Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Prin detecție extrasenzorială se pot diagnostica operativ și maladiile de care suferă omenirea

După ce am citit manualul lui Alexis Mermet, intitulat Comment j'opère pour découvrir de près ou à distance sources, métaux, corps cachés, maladies, editat la Paris, aveam unele îndoieli în privința posibilității diagnozei medicale prin radiestezie. Ulterior mi-am făcut timp să experimentez prin detecție extrasenzorială cele susținute de Abbe Mermet și am ajuns la concluzii similare cu autorul manualului. Se pot diagnostica cu certitudine și într-un mod precis, prin mijloacele extrasenzoriale ale omului, disfuncțiile fiziologice ce au loc organismul său. 

Manualul de radiestezie, elaborat de abatele Alexis Mermet.

Abatele Alexis Mermet (1866-1937)

 

Scurt istoric. 

”Radiestezia este cunoscuta din antichitate, chiar din preistorie. Unii cercetători susțin că picturile și gravurile diferitelor culturi preistorice conțin elemente ce sugerează folosirea unor baghete indicatoare din lemn, drepte sau în "V" ce se țineau în mână, pe orizontală, pentru orientare. Ulterior materialele s-au diversificat: oase de pești și păsări, metalice. În China, radiestezia cu bagheta magică pare a fi fost cunoscută cu aproximativ 4000 de ani în urmă. Există un basorelief din anul 147 d.Hr, care-l reprezintă pe Yu, primul împărat al dinastiei Hia (2205-2197 î.Hr), ținând în mână o baghetă unghiulară în forma de „V” pentru cercetarea și descoperirea zăcămintelor de metale. În Orientul Antic, magii și preoții foloseau baghete în activitatea lor. Au fost descoperite în Egipt, în mormintele faraonilor, diferite instrumente de măsură radiestezice, ce dovedesc că tainele acestei arte erau cunoscute și utilizate în cultura egipteană. Istoricul Herodot (490-429 î.Hr) face referire la radiestezie, amintind că sciții găseau apă potabilă și minerale cu ajutorul baghetei unghiulare. Din Roma antică parvin mai multe mărturii ale utilizării radiesteziei, în scopul descoperirii locurilor cu apă sau a prezicerilor, folosind mișcarea pendulului. În Evul Mediu, deși radiestezia a fost catalogată drept vrăjitorie, iar cei care o practicau erau aspru pedepsiți, sunt nenumărate relatări despre oameni capabili să găsească apă, minerale sau chiar alte persoane folosind baghete, nuielușe, sau pendule. La începutul secolului al XVI-lea, minerii din Europa Centrală au folosit vergele fabricate din diferite materiale pentru a detecta zăcăminte metalifere. Tehnica a fost introdusă de ingineri și de mineri și în Anglia din epoca reginei Elisabeta I.” (Citat din Enciclopedia Wikipedia)

Rămâne întrebarea, cum este posibil ca un organ bolnav să fie pus în evidență prin mijloacele extrasenzoriale ale omului? Dacă cercetăm fenomenul prin prisma cunoștințelor elaborate de știința reală - nu de știința oficială, destinată pentru uzul maselor umane - constatăm că acest lucru este realizabil. Potrivit concluziilor oamenilor de știință, în materia vizibilă (circa 10% din materie din care este format Universul) electronii nu se rotesc în jurului nucleului atomic, după cum este menționat în manuale școlare, ci ei există în același timp pretutindeni în spațiul înconjurător. Și corpusculii generați în urma unor disfuncții organice, se propagă în același mediu și pot fi puși în evidență prin detecție extrasenzorială. Mai mult, se pot stabili și cauzele care provocă maladiile. Procedura de diagnoză medicală extrasenzorială este relativ simplă. Prin efectul Rudan se poate stabili operativ nivelul funcțiilor fiziologice vitale ale organismului unui subiect uman. Dacă acestea se situează sub nivel optim, se vor continua investigațiile extrasenzoriale pentru a se determina care organ funcționează sub limite normale. A se reține faptul, că un organ bolnav alterează și alte funcții fiziologice.

Pentru un diagnostic medical corect prin mijloace extrasenzoriale, sunt necesare cunoștințe privind fiziologia omului și implicațiile creierului uman în procese organice. Prin urmare, trebuie să fie efectuat de către un medic. Germania este primul stat european în care la facultățile de medicină se transmit studenților și noțiuni de radiestezie medicală. Ce impact va avea diagnosticul obținut pe căi extrasenzoriale asupra metodelor tradiționale de diagnoză medicală, este greu de evaluat. Trebuie să ne obișnuim cu ideea, că în viitorul apropiat diagnosticul elaborat în urma analizelor clinice, va trebui precedat și de un diagnostic extrasenzorial. Inclusiv pentru faptul, că pentru stabilirea tratamentului medical va trebui să se țină cont și de diferențele existente între conexiunile neuronale din creierele celor două genuri ale speciei umane. Creierul omului intervine în mod decisiv în procesul vindecării disfuncțiilor organice. Este știut, că medicamentele fabricate de industria farmaceutică actuală nu au aceeași eficiență la bărbați și la femei. Deocamdată, medicamentele sunt testate numai pentru bărbați. Medicamente pentru femei se vor elabora într-un viitor neprecizat

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.