Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

PENTAGONUL FACE PRECIZĂRI ASUPRA „MORŢII” LUI OSAMA BIN LADEN

Recent câteva e-mailuri au fost făcute publice, potrivit unei legi americane privind libertatea de informare. Pentagonul face în acest sens prima “dezvăluire” în legătură cu moartea lui Osama bin Laden. Oficialii de la Pentagon a fost nevoiţi să astupe gura presei, desecretizând câteva e-mailuri trimise de înalţi oficiali americani, cu prilejul “omorârii” celui mai căutat terorist al-Qaeda.

         Cadavrul lui bin Laden, numit "pachetul FedEx" în e-mailuri codificate, a fost aruncat în Marea Arabiei de pe portavionul USS Carl Vinson, după o ceremonie islamică scurtă, fără ca niciun soldat american să fie de faţă, reiese din corespondenţă.
         Unul dintre e-mailuri, marcat drept "securizat" şi trimis pe 2 mai, descrie cum corpul lui Bin Laden a fost spălat, înfăşurat într-o pânză albă şi  introdus într-un sac.
         Potrivit unui alt mesaj, trimis de către ofiţerul de relaţii publice de pe portavion, numai un grup mic de ofiţeri din conducerea navei a fost informat despre aruncarea în mare a cadavrului.

         “Au fost urmate procedurile tradițonale pentru înmormântarea islamică“ – se arată într-un e-mail din 2 mai, primit de la contra-amiralul Charles Gaouette.

         “Corpul decedatului a fost spălat şi apoi înfăşurat într-un cearşaf alb. Cadavrul a fost plasat într-un sac greu. Ofiţerul militar a citit anumite pasaje religioase pregătite dinainte, care au fost traduse în arabă de un vorbitor nativ. După ce s-a citit tot textul, corpul a fost aşezat pe o platformă pregătită dinainte, care a fost răsturnată, astfel încât corpul decedatului a căzut în mare” - se arată în e-mailul trimis de contra-amiral.

         Cum de n-a aflat nici un marinar militar de pe portavionul USS Carl Vinson despre spălarea cadavrului, slujba religioasă ce s-a ţinut şi operaţia de aruncare a cadavrului în mare? Mister. Am fi tentaţi să credem că în momentul acela nu se afla nici un marinar pe puntea portavionului. Pentagonul păstrează secretul şi în privinţa altor materiale, legate de raidul în care a fost “ucis” bin Laden.

         Oficialii de la Pentagon pretind că nu au fost făcute fotografii sau înregistrări video, în timpul operaţiunii în care a fost ucis liderul al-Qaeda. Deasemenea nu s-a fotografiat sau filmat cadavrul acestuia. Cea ce este mai mult decât suspect. Pentagonul susţine că nu s-a găsit niciun certificat de deces, raport de autopsie sau rezultat al testelor ADN.

         Dacă Pentagonul recunoaşte că nu s-a găsit niciun certificat de deces, raport de autopsie sau rezultat al testelor AND, de unde puteau fi siguri oficialii acestui organism  că nu a fost împuşcată o sosie de a lui Osama bin Laden? Este ştiut că bin Laden avea vreo 4 - 5 sosii. De unde puteau fi siguri aceeaşi specialişti că, dacă au împuşcat o sosie a lui Osama bin Laden, nu o să mai apară în carne şi oase Osama bin Laden? Şi cum se face că fanaticii membri al-Qaeda nu l-au răzbunat pe Osama bin Laden, cel “ucis” de americani?

         Răspunsul la întrebări este simplu: toată tevatura iscată în jurul împuşcării lui Osama bin Laden, a fost regizată ca o cacealma electorală în favoarea lui Barack Obama. Bin Laden era mort de mult. Acest lucru am dovedit prin mijloace extrasenzoriale. A se vedea în acest sens şi articolul publicat în Jurnal Paranormal, intitulat Când a fost ucis Bin Laden?

 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.