex Differeces, revelă faptul că femeile au simţul auzului, simţul mirosului şi al gustului mai fine decât ale bărbaţilor. Papa Paul al II-lea a emis ipoteza potrivit căreia, Dumnezeu ar putea fi femeie.

Dominaţia bărbaţilor a trasformat planeta într-un câmp de luptă perpetuă pentru putere şi subordonare, fără responsabilitate pentru generaţiile viitoare. În goana lor după putere politică şi economică, au infestat radioactiv, chimic şi bacteriologic solul, subsolul, apele de suprafaţă şi cele subterane, aerul, eludând astfel dreptul generaţiilor viitoare la existență. Prin manipularea mass-media mondială, conducătorii bărbaţi au redus femeia la un simplu obiect sexual, privând-o de prerogativele fireşti de conducere a societăţii. Omenirea a rămas la acest capitol în contradicție legile firii. La animale sociale, femela conduce familia. La elefanţi, lei, bizoni, lupi, mistreţi, hiene, manguste, lemurieni, orci, etc., femela are rol conducător, iar masculii se ocupă de protecţia familiei. Pe parcursul migraţiei anuale ale turmelor de elefanţi prin deşertul Namibiei de exemplu, cea mai bătrână femelă conduce turma, pentru că beneficiază memorie, simt de orientare şi simţ responsabil faţă de familie superioare masculilor. Omenii de știință au remarcat că de fiecare dată când se întâlnesc doi masculi adulți se iau la bătaie, pentru a dovedi reciproc care este masculul dominant, neglijând viața femelelor și a puilor călcați în picioare în timpul luptei pentru putere. Din păcate, creierul masculin este configurat cu această informație nefastă, atât la speciile animale,  cât și la specia umană. De ce se încăpățânează bărbații să conducă lumea, dacă mintea nu îi ajută în acest demers? Puterea fizică și agresivitatea nu pot suplini funcții cerebrale.

Omul, acest minunat și controversat produs stelar, se află la răscruce de drumuri: are de ales între perpetuarea vieții pe Pământ - planeta sa de origine - și haosul pe care îl va produce un război nuclear. De noi depinde dacă vom da curs tendinței sinucigașe ale unor lideri politici, situați vremelnic la cârma popoarelor, să declanșeze un război nuclear mondial. Trebuie să ne implicăm noi înșine să remediem situația în care am ajuns, din cauza comodității noastre și a lipsei de responsabilitate pentru generațiile viitoare ale omenirii. Ne va îndruma Dumnezeu să alegem calea vieții, sau vom porni pe drumul fără întoarcere în iarna nucleară? Cred că ar trebui să privim în ochii copiilor noștri, pentru a afla răspuns la această aparent dificilă întrebare. Vom lăsa planeta favorabilă vieții și pentru ei, sau vom da curs nebuniei distructive și ne vom duce, împreună cu urmașii noștri, în neant?

 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.