Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Prognozarea extrasenzorială a cutremurelor de pământ a surclasat previziunile făcute de seismologi

La 21 octombrie 2018 am publicat, în Jurnal Paranormal, un articol având ca temă cutremurele de pământ catastrofale prognozate de seismologii de pe mapamond, ce vor avea loc în perioada 21 – 25 decembrie 2018, ca urmare a alinierii planetelor din sistemul nostru solar, eveniment astronomic ce va duce la dislocarea plăcilor tectonice din interiorul Pământului. Reproduc articolul:

NEWS ALERT: SCENARIU HORROR DE ULTIMĂ ORĂ. UN CUTREMUR CATASTROFAL SE VA DECLANȘA ÎN LUNA DECEMBRIE, CU MAGNITUDINE DE 8 GRADE PE SCARA RICHTER!

rudan - Sun, 21/10/2018 - 16:43

Seismologii trag un semnal de alarmă privind efectele gravitaționale rezultate din alinierea planetelor Mercur, Terra, Marte, Jupiter și Venus - eveniment astronomic ce se va avea loc la sfârșitul lunii decembrie, ce va declanșa seisme catastrofale pe Pământ. Șocul gravitațional va duce la dislocarea plăcilor tectonice pe planeta noastră. Potrivit concluziilor seismologilor de la Global Earthquake Forecaster Ditrianum, un cutremur cu magnitudinea de 8 grade pe scara Richter se va produce între 21 și 25 decembrie 2018.

În conformitate cu cercetările făcute de către autor, privind prognozarea cutremurelor de pământ prin mijloacele extrasenzoriale umane, nu se va produce niciun cutremur semnificativ în București în această perioadă a anului.  Am în vedere și exercițiul amplu, cu durată de 5 zile cu participare internațională, care s-a desfășurat recent în București, care a inclus toate instituțiile statului, în inclusiv Președinția. Seismologii au prognozat un cutremur devastator la București, cu magnitudine de 7,5 pe scara Richter.

Peste două luni vom vedea dacă prin teledetecție extrasenzorială se poate efectua și o prognoză pe termen lung a cutremurelor de pământ. Dacă prognoza pe care o fac pe termen lung de va dovedi corectă, voi obține fondurile bănești necesare continuării cercetărilor extrasenzoriale privind predicția cutremurelor?

Nu aștept bani de la instituțiile statului, întrucât pentru cercetare va rămâne o sumă infimă în urma corupției ce se manifestă în țara noastră. Prin donații banii vor ajunge la executantul temei de cercetare. Trebuie să cumpăr neîntârziat un teren cu focare geopatogene seismice și să amenajez un laborator pentru investigații extrasenzoriale asupra cutremurelor de pământ.

Vasile Rudan

Peste două luni veți putea accesa cele două conturi bancare deschise la Raiffeisen Bank, pentru continuarea cercetărilor privind predicția cutremurelor de pământ, prin mijloacele extrasenzoriale ale omului.


Cont în lei având codul IBAN la Raiffeisen Bank: RO15RZBR0000060020325503

Cont în valută USD: IBAN Account Raiffeisen Bank: RO85RZBR0000060020325504


În contrast cu predicțiile făcute de seismologii din lumea întreagă, că se vor declanșa cutremure catastrofale în perioada 21 – 25 decembrie 2018, ca urmare a alinierii planetelor din sistemul nostru solar, a căror forță gravitațională cumulată va duce la dislocarea plăcilor tectonice pe Terra, eu am constatat prin teledetecție extrasenzorială făcută la 21.10.2018, deci cu două luni înainte de alinierea planetelor din sistemul nostru solar, că nu se va produce niciun cutremur în zona București. Și predicția extrasenzorială pe care am făcut s-a adeverit. În perioada 21 – 25 decembrie 2018 nu a avut loc niciun cutremur de pământ în zona București și niciun seism semnificativ în România.

Hartă elaborată de Centrul Seismologic Mediteranean (EMSC), care dovedește că în perioada 21.12.2018 – 25.12.2018 nu a avut loc niciun cutremur semnificativ în România.


Dacă nici după această dovadă certă, palpabilă, nu voi aduna banii necesari pentru finalizarea cercetărilor privind predicția cutremurelor de pământ prin mijloacele extrasenzoriale ale omului, înseamnă că specia umană s-a alienat, punând banul mai presus de propria sa viață. Prin urmare, nu merită să mai insist pe trezirea energiilor extrasenzoriale, ce se află în subconștientul uman, care se transmit genetic între generații și pot fi activate. Omenirea se află în acest sens la un nivel inferior comparativ cu speciile de animale, care detectează extrasenzorial energiile telurice și se feresc de cutremure de pământ. Știți ce beneficii are psihicul uman, când omul se culcă seara cu convingerea fermă că noaptea nu va avea loc niciun cutremur de pământ și va dormi liniștit? Toți banii din lume nu pot înlocui acest sentiment omenesc. Este efectul predicției cutremurelor de pământ prin mijloacele extrasenzoriale umane.

Vasile Rudan

 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.