Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Putem salva specia umană, dacă ne implicăm cu hotărâre în acest proces crucial

Am atras atenția cititorilor pe parcursul anilor, prin revista online JURNAL PARANORMAL, asupra unor evenimente negative ce se vor desfășura în viitorul apropiat. Prin decesul clinic pe care l-am suferit în urma unui accident termic provocat de un OZN extraterestru, în Poligonul militar din Curbura Buzăului, am dobândit informații despre viitorul omenirii. Este un fenomen real, care este ținut secret de Guvernul din umbră.

Prin intervenția revistei JURNAL PARANORMAL, UNIUNEA EUROPEANĂ a fost determinată să renunțe la obiceiul nefast al schimbării orelor tradiționale

Omeni de știință responsabili au făcut numeroase apeluri către UNIUNEA EUROPEANĂ, pentru sistarea procedurii nefaste privind schimbare de două ori pe an a orelor tradiționale, întrucât această practică afectează în mod grav sănătatea organică și psihică umană. Răspunsul UNIUNII EUROPENE a fost invariabil: Nu Uniunea Europeană a introdus obiceiul schimbării orelor tradiționale, prin urmare nu Uniunea Europeană trebuie să schimbe acest obicei. Despre această problemă, aparent insurmontabilă, am publicat o serie de materiale în JURNAL PARANORMAL, printre care articole intitulate sugestiv:

CONCLUZIA OAMENILOR DE ȘTIINȚĂ: TRECEREA LA ORA DE VARĂ INFLUENȚEAZĂ GRAV SĂNĂTATEA ORGANICĂ ȘI MENTALĂ A SPECIEI UMANE.

SECRETE GUVERNAMENTALE: PRIN SCHIMBAREA ORELOR, UNIUNEA EUROPEANĂ PARTICIPĂ LA GENOCIDUL SPECIEI UMANE.

NEGLIJENȚĂ CRIMINALĂ A UNIUNII EUROPENE FAȚĂ DE SĂNĂTATEA CETĂȚENILOR.

Profesor dr. Till Roenneberg. 

Profesorul dr. Till Roenneberg, de la Universitatea Ludwig Maximillian din Munchen, a declarat, că din cauza trecerii la ora de vară, costurile medicale ale Uniunii Europene trec de 131 de miliarde euro, pentru că nu s-au luat în calcul toate bolile ce se pot declanșa în urma bulversării metabolismului uman. ”Nici politicienii nu se înghesuie să schimbe această reglementare. Parlamentarii europeni consideră că nu este de competența lor să schimbe regula privind trecerea la ora de vară, ci ţine de legea fiecărui stat în parte. Pe de altă parte, statele europene susţin că Parlamentul European este cel care poate face ceva în privinţa acestei probleme; iar Instituția europeană se apără din nou, susținând că nu ea trebuie să oprească această practică, din moment ce nu ea a pornit-o”, a afirmat profesorul Till Roenneberg cu privire la acest subiect controversat. (Sursa: Huffington Post).

PARLAMENTUL EUROPEAN a continuat acțiunea sa nefastă îndreptată asupra sănătății cetățenilor din statele membre ale UNIUNII EUROPENE, până la intervenția fermă a revistei JURNAL PARANORMAL. În urma presiunilor exercitate de JURNAL PARANORMAL prin articole publicate, PARLAMENTUL EUROPEAN a cedat și a dispus sistarea obiceiului anacronic de schimbare de două ori pe an a orelor tradiționale, începând cu anul 2021.

JURNAL PARANORMAL a atras atenția asupra nocivității salutului prin strângerea mâinilor

Salutul prin strângerea mâinilor este contraindicat din cauza pericolelor epidemice pe care generează. Am atras atenția cititorilor în anul 2014, prin JURNAL PARANORMAL, că prin această formă de salut se răspândesc germenii unor maladii letale. Cercetătorii de la Universitatea din Los Angeles propun ca strângerea de mână să fie înlocuită printr-un alt gest de salut, care nu implică un contact fizic direct. Un raport redactat de cercetători recomandă doctorilor să nu mai dea mâna cu pacienții, sugerând că acest obicei este la fel de nociv ca şi fumatul în public. Cercetătorii aduc ca argument faptul, că mâinile sunt un vector important de transmitere a infecțiilor, astfel încât strângerea de mână reprezintă o modalitate de a vehicula germeni infecțioși. Renunțarea la acest gest, împreună cu alte măsuri de îmbunătățire a igienei în unitățile sanitare, ar putea limita răspândirea infecțiilor şi ar putea ajuta la reducerea problemelor asociate cu infecțiile de spital şi cu rezistența la tratamentele anti-microbiene. Alternative la strângerea de mână ar fi: fluturarea mâinii, plecăciunea, salutul Namaste (salutul indian) sau cu mâna pusă în dreptul inimii (variantă după salutul masonic). În prezent, sub impactul pandemiei covid-19 s-a renunțat la acest obicei nociv.

Noi avem în palmele noastre germenii unor boli letale.

Răspândirea prin aer a unor viruși letali, scăpați din laboratoarele militare

Am avertizat cititorii încă din anul 2016, din surse documentare bine informate, că în laboratoare militare se lucrează la crearea unor viruși letali transmisibili prin aer. Potrivit unor informații scăpate din laboratoare militare, se fac experimente pentru crearea unor noi arme biologice, cu efecte catastrofale asupra sănătății și vieții umane.

În laboratoare militare se fac experimente genetice, pentru crearea unor viruși periculoși pentru specia umană, transmisibili prin aer.

Dacă vor fi scăpate de sub control și aceste experimente abominabile din cauza unei erori umane sau din rea intenție, se vor declanșa pandemii ce vor decima o însemnată parte a speciei umane terestre.

Recuperarea acuității vizuale umane la orice vârstă

Avertismentul lansat de oameni de știință, că până în anul 2050 câteva miliarde de pământeni își vor pierde vederea, a fost ignorat de specia umană actuală. Suntem în ceasul al 12-lea când mai putem să ne salvăm vederea - cel mai important simț al speciei umane. Procedeul psihic de recuperare a vederii umane pe care l-am descoperit pe cale experimentală, a fost clasificat de către eșalonul superior al M.Ap.N. Cu mai bine de 30 de ani în urmă eu mi-am îmbunătățit pe cale extrasenzorială simțul văzului, dincolo de pragul accesibil speciei umane terestre și am renunțat la ochelari de vedere. Procedeul nu este complicat, poate fi la îndemâna tuturor semenilor cărora le slăbește vederea. Eu văd perfect fără ochelari și citesc cu claritate și cele mai mici litere; și pot să observ detaliile unor obiecte situate la distanțe de 4-5 kilometri. Acuitatea mea vizuală se menține în parametri optimi și la vârsta de 86 de ani. Am rezolvat acest impediment al speciei umane în urma activării energiilor extrasenzoriale, ce se află din stare latentă în subconștientul uman. Aceste energii subtile se mai transmit genetic între generații. Pentru a le ”trezi” din stare latentă, trebuie înființată de urgență o FUNDAȚIE CARITABILĂ EUROPEANĂ pentru activarea energiilor subconștiente ale omului. Semenii mei nu au înțeles rostul demersurilor făcute de mine în această privință. Specia umană actuală este supusă riscului inevitabil să își piardă vederea, celelalte simțuri și super-simțuri și chiar viața, dar își cheltuiește banii pe distracții efemere. Este un raționament aberant, de neînțeles pentru un om cu judecată normală.

Suntem în zorii medicinei extrasenzoriale

O cititoare din Germania a întrebat, dacă se pot aplica procedee paranormale pentru combaterea efectelor morbide provocate de pandemia covid-19. Mă roagă să-i nu menționez numele, pentru a nu intra în conflict cu conducerea clinicii în care lucrează.

În cazul unor pandemii scăpate de sub control, trebuie încercate orice mijloace de combatere maladiilor, care pun sub semnul întrebării existența speciei umane actuale. Este știut, că virușii și bacteriile degajă energii negative în mediul înconjurător, prin care produc tulburări în funcționarea organismelor biologice adiacente. Nu contează mărimea microorganismelor. Aceste organisme minuscule produc abateri funcționale la organisme biologice, indiferent de dimensiunea acestora. În curând, medicii din întreagă lume vor fi depășiți de proliferarea pandemiilor cu efecte letale.

Vindecarea prin mijloace paranormale a unor maladii incurabile este atestată de oameni de știință cu notorietate internațională. Doctorul Alexis Carrel, laureat al premiului Nobel pentru medicină, a studiat și a confirmat împreună cu echipa sa numeroase cazuri de vindecare instantanee, în special la pacienți bolnavi de cancer. „Procesul de vindecare - observa doctorul Carrel - se schimbă puțin de la un individ la altul. Adeseori, omul simte o mare durere; apoi vine senzația subită a unei vindecări complete. În câteva secunde, în câteva minute sau cel mult în câteva ore, plăgile se cicatrizează, simptomele generale dispar, pofta de mâncare revine. Uneori, dezordinile funcționale dispar înaintea leziunii anatomice. Deformările osoase caracteristice morbului lui Pott, ganglionii neoplazici, mai persistă încă două sau trei zile din momentul vindecării. Miracolul se caracterizează mai ales printr-o accelerare extremă a proceselor de vindecare organică.”

Oncologul dr. Carl Olson de la St. Mary’s din Columbia, spune: „Dacă definim un miracol drept ceva ce depășește limitele medicinei, ale științei în general, atunci nu am nici o îndoială că unele cazuri întâlnite în lunga mea carieră se încadrează în această categorie.”

Iar doctorul Mushir Hassan, de la spitalul Elmbrook Memorial (SUA), face o declarație fără echivoc: „Uneori oamenii se vindecă pur şi simplu, deși medicii nu le mai dădeau nici o șansă de supraviețuire şi cred că atunci intervine mâna lui Dumnezeu”.

În concluzie, este posibilă combaterea efectelor letale ale pandemiei covid-19 prin procedee extrasenzoriale, adică paranormale. Terapia paranormală este sigura șansă de salvare a speciei umane de la dispariție. Celebrul vindecător german, Bruno Groning, a dovedit că prin terapii paranormale pot fi vindecați instantaneu de boli incurabile mase umane formate din 5.000 – 10.000 de oameni. A se vedea articolul din JURNAL PARANORMAL, cu titlul: Vindecarea paranormală instantanee nu est un mit!

Mii de bolnavi incurabili așteaptă să fie vindecați instantaneu de Bruno Gröning. Și a vindecat pe toți!

Trebuie organizată neîntârziat o echipă de cercetare multidisciplinară, care să dispună de fonduri financiare corespunzătoare. Eu sunt de părere potrivit cunoștințelor pe care le-am dobândit în peste 30 de ani de cercetare experimentală în domeniul energiilor extrasenzoriale, că prin procedee paranormale se poate atinge acest deziderat. Să nu uităm, că potrivit concluziilor oamenilor de știință peste 99% din acțiunile noastre zilnice sunt rezolvate pe cale inconștientă și numai sub 1% sunt de natură conștientă. Dorința de a învinge boala stă la baza vindecării paranormale. Putem salva specia umană de la dispariție, dacă ne implicăm cu hotărâre în acest proces crucial. Primul pas constă în înființarea FUNDAȚIEI CARITABILE EUROPENE, în cadrul căreia să activăm energiile extrasenzoriale umane latente, pentru a readuce omenirea în rândul speciilor biologice terestre, care au simțuri nealterate. În acest sens, nu trebuie să ținem seamă de opreliști guvernamentale. Suntem ființe umane și avem dreptul la viață.

Vasile Rudan     

 

 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.