Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Prin activarea energiilor paranormale, vom renunța la ochelari de vedere?

Tema pusă în discuție este delicată prin implicațiile sale, în special în ce privește industria producătoare de ochelari de vedere, cu o cifră de afaceri de miliarde de dolari. Din acest motiv am ezitat ani de zile, să scriu despre fenomenul revenirii acuității vizuale umane, prin activarea energiilor extrasenzoriale subconștiente. Îmi ajunge că am stârnit industria medicamentelor, prin articole publicate în JP despre eficiența” unor medicamente de sinteză și efectele secundare negative pe le provoacă în planul sănătății omului.

În ce privește publicitatea făcută în mass-media, cu scopul vânzării produselor farmaceutice, cititorii în mai amintesc desigur, ce am scris în articolul intitulat Chimistul Shane Ellison: “Se pare că toate medicamentele sunt fabricate pentru a reduce populația”: Mai nou, de câțiva ani asistăm la o publicitate deșănțată în mass-media, pentru produse farmaceutice. Bolnavii sunt îndemnați, prin reclame subliminale, să cumpere medicamente pentru maladiile pe care le au sau cred că le au. Nu mai contează prescripția medicului curant. Contează ca bolnavii să cumpere cât mai multe medicamente, ca industria farmaceutică să prospere. Medicamente, care produc efecte secundare dezastruoase în plan organic. Ar fi suficient să citim prospectul atașat la un medicament, pentru a ne da seamă de efectele negative pe care le produce asupra organismului uman. Printre efectele secundare provocate de medicația actuală, se numără și decesul bolnavului!Cel puțin 125.000 de persoane mor în fiecare an din cauza medicamentelor prescrise de medici” - spune chimistul Shane Ellison.

De curând au fost depuse proiecte ale unor legi la Parlamentul European și la Parlamentul României, care interzic publicitatea în mass-media pentru medicamente. Prin urmare, se pot contracara - măcar parțial - acțiuni nefaste ale industriei producătoare de produse farmaceutice.

Revenind la articolului de fond, am postat - din prudență - un semn de întrebare la sfârșitul titlului. De ce am făcut acest lucru? Pentru a nu stârni împotriva mea și industria producătoare de ochelari de vedere. Ochelari ce corectează parțial efectele slăbirii acuității vizuale, nu și cauzele care o provoacă.

Omul poate renunța la ochelari de vedere? Categoric, da! - exceptând doar cazurile în care apar defecte oculare pe fond genetic. Ființa umană poate șă-și restructureze acuitatea vizuală, prin activarea energiilor paranormale latente existente în subconștient. Mai mult, omul poate dobândi o acuitate vizuală de excepție până la vârste târzii, care să-i  permită să citească texte scrise cu cele mai mici litere. Totodată, să discearnă cu acuratețe vizuală optimă, obiecte amplasate la distante de kilometri depărtare. Nu credeți ce spun eu? Eu însumi sunt exemplul concret al restructurării vederii, prin activarea energiilor extrasenzoriale. La vârsta de 80 de ani, pot citi fără ochelari și texte scrise cu cele mai mici litere. Pot vedea cu acuratețe, la distanțe de zeci de kilometri. Îmi permit plăcerea de a vedea lumea în care trăim, cu o acuitate vizuală „paranormală”.

Încă nu cutez să prezint în detaliu metoda de restructurare a vederii, prin activarea energiilor extrasenzoriale subconștiente ale omului. Din cauza repercusiunilor de care pot “beneficia” din partea industriei producătoare de ochelari; și nu numai din partea fabricanților de ochelari. Metoda descoperită de autor are și aplicații militare. În așteptarea unor vremuri favorabile omului, nu îmi rămâne decât să ofer probe cursanților despre acuitatea mea vizuală, dobândită în urma activării energiilor paranormale umane.

Ce facem cu generația tânără? Îi vom activa energiile extrasenzoriale subconștiente, ca nu mai repete greșelile noastre, sau o vom lăsa pradă dezinteresului nostru ancestral?

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.