Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Pădurile Europei se usucă și mor. Silvicultorii monitorizează agonia arborilor, în loc să caute soluții să le salveze viața

De zeci de ani silvicultorii țin sub observație un fenomen alarmant: pădurile de rășinoase ale Europei sunt năpădite de o boală necunoscută. Speciile de brad, molid, cedru, tisă, ienupăr, pin se usucă și mor din cauze neelucidate. Încă de la începutul anului 1965, am anunțat descoperirea efectului Rudan în biocâmpul uman, animal și vegetal, care relevă în orice moment starea sănătate a subiecților testați. De-a lungul tipului am investigat pe cale experimentală peste 18.000 de arbori din diverse specii, dispuși în diferite areale și am ajuns la concluzia, că metoda de diagnosticare extrasenzorială a arborilor prin efect Rudan este viabilă și aplicabilă. Efectul Rudan a fost secretizat de Ministerul Apărării Naționale din România, datorită aplicațiilor sale militare.

A fost organizată în teritoriu și o dezbatere pe această temă, cu demonstrații practice la care au participat specialiști din silvicultură. Rezultatul? Silvicultorii nu au fost de acord cu procedeul propus, pentru că era din sfera paranormală. Doi silvicultori au părăsit sala la începutul expunerii mele, nevrând să se ”compromită” că au asistat la o expunere pe teme paranormale. Este neimaginat faptul, că majoritatea cercetătorilor preferă să rămână tributari teoriei marxiste false cu privire privind materialitatea lumii, în loc să analizeze fenomenele ce se petrec în Univers sub aspectul lor real. Viața în Univers, inclusiv viața omului, este constituită dintr-un cumul de fenomene paranormale. Omul se naște prin unirea a două ființe microscopice diferite, invizibile cu ochiul liber, un ovul și un spermatozoid. Aceste două micro-ființe conțin energii și toate informațiile despre viitoarea ființă umană. Este un fenomen 100% paranormal. Și Dumnezeu este o entitate paranormală. Dumnezeu există din vremi imemoriale, este veșnic, omniprezent și are puteri nelimitate.

După mai bine de patru decenii de la această dezbatere, revin asupra temei întrucât oamenii de știință de talie mondială au demonstrat, că omul este înzestrat cu energii paranormale. Printre oamenii de știință care studiază puterile paranormale ale speciei umane, se află și celebrul savant, Elon Musk. Prin efect Rudan se pot stabili în câteva minute, prin teledetecție extrasenzorială, disfuncțiile fiziologice care există în stare latentă la arbori, cu doi-trei ani înainte să apară indicii exteriori privind îmbolnăvirea acestora. Și pot fi luate din timp măsurile privind vindecarea arborilor. Organismele vegetale produc oxigenul necesar vieții pe Pământ. Trebuie luate măsuri urgente pentru protejarea lor, în condițiile actuale când atmosfera terestră este poluată până la saturație cu noxe rezultate din activități umane inconștiente. Dacă nu protejăm pădurile pentru a avea o sursă permanentă de oxigen, va trebui să coborâm din nou în subteran și să trăim laolaltă cu șobolanii. Am mai făcut acest lucru și nu ne-am învățat minte! A se vedea în acest sens, articolul Secrete guvernamentale: orașe subterane pentru zeci de mii de locuitori.

 

Vasile Rudan

 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.