Omenirea se află la un pas de autodistrugere. Se poate salva, fără convulsii sociale, prin matriarhat.

Continuare la articolul intitulat: Imperii antice prospere și pașnice, conduse de femei, despre care istoricii nu vorbesc.

Proliferarea speciei umane pe planeta noastră a scăpat de sub control, ajungând la cifra fatidică de peste 7,3 miliarde locuitori. Pământul nu mai poate hrăni populația globului, întrucât au fost reduse drastic resursele alimentare, din vina exclusivă a modului în care omenirea administrează Terra. Omul a rămas, alături de cimpanzeul-pitic din Africa Centrală, tributar instinctelor sexuale dobândite de-a lungul evoluției sale. În timp ce celelalte mamifere terestre se cuplează în ideea perpetuării speciei, femele având totodată grijă să-și hrănească puii și să-i educe pentru viață, omul și cimpanzeul-pitic din Africa Centrală se împreunează din plăcere carnală, fără preocupare pentru viitorul progeniturilor ce se nasc în urma actului sexual nereprimat. Există pe glob milioane de familii are au în medie  8 copii, pe care părinții îi lasă de izbeliște fără educație și un minim de pregătire profesională, ce vor îngroșa rândurile migranților în țări dezvoltate din punct de vedere economic, devenind astfel o povară în plus pentru popoarele plătitoare de biruri.

Numărul populației globului a scăpat de sub control. Soluția” găsită de locuitorii țărilor din lumea a treia: migrația spre țări dezvoltate din punct vedere economic, unde vor deveni o pavară în plus pentru națiunile plătitoare de biruri.


Dacă Pământul va rămâne în continuare sub administrație masculină, va deveni  în viitorul apropiat impropriu vieții speciei umane și a altor specii biologice, din cauza războaielor fără sfârșit provocate de orgoliul animalic al bărbaților, a poluării solului și a subsolului cu substanțe chimice cancerigene, a otrăvirii aerului pe care îl respirăm, a medicamentelor care ucid, a radiațiilor electromagnetice sub impactul cărora trăim zi și noapte, din cauza deșeurilor toxice depozitate la suprafața solului, în subsol, pe fundul mărilor și oceanelor, a gunoaielor răspândite pe Terra și în spațiul extraterestru. Se înmulțesc totodată, pandemiile provocate de bacterii patogene și viruși letali, ce seceră sute de mii de vieți umane și animale.

Sub raport psihologic, conducătorii bărbați nu sunt preocupați pentru asigurarea condițiilor necesare pentru evoluția speciei umane în viitorul apropiat și îndepărtat. Pentru masculi contează doar clipa prezentă, să-și impună ambițiile deșarte prin lupte perpetue, cu distrugerea de vieți și a mediului înconjurător. Se pare că politicienii bărbații pregătesc un alt viitor genetic pentru omenire, cu relații  homosexuale aidoma cimpanzeilor-pitici din Africa Centrală și cu clonarea băieților în eprubetă. Este posibil ca conducătorii actuali ai destinelor omenirii, să se gândească la această soluție, date fiind informațiile precare și controversate existente pe hard disk-ul cerebral masculin.

Specia umană agresează și Timpul prin schimbarea orelor tradiționale, fără să aibă idee ce este timpul și cum influențează destinele omenirii. Studii recente, făcute de oameni de știință care  s-au pronunțat împotriva menținerii orei de vară, au apărut în publicații de prestigiu, cum ar fi Current Biology, New England Journal of Medicine, revista Science, etc. Într-un studiu publicat în revista Science, de pildă, cercetătorii de la Spitalul Barnes Jewish din St. Louis susțin că trecerea la ora de vară, influențează grav sănătatea organică și psihică a speciei umane. Prin reprezentanții săi vremelnici, omenirea agresează însăși esența vieții, omițând faptul că viața constituie un miracol biologic, situat dincolo de înțelegerea noastră. Prin manipulări genetice, omul a ajuns să se joace de-a Dumnezeu, fără să aibă habar de urmările acestei inițiative și fără să cunoască ce este dumnezeirea și rostul puterii divine asupra Universului în care trăim. Potrivit părerii unor oameni de știință responsabili, omenirea   cunoaște cel mult 1% din fenomenele ce se desfășoară în Univers și se avântă orbește în abis, mânată de instinctele animalice  masculine. Nu specia umană este îndreptățită să decidă viața pe Pământ. Există specii biologice mai evolute, înzestrate cu simțuri și supersimțuri superioare speciei umane, mai inteligente decât omul.

Rasele umane terestre au un comportament distructiv de cuceritori ai planetei Pământ. Este posibil ca aceste rase umanoide să fi fost exilate pe Terra, situată la periferia galaxiei Calea Lactee, din cauza comportamentului lor beligerant. Omul, prin acțiunile sale distructive îndreptate în special asupra semenilor, demonstrează că este un animal antisocial, existența sa pe Terra fiind accidentală sau deliberată. Potrivit unei ipoteze elaborată în anii ’60 de antropologi germani, datorită gravității terestre, poziția firească pe Pământ este patrupedă și nu bipedă, cum este cazul speciei umane. Privite la microscop, celulele osoase ale omului diferă de cele din oasele animalelor terestre. În timp ce la animale celulele din oase sunt aliniate în șiruri paralele, la ființa umană sunt dispuse haotic, vădind petrecerea unui timp îndelungat în afara gravitației terestre. ADN-ul uman, comparativ cu a altor viețuitoare terestre, relevă că specia umană se află sub aspect genetic aproximativ la mijlocul scării evolutive pe Terra. Este posibil ca Pământul să fie o planetă penitenciară pentru ispășirea păcatelor noastre, la fel cum a fost Australia începând cu anul 1788, în care erau deportați delicvenții din Marea Britanie.

Extratereștri nu vor permite expansiunea speciei umane pe celelalte planete ale sistemului nostru solar. Psihologia umană masculină a rămas în stadiul infantil, la joaca de-a războiul. Nimic nu s-a schimbat de-a lungul timpului în gândirea masculină; doar mijloacele tehnice pe care le utilizează pentru a ucide au evoluat, devenind din ce în ce mai sofisticate, mai costisitoare și din ce în ce mai distructive. 

Omenirea a ajuns în posesia armelor nucleare, ce au fost folosite deja în confruntări dintre națiuni, cu urmări catastrofale asupra vieții umane,  animale și a mediului înconjurător. Guvernele păstrează tăcere absolută asupra efectelor dezastruoase cancerigene și genetice pe termen scurt și lung, cauzate de explozii nucleare. De pildă, așa-zis ”uraniul sărăcit” ce a fost  întrebuințat pentru obuze nucleare ”curate” în războaiele din Bosnia și Kosovo, împrăștiat de factori meteorologici pe suprafețe geografice imense, este activ 4,5 miliarde de ani, până la necrozarea pe cale naturală a sistemului nostru solar. Instinctul animalic de a își ucide semenul s-a perpetuat de-a lungul  timpului în varii forme, fără să schimbe psihologia umană masculină.  

La ordinul dat de ființe umane masculine iraționale, omul este gata să-și ucidă semenul, fără să gândească pentru ce face acest lucru abominabil.


Iată câteva dintre armele deținute în prezent de omenire și judecați voi înșivă pe ce se duc banii munciți ai contribuabililor - resurse financiare din care s-ar putea asigura educația, sănătatea și o viață îmbelșugată pentru toți  locuitorii  planetei noastre.

Oglindirea viitorului speciei umane, în gândirea masculină.

Sute de mii de tancuri, construite în același scop: ura față de semenii noștri.

Coloană de care luptă împotriva vieții omului.  

Rachete pentru distrugerea speciei umane.

Rachete cu încărcături nucleare, gata de a fi lansate. 

Armament pentru distrugerea vieții pe Terra.

Încărcături nucleare pentru anihilarea vieții pe Pământ.

Arme sofisticate, gata de a fi lansate împotriva speciei umane. 

Încărcături nucleare, împotriva vieții speciei umane.

Zilnic se poziționează rachete nucleare, îndreptate asupra semenilor.

Arme chimice, ce vor duce la sute de mii de victime colaterale.

Submarine nucleare, care pot lovi orice țintă de pe continentele Terrei.

Zilnic se fabrică arme moderne, ce au un singur scop: să distrugă tot ce este viu.

Mii de elicoptere înarmate, patrulează în posibile viitoare focare de război ale omenirii.

Nave militare exersând distrugeri de vieți omenești.

Portavion nuclear, în pregătire să intre în luptă.

Portavion nuclear.

Zeci de portavioane, ce au costat miliarde de dolari, patrulează în apele planetei noastre.

Zilnic străbat mările și oceanele mii de nave înarmate, pregătite să ucidă oameni.


Sute de mii de avioane militare, ce includ cea mai înaltă tehnologie născocită de mintea omenească - și cea mai costisitoare -, sunt folosite exclusiv pentru distrugerea speciei umane.

Zeci de milioane de militari de antrenează zilnic, pe banii contribuabililor, cu mijloace tehnice din ce în ce mai sofisticate, ca să ucidă oameni.


Zeci de milioane de militari de antrenează zilnic, pe banii contribuabililor, cu mijloace tehnice din ce în ce mai sofisticate, ca să ucidă oameni. Plătitorii de impozite vor deveni, la rândul lor, victime ale sistemului militar pe care îl finanțează. Omenirea trăiește zi și noapte sub spectrul morții, la limita raționamentului masculin.

Arme secrete

Armele secrete din care fac parte și proiectile generatoare de infrasunete, care provoacă stări de groază asupra psihicului uman și animal, trezind instincte primitive ce duc la uciderea a tot ce este viu, se află într-un stadiu avansat de experimentare. Bomba generatoare de infrasunete a fost experimentată în anii 60 și în România, dar din fericire datorită deciziei unui ofițer superior român cu mintea luminată, care a considerat că efectele armei cu infrasunete sunt prea periculoase pentru specia umană, experimentul a fost sistat. (Autorul este în posesia unor date la prima mână despre acest experiment.)

Armele extraterestre ”curate” sunt cele mai distructive arme, ce duc la anihilarea informațiilor existente în creierul uman și animal. Sunt folosite numai în cazuri extreme. Au efecte cele mai distrugătoare asupra viului, pentru că șterg toate informațiile din creierul uman și animal, informații transmise pe cale genetică și cele dobândite pe parcursul vieții. În urma detonării acestei arme, ființa umană va rămâne în stare de șoc absolut, într-o amnezie totală. Nu se va putea mișca din loc, având funcțiile psihice conștiente și subconștiente șterse. Nu se va hrăni, nu va bea apă, nu va funcționa din punct de vedere organic. Este cea mai cumplită armă imaginată vreodată de o rasă umanoidă. Această armă abominabilă va fi folosită de extratereștri pentru anihilarea speciei umane, dacă persistăm în intenția de a coloniza și alte planete din sistemul nostru solar, fără să ne dăm silința să reparăm dezastrul provocat pe Pământ, sub administrație masculină.

Dezastrul provocat pe Terra și în spațiul extraterestru de specia umană, sub administrație masculină

Pe Terra sunt acumulate miliarde de tone de gunoaie și deșeuri industriale toxice, ce sunt depozitate pe sol, în subsol, pe fundul mărilor și oceanelor și în spațiul extraterestru, învecinat cu atmosfera Pământului. 

Munți de gunoaie sunt depozitate la suprafața solului, în subsolul planetei noastre, în mări și oceane. 

Disprețul manifestat de oameni pentru speciile terestre, ce au fost înaintea noastră pe Pământ.

Omul a lăsat mii de resturi tehnice și chimice toxice în spațiul extraterestru, adiacent atmosferei planetei noastre, provenite de la zeci de mii de sateliți și misiuni spațiale civile și militare. (Sursa: NASA)


Iată pentru ce rasele extraterestre nu vor permite să colonizăm alte planete. Dacă vom insista în tendința noastră de a părăsi Pământul, după dezastrul făcut planetei noastre sub administrație masculină, vom fi anihilați de extratereștri. A se vedea în acest sens și articolul din JP, cu titlul NASA: În viitorul apropiat, omenirea riscă să fie distrusă de extratereștri!

Soluția viabilă de redresare a speciei umane - trecerea la matriarhat

Singura modalitate prin care ne putem salva, constă în trecerea fără zăbavă la reorganizarea societății umane pe criterii matriarhale. Specia umană masculină trebuie să renunțe la orgoliul său dominator și să înceteze să se considere drept cea mai evoluată specie biologică de pe Pământ. Faptele sale sunt în contradicție flagrantă cu ceastă pretenție deșartă. Prin natura lucrurilor firești, creierul feminin este mai performat decât cel masculin, femeile având mai multe abilități de lideri ai omenirii decât bărbații. A se vedea în acest sens și articolul din Jurnal Paranormal, intitulat Imperii antice prospere și pașnice, conduse de femei, despre care istoricii nu vorbesc. Totodată, bărbații trebuie să renunțe la cosmetizarea istoriei omenirii, inclusiv la minciuna perpetuată de liderii ai unor religii, că sunt reprezentanții lui Dumnezeu pe Pământ. Potrivit concluziilor papei Paul al II-lea, Dumnezeu a putea fi femeie. Femeile dau naștere vieții și ocrotesc viața; bărbații distrug viața și mediul biologic terestru, fără să țină cont de generațiile viitoare ale omenirii. A sosit timpul ca specia bipedă masculină să facă un pas înapoi, acolo unde îi este locul firesc și să apere familiile umane.

Cum poate realiza trecerea în scut timp la un matriarhat modern,  fără convulsii sociale

Femeile trebuie să conștientizeze faptul, dovedit din punct de vedere statistic, că sunt mai numeroase pe Pământ, comparativ cu bărbații. Prin urmare, prerogativele conducerii planetei noastre pot fi preluate în mod democratic. În plus, oamenii de știință au atestat că femeile au creierul mai dezvoltat sub raportul conexiunilor neuronale, deci mai performat decât creierul masculin, sunt mai inteligente și au mai multe abilități de conducere decât bărbații.

Procedura de urmat pentru instaurarea matriarhatului modern pe planeta noastră:

1. Conștientizarea femeilor de superioritatea lor în privința dotărilor cerebrale, comparativ cu bărbații. Totodată, trebuie atrasă atenția femeilor că sunt mai numeroase pe Terra, decât bărbații.

2. Organizarea femeilor în cadrul unei ligi naționale pentru salvarea vieții terestre, ce va deveni în scurt timp internațională. Conducerea departamentelor regionale, naționale și internaționale ale ligii trebuie să fie încredințată femeilor care dovedesc o inteligență și moralitate superioare, inclusiv înalte calități de lideri ai omenirii.

3. Transformarea ligii internaționale în partid politic mondial, cu un statut și program clare, pe înțelesul tuturor.

4. Câștigarea alegerilor locale, regionale și naționale în fiecare țară. Acest deziderat nu va crea probleme femeilor, întrucât bărbații niciodată nu vor fi în stare să-l contracareze. Bărbații nu vor fi solidari între ei din cauza psihologiei animale masculine, ce îi îndeamnă la adversități veșnice. Bărbații nu vor putea înființa un partid politic mondial, asemănător ligii femeilor, deoarece masculii se vor organiza și pe viitor în diverse partide și partidulețe, cu ideologii diametral opuse. Și se vor lupta în continuare,  pentru a dovedi care este mai tare.

5. Impunerea matriarhatului pe plan mondial, prin alegeri democratice. Pentru atingerea acestui scop, femeile vor beneficia și de ajutorul unei rase extraterestre conduse de femei, ce se află în contact cu omenirea. Trecerea la matriarhat modern se va realiza în mod democratic, fără convulsii sociale.

Femeile nu trebuie să ezite să preia frâiele administrării Pământului. Ce au făcut bărbații de când se află la conducerea treburilor terestre, se vede de la o poștă: războaie, crime și dezastre planetare. Potrivit concluziilor unor neurologi, sub raportul conexiunilor cerebrale suntem două specii humanoide diferite. Specia masculină este agresivă, fără scrupule față de viața terestră. Specia feminină este pașnică, inteligentă și dătătoare de viață. Trecerea la societatea modernă matriarhală, nu exclude posibilitatea ca într-un viitor neprecizat, evoluția conexiunilor neuronale din creierul uman masculin să progreseze. Dar va fi un proces îndelungat, îngreunat îndeosebi de facilitățile tehnologice de care beneficiază omenirea, ce duc la ”lenevirea” funcțiilor cerebrale. Nu așteptați izbăvirea de la extratereștri. Ei nu ne pot salva de pornirile noastre primitive. A sosit timpul ca soarta noastră să fie rezolvată prin noi înșine. V-am indicat – nu din proprie inițiativă – o cale de urmat pentru salvarea speciei umane de la autodistrugere.