Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Proiectul lui Elon Musk de implantare de microcipuri în creierul uman pentru comunicații telepatice, nu este viabil

Omul de știință Elon Musk, antreprenor al companiilor TESLA, SPACE X și NEURALINK, a declarat recent că în decurs de 5 ani oamenii își vor dezvolta puteri paranormale, vor renunța la limbajul oral învechit și vor comunica pe cale telepatică. Proiectul comunicării telepatice interumane este derulat prin compania NEURALINK (Sursa: The Independent). Elon Musk intenționează să implanteze microcipuri în creierul uman, cu scopul de a crea o interfață neuronală. Adică, să creeze un hibrid dintre ființa umană și micro-tehnologie. Eu am văzut care sunt reacțiile unui subiect uman, cu microcip implantat în creier. Există posibilitatea certă să fie manipulat de la distanță, de forțe potrivnice speciei umane actuale. De ce nu promovează Elon Musk prin compania NEURALINK, activarea energiilor paranormale ale omului pe căi naturale? Nu cumva și NEURALINK este implicată în manipularea speciei umane? Vom vedea în viitorul apropiat pe care parte a baricadei se situează Elon Musk.

Telepatia, ca formă de comunicare umană nonverbală, se poate realiza numai pe căi naturale, fără nicio intervenție tehnică care să stimuleze creierul uman să emită unde telepatice. Undele telepatice se propagă instantaneu în spațiul cosmic, pe distanțe nelimitate. Susțin acest lucru printr-un exemplu edificator. Eu am localizat practic instantaneu prin teledetecție extrasenzorială, vestigii arheologice în subsolul planetei Marte. Descoperirea vestigiilor arheologice în subsolul planetei Marte a fost publicată în JURNAL PARANORMAL la 27 august 2013. În anul următor, descoperirea vestigiilor arheologice în subsolul planetei Marte a fost confirmată de către NASA. Este o dovadă în plus, că undele telepatice se propagă instantaneu în spațiul cosmic, pe distanțe nelimitate. Teledetecția extrasenzorială este operativă în gama undelor telepatice. A se citi articolul pe această temă apărut în JURNAL PARANORMAL, cu titlul: Au fost descoperite vestigii arheologice în subsolul planetei Marte.

Ființa umană deține în stare latentă energii extrasenzoriale uimitoare, capabile să dezvolte și comunicații telepatice. Aceste energii trebuie să fie doar activate. Implantarea de microcipuri este inutilă și va avea efecte distructive asupra creierului uman, întrucât funcțiile cerebrale sunt la începuturile cunoașterii. Creierele feminin și masculin diferă sub raportul legăturilor dintre neuroni. Se poate vorbi în acest caz de două specii umane distincte. Creierul feminin este mai evoluat din punct de vedere al legăturilor dintre neuroni; prin urmare, ar trebui să se țină cont și de diferențe structurale existente în creierul omului. A se vedea și articolul: Matriarhatul – o șansă pentru salvarea speciei umane de la dispariție.

Creierul feminin este mai evoluat sun raportul legăturilor dintre neuroni, decât creierul masculin. Deci este mai performant. Se poate vorbi în acest caz, despre două specii umane distincte.

Eforturile omenirii (intelectuale, financiare și de altă natură) trebuie orientate în direcția activării pe căi naturale a energiilor paranormale ale omului. Este posibil ca în decurs de 5 ani, o parte a omenirii să treacă la comunicare telepatică, după cum a estimat Elon Musk, dar nu prin implantare de microcipuri, care vor avea efecte negative asupra creierului omenesc. În prezent, implantarea microcipurilor în creier are scopul diabolic al manipulării omului de la distanță. Dumnezeu să ne ferească de asemenea micro-tehnologie!

Vasile Rudan

 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.