Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Proiectul lui Elon Musk, privind trecerea speciei umane la comunicare telepatică este realizabil

Omul de știință, Elon Musk, a declarat, că în decurs de 5 ani, oamenii își vor dezvolta puteri paranormale, vor renunța la limbajul verbal învechit și vor comunica pe cale telepatică. Proiectul comunicării telepatice interumane este derulat prin compania sa, NEURALIN. (Sursa: The Independent). A se vedea în acest sens și articolul din JURNAL PARANORMAL, cu titlul Elon Musk: În următorii 5 ani, oamenii își vor dezvolta puterile paranormale și vor comunica telepatic. Undele telepatice se propagă instantaneu în spațiul cosmic, pe distante nelimitate. De pildă, fotonii fac drumul de la Soare la Pământ în circa 8 minute; undele telepatice străbat aceeași distantă în mod fulgerător. Inițiativa luată de Elon Musk nu este întâmplătoare. NASA a anunțat, că începând cu anul 2020, vom cunoaște adevărul despre civilizațiile extraterestre.

Am participat timp peste trei decenii, la cercetări experimentale ale fenomenelor extrasenzoriale, întreprinse sub controlul Armatei. Dețin 4 recorduri mondiale în comunicații telepatice; prin urmare, știu despre ce vorbesc. Am descoperit prin teledetecție extrasenzorială în timp real, care acționează pe unde telepatice, vestigii arheologice în subsolul planetei Marte, ce au fost confirmate în anul următor de către NASA. Este doar un exemplu la ce performanțe poate ajunge omul prin însușirea telepatiei.

Declarația făcută de Clifford Stone de la U.S. Army – Extraterrestrial Retrieval Team, prin care relevă că a participat la o întâlnire cu extratereștri din alt sistem solar, exclude faptul că ființele umane din alte sisteme solare ar fi învățat limba engleză, pentru a comunica cu pământenii. Este de presupus, că tratativele s-au desfășurat prin telepatie. A se vedea în acest sens, articolul din JURNAL PARANORMAL: Fenomenul OZN există cu certitudine. Telepatia este limbajul universal prin care semenii noștri din alte sisteme solare pot stabili legături instantanee între ei.

Omenirea terestră a pierdut deprinderea comunicării telepatice în urma unui accident cerebral ancestral, provocat din cauze necunoscute. A trebuit să își dezvolte limbajul verbal învechit în diverse zone ale planetei noastre, pentru a menține legătura între indivizi. În acest fel, specia umană terestră a fost divizată din punct de vedere psihic și fizic. Este mai lesne de ținut sub observație grupuri umane restrânse, care nu se înțeleg pentru că vorbesc limbi diferite. A se vedea în acest sens legenda biblică a Turnului Babel și alte legende similare.

Avantajele comunicării telepatice

Prin comunicare telepatică, omenirea va renunța la uzul diferitelor limbi, ceea va elibera creierul uman de efortul necesar învățării vorbirii verbale. Ca efect secundar, specia umană va renunța și la animozități cauzate de folosirea unor limbi diferite. Totodată, se vor dovedi inutile instalațiile tehnologice folosite telecomunicații. În acest mod, se vor economisi sume colosale de bani, care vor orientate către repararea stricăciunile făcute asupra mediului ambiant și bunăstării omenirii.

Proiectul lui Elon Musk are șanse să reușească

Am un singur amendament de făcut, în privința proiectului în curs de elaborare de către compania NEURALIN, aparținând celebrului om de știință, Elon Musk. Din cauze obiective, comunicarea telepatică nu poate fi extinsă asupra întregii specii umane terestre. Există și vor exista pe Terra numeroase colectivități umane conduse de indivizi cu mintea subdezvoltată, care nu vor înțelege avantajele comunicării telepatice și nu vor fi dispuși să facă efortul cerebral pentru a deprinde telepatia. Omenirea este predispusă, în general, să acționeze potrivit refulărilor psihice ancestrale. De pildă, în plină pandemie de coronavirus, o parte din semenii noștri au renunțat la măști protectoare și la distanțare socială și încing horele morții îmbolnăvindu-se între ei și transmițând cumplita boală și unor oameni nevinovați.

Turiști pe litoralul românesc al Mării Negre, prinși în horele morții la începutul sezonului estival din anul 2020, în plină pandemie de coronavirus.

Nicolae Ceaușescu a fost acuzat, pentru că autoritățile statului țineau sub control populația umană. Este mai bine în prezent, când o parte dintre români își refulează fără opreliști instinctele primitive prin acțiuni iresponsabile, răspândind pandemia de coronavirus? Vă simțiți mai în siguranță în ”democrația originală” postdecembristă, comparativ cu orânduirea socială anterioară? Și nu este vorbă doar de români. Și alte națiuni au uscăturile lor, care nu respectă un minim de protecție față de răspândirea galopantă a pandemiei de coronavirus.

În inițiativa sa, Elon Musk trebuie să se bazeze pe numeroși indivizi umani care au creierul dezvoltat în parametri normali și așteaptă cu nerăbdare să treacă la comunicare telepatică, pentru a lua legătura cu semenii lor din alte zone ale globului și din alte sisteme solare. Prin schimbul de idei pe cale telepatică, se va da un impuls substanțial civilizației terestre.

Vasile Rudan

 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.