Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Organizația Mondială a Sănătății se află sub controlul industriei farmaceutice

Organizația Mondială a Sănătății (World Health Organization) cu sediul central la Geneva a fost înființată la 7 aprilie 1948, având în prezent 193 de state membre. Are reprezentanțe în 147 de țări și 6 birouri regionale. Bugetul pe anul 2009 a fost de aproape 5 miliarde de dolari americani. Este o organizație internațională care are rolul de a menține și coordona situația sănătății populațiilor pe glob. Prioritățile curente includ bolile transmisibile, în special HIV/SIDAEbolamalaria, COVID-19 si tuberculoza; diminuarea efectelor bolilor netransmisibile, dezvoltarea și îmbătrânirea; nutriția și alimentația sănătoasă; abuzul de substanțe. Finanțarea bugetului se face prin cotizații plătite de către țările membre, contribuții voluntare ale țărilor membre sau donații. Rolul organizației, stabilit în constituția ei, este menținerea în cea mai bună stare a sănătății populațiilor pe glob. (Sursa: Enciclopedia Wikipedia.)

Nimic din aceste prevederi constituționale nu se regăsesc în activitatea ORGANIZAȚIEI MONDIALE A SĂNĂTĂȚII. OMS a intrat integral sub controlul Industriei farmaceutice, deși dispune de bugete anuale de aproape 5 miliarde dolari SUA furnizate de țările membre. JURNAL PARANORMAL pune câteva întrebări stânjenitoare în acest sens:

OMS cunoaște faptul, că medicamentele nu sunt elaborate ca să vindece bolile de care suferă omenirea?

”Cel puțin 125.000 de persoane mor în fiecare an din cauza medicamentelor prescrise de medici” a declarat în mod public, chimistul Shane Ellison – om de știință cu masterat în chimie organică, care a lucrat în Industria farmaceutică. ”În aceste companii farmaceutice în interviuri de angajare nu ezitau să spună următoarele: Țineți minte, că noi dezvoltăm medicamente pentru a înlătura simptome. Noi nu tratăm!” Ar fi suficient să citim prospectul atașat la un medicament, pentru a ne da seamă de efectele negative pe care le produce asupra organismului uman. Printre efectele secundare provocate de medicamente se numără și decesul bolnavului. ”Fiind chimist, eram surprins că se fabrică medicamente cu capacitatea de a ucide”.

OMS cunoaște faptul, că potrivit opiniei Industriei farmaceutice, medicamentul care vindecă definitiv nu este rentabil?

Printre alte mărturii în acest sens, cităm din interviul dat de laureatul Premiului Nobel pentru Medicină, Richard J. Roberts, publicaţiei spaniole La Vanguardia, cu titlul Medicamentul care vindecă definitiv nu este rentabil.

Richard J. Roberts: „Am dovezi că în anumite cazuri, cercetătorii care depind de fonduri private ar fi putut descoperi medicamente foarte eficace, care ar fi pus capăt cu totul anumitor boli...”

Reporter: „Și de ce s-a renunţat la cercetări?”

Richard J. Roberts: „Pentru că industria farmaceutică este mai degrabă interesată să vă ia mai mulţi bani, nu să vă vindece pe dumneavoastră, aşa că dintr-o dată, cercetarea respectivă este deviată către descoperirea de medicamente care nu vă vindecă întru totul, ci doar cronicizează boala şi vă face să resimțiți o îmbunătățire, ce va dispărea din momentul în care nu mai luaţi medicamentul.” […]

Richard J. Roberts: „S-a renunțat la cercetarea pentru antibiotice pentru că sunt prea eficiente și vindecau complet. Nu s-au produs noi antibiotice, microorganismele infecțioase au devenit rezistente și azi tuberculoza, care fusese învinsă când eram eu copil, reapare și a ucis anul acesta peste un milion de oameni”.

OMS cunoaște faptul reprobabil, că în farmacii se vând și medicamente contrafăcute, care conțin cel mult 1% substanțe active?

În urma unor anchete făcute de mass-media internațională a reieșit, că unele farmacii vând și medicamente contrafăcute, care conțin maximum 1% substanțe chimice active, la același preț cu medicamentele produse de firmele farmaceutice consacrate.

De ce OMS nu s-a implicat pentru eliminarea obiceiului fatidic de schimbare a orelor tradiționale?

În privința schimbărilor orelor tradiționale, care potrivit concluziilor unor savanți din domeniul medicinei îmbolnăvesc organic și psihic specia umană, ORGANIZAȚIA MONDIALĂ A SĂNĂTĂȚII nu a mișcat nici un deget pentru oprirea acestei calamități, întreținută de Industria farmaceutică. Au fost cheltuiți în fiecare an peste 3 miliarde dolari SUA, pentru tratamente cauzate de acest obicei barbar. Oameni de știință responsabili au făcut numeroase apeluri către UNIUNEA EUROPEANĂ, pentru sistarea procedurii nefaste privind schimbare de două ori pe an a orelor tradiționale, întrucât această practică afectează în mod grav sănătatea organică și psihică umană. Răspunsul UNIUNII EUROPENE a fost invariabil: Nu UNIUNEA EUROPENĂ a introdus obiceiul schimbării orelor tradiționale, prin urmare nu UNIUNEA EUROPEANĂ trebuie să schimbe acest obicei”. Despre această problemă, aparent insurmontabilă, am publicat o serie de materiale în JURNAL PARANORMAL, printre care articole intitulate sugestiv:

CONCLUZIA OAMENILOR DE ȘTIINȚĂ: TRECEREA LA ORA DE VARĂ INFLUENȚEAZĂ GRAV SĂNĂTATEA ORGANICĂ ȘI MENTALĂ A SPECIEI UMANE.

SECRETE GUVERNAMENTALE: PRIN SCHIMBAREA ORELOR, UNIUNEA EUROPEANĂ PARTICIPĂ LA GENOCIDUL SPECIEI UMANE.

NEGLIJENȚĂ CRIMINALĂ A UNIUNII EUROPENE FAȚĂ DE SĂNĂTATEA CETĂȚENILOR.

La intervențiile repetate ale publicației JURNAL PARANORMAL, UNIUNEA EUROPEANĂ a decis sistarea acestei decizii anacronice, începând cu anul 2021.

De ce nu intervine OMS în oprirea obiceiului privind salutul prin strângerea mâinii?

Un grup de oameni de știință de la Universitatea din Los Angeles, semnalează nocivitatea strângerii mânii dintre semenii noștri, prin care se răspândesc boli grave. Studiul a fost publicat în Journal of the American Medical Association. Cercetătorii propun ca strângerea de mână să fie înlocuită printr-un alt gest de salut, care nu implică un contact fizic direct. Alternative la strângerea de mână ar fi: fluturarea mâinii, plecăciunea, salutul Namaste (salutul indian) sau cu mâna pusă în dreptul inimii - variantă după salutul masonic. (Sursa: Desoperă.ro, preluată din Mail Online.) JURNAL PARANORMAL a atras atenția asupra acestui obicei anacronic încă din luna iunie 2014. OMS nu a luat nicio măsură în acest sens.

De ce OMS nu se implică să oprească răspândirea HIV/SIDA, a malariei, COVID-19 și tuberculozei prin ritualuri religioase?

Autoritățile statului recurg la măsuri severe, pentru protejarea populației umane de îmbolnăviri cauzate de coronavirus. Biserica ortodoxă se opune fățiș legislației actuale, prin practicile seculare primitive pe care le perpetuează, infectând în mod curent cetățenii cu germenii unor boli grave. Pupatul icoanelor, a moaștelor, împărtășirea credincioșilor cu aceeași linguriță din același recipient și botezarea copiilor în cazane cu apă neschimbată, are drept urmare infestarea populației cu sifilis, sida, tuberculoză și mai nou cu coronavirus, care este o maladie letală scăpată de sub control la nivel mondial. Credincioșii habotnici transmit mai departe bolile contractate în biserici, astfel încât infectează și pe ceilalți semeni, care nu cred în această practică perimată de secole.

Ne întrebăm, care este rostul să existe ORGANIZAȚIA MONDIALĂ A SĂNĂTĂȚII, consumatoare de miliarde de dolari SUA în fiecare an, dacă nu se ocupă de sarcinile pe care și lea asumat prin constituția sa? OMS a devenit o extensie a Industriei farmaceutice și procedează ca atare. Să ne mai mirăm de avalanșele reclamelor televizate, ce îndeamnă cetățenii să cumpere și să consume medicamente fără nicio prescripție medicală, care nu sunt elaborate să vindece bolile, ci să le întrețină în stare cronică pentru a-i sili pe bolnavi să cumpere și să consume medicamente toată viața?

Vasile Rudan

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.