Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Prognoza elaborată de oameni de știință este fermă: câteva miliarde de pământeni își vor pierde vederea până în anul 2050

În preambul, citez trei pasaje din articolul publicat în Jurnal Paranormal, cu titlul SCIENCE ALERT: CÂTEVA MILIARDE DE PĂMÂNTENI ÎȘI VOR PIERDE VEDEREA PÂNĂ ÎN ANUL 2050. Voi include și câteva fragmente din articolul intitulat SECRETE GUVERNAMENTALE: DIN CAUZA POLUĂRII MEDIULUI CU SUBSTANTE CHIMICE ȘI RADIAȚII ELETROMANGNETICE, OMENIREA ÎȘI PIERDE VEDEREA.

”Pământenii se confruntă cu scăderea dramatică a acuității vizuale. Oamenii de știință estimează, că jumătate din populația planetei noastre va fi mioapă până în anul 2050, iar câteva miliarde de semeni vor orbi în următoarele decenii. (Sursa: Science Alert). Cauzele acestui flagel sunt cunoscute: contaminarea cu substanțe chimice a solului, a subsolului, a apelor de suprafață și a celor subterane, a aerului pe care îl respirăm, precum și poluarea planetei până la saturație cu radiații electromagnetice, emise de zeci de milioane de surse tehnice aflate pe suprafața Terrei și în spațiul extraterestru. Evoluția civilizației tehnologice a făcut ca omul să devină din ce în ce mai vulnerabil în fața fenomenelor adverse, ce se manifestă zilnic împotriva sa. La speciile animale se menține constant simțul mirosului și evoluează neîncetat simțul văzului, ca o necesitate stringentă pentru supraviețuire într-un mediu care devine din ce în ce mai ostil pentru organisme biologice.” […]

”Se știe că un organ biologic dacă nu este folosit la parametri funcționali, se atrofiază. Printr-un impuls cerebral se poate rezolva această problemă spinoasă a omenirii, întrucât imaginea se formează în creier, nu în ochi. Creierul uman – nu numai uman – poate face minuni în acest sens. Există animale care au simțul văzului cu mult mai performant decât cel existent la specia umană terestră. De pildă, unele animale văd într-un spectru lărgit al radiațiilor vizibile, incluzând radiații ultraviolete și infraroșii, invizibile pentru ființa umană. Felinele văd prada și pe întuneric. Sunt zeci de specii de animale care văd și pe întuneric absolut. (A se consulta și articole pe această temă, publicate în Jurnal Paranormal.)”

”Am dovedit pe cale experimentală, că simțul văzului poate fi recuperat la orice vârstă, astfel încât omenirea poate să renunțe definitiv la ochelari de vedere. Și omul este constituit din materie vie, asemănător cu celelalte specii biologice și posedă energii în stare latentă, comparabile cu cele existente în stare activă la animale. La specia umană majoritatea proceselor cerebrale se află în regres. Omul își pierde treptat acuitatea vizuală, simțul mirosului și simțul auzului. Prin lentilele ochelarilor, cea mai ”evoluată” specie terestră are un câmp vizual restricționat, care face dificilă observarea unor fenomene ce se desfășoară în mediul apropiat sau îndepărtat. Sunt milioane de indivizi umani care poartă ochelari de vedere din copilărie. Ei nu au văzut niciodată cum arată fără ochelari lumea în care trăiesc.”

Priviți în ochii acestui copil. Nu vi se strânge inima să-l lăsați să privească lumea în care trăiește numai prin lentilele ochelarilor? În situația lui sunt milioane de semeni, ce si-au pierdut acuitatea vizuală la vârsta copilăriei. Alte miliarde de pământeni vor orbi în următoarele decenii. Este concluzia fermă la care au ajuns oamenii de știință.

”Deseori sunt întrebat de ce nu fac publică metoda psihică prin care am îmbunătățit, cu mai bine de 30 de ani în urmă, acuitatea mea vizuală dincolo de pragul accesibil speciei umane terestre și am renunțat la ochelari de vedere. Procedeul nu este complicat, poate fi la îndemâna tuturor semenilor cărora le-a slăbit vederea, care nu sunt afectați de disfuncții cerebrale majore. Eu văd perfect fără ochelari și citesc cu claritate și cele mai mici litere; și pot să observ detaliile unor obiecte situate la distanțe de 4-5 kilometri. Acuitatea mea vizuală se menține în parametri optimi și la vârsta de 84 de ani. Totul se rezumă la funcțiile necunoscute ale creierului uman și la găsirea unor mijloace extrasenzoriale pentru a stimula procesele cerebrale.” Voi publica în curând, metoda psihică pentru recuperarea acuității vizuale umane.

”În revista Nexus new times magazine și în Jurnal Paranormal am făcut publică descoperirea efectului Rudan, cu detalii aplicative asupra acestui fenomen bioenergetic, care are multiple aplicații practice și în biologie. Cu ce m-am ales? La inițiativa de a înființa o școală (sau o fundație) pentru activarea energiilor extrasenzoriale subconștiente ale omului, într-o zonă turistică, am primit numeroase propuneri dar nimeni nu s-a oferit să finanțeze acest proiect inedit.” A se consulta și articolul DETALII ASUPRA EFECTULUI BIOENERGETIC RUDAN.

Există o cale extrasenzorială sigură pentru salvarea vederii umane. Dar trebuie finalizată printr-un studiu multidisciplinar, pentru a fi acceptată de Comunitatea mondială a oamenilor de știință. Și o cercetare multidisciplinară costă mulți bani, pe care eu nu-i am. Timpul mă presează fiind condiționat de vârsta pe care o am. Ar fi păcat să părăsesc viața terestră, fără să finalizez proiecte la care am muncit câteva decenii. Mai ales că strădaniile mele au fost axate pe îmbunătățirea condițiilor de viată ale semenilor mei. În acest sens, a se vedea și articolul ÎN DISPUTA CU UNIUNEA EUROPEANĂ PRIVIND SCHIMBAREA OREI DE VARĂ, JURNAL PARANORMAL A OBȚINUT O VICTORIE DECISIVĂ.

Doamna Gabriela Firea, primarul general al capitalei României, poate găsi o cale de finanțare a acestui proiect prin donații, pe lângă zecile de milioane de euro risipiți de Primăria Municipiului București pe proiecte cu finalitate discutabilă. Primarul general al Municipiului București ar trebui să evite reproșurile viitoare, că nu s-a implicat la timpul potrivit în sprijinirea unor inițiative, ce vizează ameliorarea condițiilor de viață ale cetățenilor. Măcar să investiți, doamnă Gabriela Firea, pentru finalizarea proiectului ”Predicția cutremurelor de pământ prin mijloace extrasenzoriale umane”- întrucât capitala României se află sub spectrul unui cutremur devastator. Citiți detalii asupra acestei teme în articole publicate în Jurnal Paranormal, intitulate PROGNOZAREA EXTRASENZORIALĂ A CUTREMURELOR DE PĂMÂNT A SURCLASAT PREVIZIUNILE FĂCUTE DE SEISMOLOGI; și APEL CĂTRE COMUNITATEA OAMENILOR DE ȘTIINȚĂ: NU SE PRODUCE NICIUN CUTREMUR DE PĂMÂNT, FĂRĂ EVOLUȚIA PREALABILĂ A FOCARELOR GEOPATOGENE SEISMICE! Trebuie să cumpăr urgent un teren cu focare geopatogene seismice și amenajez un laborator pentru finalizarea cercetărilor experimentale. Este ultimul ceas în care ne putem salva.

Repet cele două conturi pentru donații, deschise la Raiffeisen Bank:

Cont în lei având codul IBAN la Raiffeisen Bank: RO15RZBR0000060020325503

Cont în valută USD: IBAN Account Raiffeisen Bank: RO85RZBR0000060020325504

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.