Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Prin ritualuri primitive, biserica ortodoxă infectează credincioșii cu boli grave

Autoritățile statului recurg la măsuri severe, pentru protejarea populației umane de îmbolnăviri cauzate de coronavirus. Biserica ortodoxă se opune fățiș legislației actuale, prin practicile seculare primitive pe care le perpetuează, infectând în mod curent cetățenii cu germenii unor boli letale. Pupatul icoanelor, a moaștelor, împărtășirea credincioșilor cu aceeași linguriță din același recipient și botezarea copiilor în cazan cu apă neschimbată, are drept urmare infestarea populației cu boli grave, printre care sifilis, sida și mai nou cu coronavirus, care este o maladie letală scăpată de sub control la nivel mondial. Credincioșii habotnici transmit mai departe bolile contractate în biserici, astfel încât infectează și pe ceilalți semeni, care nu cred în această practică perimată de secole. Să analizăm cu mintea lucidă, câteva practici întreținute cu obstinație de BOR.

Pupatul icoanelor. Este un procedeu primitiv de transmitere a salivei din gura unui credincios bolnav, la alt credincios habotnic sănătos. Icoanele au fost zugrăvite cu personaje închipuite de pictori naivi, care ulterior au fost stropite cu apă sfințită” de către popi. Adică, au fost sfințite” cu apă obișnuită. Credincioșii se închină în zadar la icoane, sperând să obțină ajutor divin. Adevăratul Dumnezeu se află în altă parte.

Pupatul moaștelor. Adică, pupatul cadavrelor intrate în putrefacție a unor sfinți”, ce au fost decretați ca atare de către popii ortodocși. Inutil să precizez, că această practică religioasă este alături cu drumul. După deces, învelișul biologic al ființei umane se descompune și nu mai păstrează niciun fel energii proprii organismelor vii. În plus, cadavrele intrate în putrefacție dezvoltă germenii unor boli grave. Sfidând rațiunea umană, BOR a decis să plimbe moaște și icoane ”făcătoare de minuni” prin spitale, ca să ”contracareze” efectele morbide ale pandemiei iscate de coronavirus.

Priviți această imagine, stimați cititori și vă cruciți! În era călătoriilor astrale – NASA a anunțat în mod oficial, că în Univers există mii de civilizații umane mai dezvoltate tehnologic (și etic!) decât civilizația terestră – biserica ortodoxă plimbă prin spitale moaște și icoane ”făcătoare de minuni”, ca să ”anihileze” pandemia de coronavirus. (Sursa: ziarul LUMINA, editat de BOR). 

Împărtășirea credincioșilor cu aceeași linguriță. Este o practică primitivă cu iz canibalic, născocită de religia ortodoxă. Prin împărtășanie, credinciosul mănâncă din trupul lui Iisus și îi bea sângele, conform unor precepte biblice. Să vedem cine a fost în realitate Iisus Hristos. Potrivit surselor documentare, Iisus a lucrat ca ajutor de dulgher până în jurul vârstei de 30 de ani. Abia după 30 de ani a descoperit” că era fiul… lui Dumnezeu! Restul este fabulație biblică. Avem motive să ne îndoim de sănătate psihică a lui Iisus. În Biblie au fost consemnate vorbele sale, din care răzbate o ură crâncenă împotriva omenirii. ”Dacă vine cineva la Mine și nu urăște pe tatăl său, pe mama sa, pe soția sa, pe copiii săi, pe frații săi, pe surorile sale, ba chiar însăși viața sa, nu poate fi ucenicul Meu.” (Deut.13.6;33.9.Mat.10.37.Rom.9.13.Apoc.12.11). ”Biserica lui Iisus Hristos” duce mai departe obsesiile sale patologice.

În urma actului împărtășaniei cu aceeași linguriță, din același recipient, se răspândesc epidemii grave în sânul colectivității umane. Când va fi abolit de biserica ortodoxă acest obicei anacronic? BOR riscă să fie acuzată de minciună în legătură cu ”virtuțile sfinte” ale linguriței de împărtășanie. Preoții ortodocși să dovedească buna lor credință: la sfârșitul fiecărei împărtășanii, să se împărtășească și ei cu aceeași linguriță în văzul tuturor, pe care o bagă în gura credincioșilor. Invitația este valabilă și pentru prea-fericitul” patriah, Daniel.

Botezarea copiilor în același cazan, cu apă neschimbată. Când va renunța biserica ortodoxă la obiceiul primitiv, să boteze copii în același cazan cu apă insalubră? Am fost de față când oamenii de serviciu de la biserică Sf. Elefterie, din București, deșertau cazanul în care au fost botezați copiii; în apă pluteau fecale! Trebuie neapărat să fie botezați copiii în legea lui Iisus Hristos, care a fost un personaj oarecare în antichitate, în jurul căruia religia creștină a improvizat o serie fapte închipuite?

Prin nerespectarea normelor stabilite de Guvernul României, privind limitarea ravagiilor pe care le face pandemia de coronavirus în planul sănătății umane, biserica ortodoxă din România se face părtașă la sfidarea ordinii publice. Această poziție retrogradă este ”justificată” de credință într-un dumnezeu masculin născocit de religii, sub formă de bărbat bătrân răzbunător, care ar locui în cer. ”Cerul” invocat de religia creștină nu există în realitate; Universul este nemărginit. Papa Paul al II-lea a declarat în mod public, că Dumnezeu ar putea fi femeie; și dacă ipoteza lansată de papa Paul al II-lea se dovedește a fi reală, dat fiind faptul că oamenii de știință au demonstrat superioritatea creierului feminin față de cel masculin, credințele omenirii riscă să se divizeze în religii masculine și în religii feminine. A se vedea în acest sens și articolul din JURNAL PARANORMAL, cu titlul: Imperii antice prospere și pașnice, conduse de femei, despre care istoricii nu vorbesc. Suntem în zorii unei noi ere, în care aceste controverse religioase se cer a fi lămurite.

Vasile Rudan

 

Nota autorului.

După publicarea acestui articol, am fost acuzat de blasfemie. Unii cititori chiar m-au insultat, pentru că am îndrăznit să contest rânduiala bisericii ortodoxe, stabilită în Evul Mediu. Îmi cer scuze  pentru că am postat acest articol. Fiecare semen are dreptul să creadă în ce dorește. Reacțiile unor cititori la articolul vizat, dovedesc că mai avem mult până departe. Unii dintre noi s-au născut prea devreme. Promit să nu mai scriu articole pe teme sociale sensibile.

Vasile Rudan

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.