Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

PROTOCOL DE CERCETARE ŞTIINŢIFICĂ... FĂRĂ OBIECT

          Testarea abilităţilor curative ale vindecătoarei Zinaida Stoenescu.

          Aflu din materiale publicitare ale Asociaţiei „Cer senin” existente pe internet, că profesor doctor (?!) Zinaida Stoenescu a fost testată în baza unui protocol ştiinţific, în cadrul Laboratorului de cercetări bioenergetice. Mă opresc doar la această ştire publicitară, luată din noianul de inexactităţi postate pe internet de către Asociaţia „Cer senin”, în care se complace bioterapeutul autodeclarat, Zinaida Stoenescu.

          Protocolul la care se face referire a existat întradevăr, încheiat între subsemnatul şi secretarul ştiinţific al firmei pe care o reprezentam, prof.univ.dr. Fr. Barca, pe de o parte, şi Zinaida Stoenescu şi soţul dânsei, Ovidiu Stoenescu, reprezentând Asociaţia „Cer senin”, pe de altă parte. Menţionez faptul că Zinaida Stoenescu şi Ovidiu Stoenescu nu au respectat clauzele prevăzute în protocol. Timp de doi ani nu au adus  documente medicale din care să reiasă cu claritate eficacitatea tratamentului pe care îl aplica Zinaida Stoenescu. Şi nici nu au dat numele şi adresele pacienţilor pentru a fi chestionaţi în privinţa tratamentului de care au beneficat acesţia şi mai ales în privinţa ameliorării ipotetice a sănătăţii lor, ce urma să fie dovedită prin investigaţii clinice.

          Mai mult, Zinaida Stoenescu şi soţul dânsei, Ovidiu Stoenescu, n-au fost în stare să prezinte, la cererea noastră, niciun pacient bolnav de cancer sau de altă boală incurabilă pe care să-l fi vindecat Zinaida Stoenescu.

          În urma insistenţelor noastre de a discuta cu foşti pacienţi „vindecaţi”  de Zinaida Stoenescu de cancer sau de alte boli incurabile, Ovidiu Stoenescu a dat jos firma Laboratorului de cercetări bioenergetice de pe clădire, motivându-şi gestul prin faptul că dânsul a plătit (120 lei) realizarea firmei respective şi face ce doreşte cu aceasta.

          Prin urmare, protocolul despre care se vorbeşte în materialele publicitare ale Asociaţiei „Cer senin” privind testarea abilităţilor curative ale Zinaidei Stoenescu, a rămas fără obiect.

          P.S. Titulatura de profesor doctor şi cea de cercetător ştiinţific la Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila din Bucureşti, pe care şi le atribuie Zinaida Stoenescu, ţin de organe abilitate de specialitate.     

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.