Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Parlamentul european, silit să renunțe la modificarea orei de vară

Sub presiunea articolelor apărute în Jurnal Paranormal, europarlamentarii au votat abolirea schimbărilor sezoniere ale orelor în Uniunea Europeană, începând cu anul 2021. Au prelungit cu 2 ani supliciul cetățenilor europeni și cheltuieli pe peste 6 miliarde euro pentru tratarea disfuncțiilor organice și psihice cauzate acest obicei abominabil. Prin amânarea aplicării hotărârii votate, parlamentarii europeni vădesc un dispreț fățiș pentru sănătatea propriilor cetățeni pe care ar trebui să îi reprezinte și se despart cu greu de șpaga pe care o încasează de la Industria medicamentelor, pentru menținea schimbării de două ori pe an orelor tradiționale. Mai mult, dacă Comisia Europeană sesizează probleme cu implementarea hotărârii luate, poate prelungi cu încă 1 an termenul final de sistare a acestui obicei anacronic. Prin urmare, chinul populației europene ar putea fi prelungit cu trei ani și cheltuirea a peste 9 miliarde euro din banii cetățenilor din UE pentru tratamente medicale - potrivit concluziilor oamenilor de știință. Interesantă este tăcerea Ministerului Sănătății din România asupra cestui caz.

Supunem atenției cititorilor, articole apărute în Jurnal Paranormal pe această temă:


ÎN DISPUTA CU UNIUNEA EUROPEANĂ PRIVIND SCHIMBAREA OREI DE VARĂ, JURNAL PARANORMAL A OBȚINUT O VICTORIE DECISIVĂ

rudan - Sun, 16/09/2018 - 19:36

Fiecare stat membru al Uniunii Europene (UE) va trebui să decidă până la sfârşitul lui aprilie 2019 dacă preferă să menţină ora de vară sau mai degrabă cea de iarnă, dacă proiectul menit să pună capăt anul viitor schimbărilor sezoniere de oră va fi ratificat, a precizat vineri Comisia Europeană. (Sursa: Agerpres.)


ÎNLOCUIREA OREI TRADIȚIONALE CU ORA DE VARĂ, ARE CONSECINȚE DEVASTATOARE ASUPRA SĂNĂTĂȚII UMANE
rudan - Tue, 06/10/2015 - 19:49
 

CONCLUZIA OAMENILOR DE ȘTIINȚĂ: TRECEREA LA ORA DE VARĂ INFLUENȚEAZĂ GRAV SĂNĂTATEA ORGANICĂ ȘI MENTALĂ A SPECIEI UMANE
rudan - Mon, 04/04/2016 - 21:27
 

SECRETE GUVERNAMENTALE: PRIN SCHIMBAREA ORELOR, UNIUNEA EUROPEANĂ PARTICIPĂ LA GENOCIDUL SPECIEI UMANE
rudan - Fri, 10/11/2017 - 15:25
 

TRECEREA LA ORA DE VARĂ – O DECIZIE ERONATĂ A PARLAMENTARILOR ROMÂNI
rudan - Tue, 17/04/2018 - 12:48
 

Prin articole publicate, susținute de argumente științifice imbatabile, am convins Uniunea Europeană să renunțe la obiceiul malefic de a schimba orele de două ori pe an, procedeu ce compromite grav sănătatea organică și psihică a speciei umane.

După cum anunță Agențiile internaționale de presă, europarlamentarii au prelungit cu încă 2 – 3 ani aplicarea hotărârii luate prin vot majoritar, pentru a își încasa spaga tradițională de la Industria medicamentelor. Potrivit legislaţiei comunitare actuale, toate cele 28 de state membre trec la ora de vară în ultima duminică din luna martie şi la ora de iarnă în ultima duminică din luna octombrie. (Sursa: BBC).

Urmările catastrofale asupra funcțiilor psihice și organice ale omului, cauzate de schimbarea orei de vară

Copiii care merg la grădinițe, elevi și studenți, bolnavii din spitale, personalul medical, întreaga populație implicată în activități economice - trebuie să se scoale cu oră mai devreme, dând peste cap procesele organice și psihice individuale. Și aceste calamități asupra populației europene sunt generate de șpaga pe care o încasează europarlamentarii corupți, de la patronii industriilor medicamentelor. Care patroni, la rândul lor, câștigă miliarde de dolari din consumarea medicamentelor de către populație, necesare pentru tratarea (parțială!) a maladiilor cauzate de acest obicei barbar. Potrivit unei statistici medicale, prin schimbarea orei de vară există riscuri inevitabile pentru sănătatea populației. În săptămâna care urmează schimbării orei, crește numărul disfuncțiilor organice și psihice ale omului.

Ce este de făcut să prevenim de această calamitate

Să folosim toate mijloacele legale, pentru a determina Parlamentul Uniunii Europene să sisteze în anul 2019 obiceiul nefast al schimbării orelor tradiționale. Europarlamentarii să înceteze să facă experiențe pe sănătatea populației. Să dirijeze cele 9 miliarde euro care vor fi economisite, pentru sănătate și în scopuri educative. Apelul oamenilor de știință a fost neglijat de Parlamentul UE. Cetățenii europeni pot sili pe europarlamentarii corupți să renunțe la spaga încasată de la Industria medicamentelor. Trebuie să luăm toate măsurile legale ce se impun, ca să salvăm sănătatea noastră și sănătatea urmașilor noștri, ce este agresată de rapacitatea europarlamentarilor corupți. Trebuie să ne trezim din amorțeală civilizației de consum. De noi depinde curmarea acestui flagel.

Nota redacției

Nicio publicație românească nu a menționat faptul, că Parlamentul European a fost silit să renunțe la practica schimbării orelor, la insistențele revistei online Jurnal Paranormal. La români a rămas în vigoare, din păcate, dictonul referitor la capra vecinului.

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.