Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Post-scriptum la articolul ”Mărturii ale unor oameni de știință americani și canadieni despre rase umanoide extraterestre și astronave din alte sisteme solare”

Pentru atenuarea derutei în care se află câțiva corespondenți după citirea articolului cu titlul de mai sus, publicat în Jurnal Paranormal, ofer câteva date suplimentare despre rasele extraterestre, ce ne survolează planeta din vremuri preistorice. Guvernele țin sub oboroc informații despre extratereștri, din cauza eventualelor tulburări ce s-ar isca în masele plătitoare de biruri, ce ar putea acuza pe politicienii aleși să ne conducă destinele de nesăbuință în privința capacității de apărare a  pământenilor față de un eventual atac extraterestru. A se vedea în acest sens și articolul din Jurnal Paranormal, cu titlul Fizicianul John Brandenburg: Civilizația de tip umanoid de pe Marte, a fost distrusă în urma unui atac nuclear!

Guvernele planetei Pământ se ocupă în continuare cu hârjoana de-a războiul cu semenii noștri, nesocotind dreptul la viață al omenirii. Și acest lucru se întâmplă în pofida faptului că Guvernul britanic a alocat un culoar de zbor pentru astronavele extraterestre, pentru a se evita coliziuni cu aeronavele terestre. Politica guvernelor este orientată în continuare pentru a ține în ignoranță masele umane, cu privire la existența vieții în Univers. În acest scop plătesc diverși ”sceptici” să dezinformeze, prin mass-media, populația în privința evoluțiilor astronavelor cosmice în atmosferă, deasupra solului și pe sol. Mai cu folos ar fi pentru guverne, să analizeze cu responsabilitate problema riscului unui conflict armat între armatele pământenilor și extratereștri, inițiate de comandați militari cu mintea alterată. Au fost deja semnalate altercații armate între pământeni și extratereștrii. 

Col. Dwynne Arneson, U.S. Air Force.

Potrivit unei declarației făcută de colonelul Dwynne Arneson, U.S. Air Force – SAC Control Officer - Describing event with armed nuclear missiles,  făcută în urma tentativei de a doborî un OZN, rachetele lansate în direcția astronavei extraterestre nu au avut nicio șansă. Au fost anihilate pe loc de extratereștri. “Cu toți au văzut OZN-ul ce plutea în aer. Era un obiect metalic și, cum am înțeles, toate rachetele au fost dezactivate. Și ceva a stricat acele rachete. Adică au fost terminate!” – a spus colonelul Dwynne Arneson, la încheierea misiunii. Prin urmare, conflictul mocnit provocat de conducătorii militari cu minți tulburi ai speciei umane cu rasele extraterestre, este într-o faza destul de înaintată. Până își vor pierde răbdarea vizitatorii spațiali și ne vor răspunde pe măsură…

Fenomenele OZN extraterestre sunt numeroase; observarea lor de către pământeni este mai dificilă

Adesea pământenii se miră, cum se face că alții semeni au observat evoluțiile unor nave extraterestre și ei nu au văzut niciodată fenomene de acest gen. Explicația este foarte simplă: nici un individ uman nu privește fără întrerupere bolta cerului 24 ore din 24, pentru a căuta nave extraterestre. La care se adaugă capacitatea telepatică a extratereștrilor, de a ne determina să nu privim în sus când au loc evenimente OZN de importanță majoră. Observarea fenomenului OZN ce a avut loc în Curbura Buzăului în noaptea de 22-23 august 1980, a fost posibilă numai datorită unei eleve, ce s-a trezit din somn în jurul orei 1,30 și a privit instinctiv pe fereastră. Fără observația făcută de dânsa, ceilalți peste 20 de martori oculari adulți, inclusiv subsemnatul, ar fi dormit în timpul evoluțiilor astronavelor extraterestre. La fel s-a întâmplat trei ani mai târziu, în cazul observării unor nave extraterestre în Calea Lactee. O fată ne-a atras atenția asupra astronavelor, ce se deplasau în viteză în zigzag pe cerul nopții. În lipsa observației sale, noi, adulții, am fi continuat discuțiile pe alte teme, fără să privim în sus.

Extratereștrii ne interceptează în mod direct, numai când ne aflăm în calea intereselor pe care le au pe planeta noastră

Întâlnirile de aproape cu rase extraterestre sunt în funcție de locul în care ne aflăm la un moment dat și dacă acest lucru contravine intereselor extratereștrilor. Personal am fost interceptat de o navă extraterestră, când mă aflam pe o terasă perfect plană și orizontală din Munții Orăștiei, într-o prospecție pentru o temă de cercetare guvernamentală. Este posibil ca terasa respectivă să fi fost în atenția extratereștrilor. Și generalul de divizie Vasile Dragomir, fost șef al Direcției Topografice Militare din cadrul Ministerului Apărării Naționale, a spus că și el a fost vizitat în aceeași zi de doi extratereștri pe o terasă asemănătoare, situată în zona Vârtoape.

Evoluțiile astronavelor extraterestre în spațiul aerian al planetei noastre,  trebuie considerate ca fiind normale, în concordanță cu mediul în care ne ducem existența. Și este firesc ca civilizații tehnologice extraterestre, superioare civilizației umane, să viziteze planete din alte sisteme solare. Minus pretențiile noastre a fi superlativul absolut al inteligenței pe Pământ, pe care ar trebui musai să contacteze  extratereștri. Este posibil ca rasele extraterestre să prefere dialogul – cale telepatică, desigur - cu o specie terestră la care să primeze criteriile etice în locul minciunii, urii reciproce și beligeranței specifice speciei umane.

Trebuie să fim conștienți de faptul că în Univers nu suntem singurele ființe raționale, sau mai bine zis, singurele ființe ce ar trebui să fie raționale. În imensitatea spațiului cosmic sunt mii de miliarde de galaxii cu  sisteme solare, care au planete asemănătoare Pământului. Se poate estima, că în Univers există miliarde de civilizații tehnologice superioare civilizației terestre.

Locul sistemului nostru solar în galaxia Calea Lactee - un grăunte de nisip, aflat în imensitatea plajei universale.

 

În spațiul cosmic există mii de miliarde de galaxii, cu mii de miliarde sisteme solare cu planete asemănătoare cu Pământul, cu civilizații tehnologice superioare civilizației terestre.


Să renunțăm la pretențiile noastre exagerate, de a fi contactați de civilizații extraterestre. Despre ce ar putea dialoga, bunăoară, un umanoid extraterestru, aflat la un nivel superior de cultură morală și civilizație tehnologică, cu un pământean întâlnit pe stradă, care se distinge prin rapacitate, minciună și agresivitate față de ceilalți semeni, ce își distruge cu bună știință propriul său mediu care îi întreține viața?

Specia umană în contextul celorlalte specii biologice terestre

La animale terestre, celule osoase sunt aliniate ordonat, în șiruri paralele, pe când la ființa umană sunt dispuse haotic, vădind faptul că strămoșii omului au o petrecut o perioadă de timp în afara gravitației terestre. În privința gândirii, specia umană reprezintă unicul gen biologic de pe Terra, care distruge sistematic mediul său ambiant, eludând astfel dreptul generațiilor viitoare ale omenirii la supraviețuire. Omul dovedește   agresivitate nativă față de ceilalți semeni, otrăvind în acest scop aerul, apa, solul și subsolul, distrugând astfel șansa continuării propriei sale vieți pe Pământ. Așteptarea ca extratereștrii să ne salveze de propria noastră ostilitate este zadarnică.

Istoria omenirii a fost falsificată

Trebuie să ne debarasăm totodată, de modul idilic în care a fost concepută istoria omenirii, prin ignorarea dovezilor arheologice despre civilizația umană. Teoria darwinistă privind evoluția speciilor a fost retrasă ca materie obligatorie din programa școlară, întrucât este depășită de realitățile vieții actuale. Omul a fost contemporan cu dinozaurii, iar speciile pe care Charles Darwin le credea dispărute prin evoluție, trăiesc de sute de milioane de ani și prezent. A se vedea și articolul publicat în JP, cu titlul Istoria secretă a omenirii.

De zeci de milioane de ani pe Terra conviețuiesc laolaltă culturi din epoca de piatră și civilizații avansate din punct de vedere tehnologic. Există și la ora actuală triburi de papuași din Noua Guinee și triburi din alte zone ale globului, care sunt la stadiul epocii de piatră (unele dintre ele mai practică canibalismul) și popoare dezvoltate sub aspect tehnologic, ce derulează programe de cercetări spațiale. Nu s-a schimbat nimic de-a lungul timpului în echilibrul culturilor umane.

Ipoteza potrivit căreia Terra ar fi o colonie penitenciară, aflată la periferia galaxiei Calea Lactee, unde au fost exilați umanoizi de diferite rase pentru gândirea  lor primitivă, rapacitatea și agresivitatea de care au dat dovadă față de alți semeni, capătă astfel o consistență îngrijorătoare. 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.