Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Paul Hertz, director la NASA: ”Dacă ați ști numai o fracțiune din lucrurile cu care ne ocupăm, nu ați mai dormi noaptea”

Dr. Paul Hertz, directorul Diviziei de Astrofizică din cadrul NASA.

Paul Hertz, directorul Diviziei de Astrofizică din cadrul NASA, a produs recent emoții în tabăra oamenilor de știință tradiționali. ”Dacă ați știi numai o fracțiune din lucrurile cu care ne ocupăm, nu ați mai dormi noaptea, vă asigur!” a declarat astrofizicianul american. După cum am menționat și în articole precedente, NASA (National Aeronautics and Space Administration) este o organizație militarizată aflată în subordinea Pentagonului. Pretențiile societății civile de a știi cu ce se ocupă NASA sunt neadecvate, ca să nu spun mai mult. Informații despre descoperiri făcute în spațiul cosmic de această organizație ultra-secretă și fotografiile realizate în timpul misiunilor spațiale sunt clasificate. Activitățile desfășurate de către NASA au două componente principale: o componentă civilă, care include zboruri cu astronave cunoscute ce prevede difuzarea prin mass-media internațională a unor informații și fotografii pentru uzul populației civile și o componentă militară secretă, în care se folosesc aparate de zbor cu propulsii anti-gravitaționale, ce dezvoltă viteze de zbor practic instantanee.

NASA nu divulgă descoperirile făcute în timpul misiunilor spațiale. De pildă, autorul a localizat prin teledetecție extrasenzorială vestigii arheologice în subsolul planetei Marte. Am anunțat acest lucru în revista Jurnal Paranormal, prin articolul intitulat Au fost descoperite vestigii arheologice în subsolul planetei Marte, apărut la data de 27 august 2013. Abia în anul următor NASA a dat publicități imagini (retușate!) surprinse de sateliții Google Maps, prin care se confirmă descoperirea făcută de autor.

Structuri materiale existente în subsolul planetei Marte, confirmate de sateliții Google Maps.

 
NASA deține în spațiul cosmic și o divizie de combatanți militari, specializați în războiul extraterestru. Și alte Agenții spațiale elaborează proiecte similare.

Viața omului în spațiul cosmic este complicată. (Foto: Internet.)

Ce provoacă insomnii specialiștilor din Divizia de Astrofizică din cadrul NASA?

Potrivit unor informații prelevate din surse confidențiale, neconfirmate în mod oficial, specia umană trebuie să evacueze Terra până la finele acestui secol, din cauza ravagiilor comise de către omenire pe planeta Pământ. La această acțiune faraonică participă și alte Agenții spațiale. Problema acută este reprezentată faptul, că trebuie mutată o mare parte din populație terestră pe o exoplanetă situată în afara sistemului nostru solar, respectându-se întrucâtva preferințele climaterice ale raselor umane terestre. Dacă nu se va realiza un compromis asupra împărțirii zonelor geografice pe noua planetă, este posibil ca în viitorul apropiat să fie declanșat un război între pământeni în spațiul cosmic, cu urmări catastrofale pentru specia umană - război în care să fie atrase și entități extraterestre, care vor tranșa problema în mod radical. Nu credeți? Mai gândiți-vă. Până atunci nu neglijați avertismentul lansat recent de Paul Hertz, directorul Diviziei de Astrofizică din cadrul NASA.

Ce fac pământenii în cest timp? Se dușmănesc, se fură și se omoară între ei, potrivit cu instinctele lor primitive, moștenite de-a lungul generațiilor.

Nota autorului. Guvernul Finlandei a recunoscut în mod oficial, că a construit în secret un oraș subteran pentru 600.000 locuitori. Deci și Alternativa 2 rămâne în vigoare, privind retragerea elitelor” omenirii în adâncul Pământului. A se consulta în acest sens și articolul Secrete guvernamentale: Orașe subterane pentru zeci de mii de locuitori.

 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.