Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Răspândirea cancerului în România este de trei ori mai mare decât media europeană. Care sunt cauzele?

În fiecare zi mor 140 români de cancer. În fiecare an 400 copii români se îmbolnăvesc de cancer. Este o statistică rece, oficială, făcută de Organizația Mondială a Sănătății (OMS). Dincolo de aceste cifre, se află tragediile românilor bolnavi de cancer, care mor cu zile. De ce a ajuns țara noastră în fruntea proliferării cancerului în Europa? Cauzele trebuie căutate în modul în care s-au ocupat de sănătatea populației guvernele postdecembriste, ce s-au perindat la cârma României.

Apa este izvorul vieții pe Pământ. Cum o gospodărim?

Corpul uman este format din circa 65 – 75% apă. Creierul omului funcționează în condiții optime, când conține în structura sa 83% apă. La robinet apa curge împreună cu gaze radioactive nocive, precum radonul și tritiul. Clorul ce se folosește la tratarea bacteriostatică a apei este o sursă permanentă de îmbolnăviri grave ale populației urbane. Clorul se combină cu alți compuși și formează Trihalometan sau THM. Acești produși secundari sunt cancerigeni și declanșează producerea de radicali liberi în organism, proces care provoacă deteriorarea celulelor. (Sursa: Global Healing Center). ”Toate aceste substanțe radioactive au efecte devastatoare în timp, provoacă diferite afecţiuni printre care şi cancerul. Se spune că 80% din boli le bem” - este de părere medicul român, dr. Ruxandra Constantina. (Sursa: Digi 24)

În mod regretabil, articolul apărut în Jurnal Paranormal cu titlul ADEVĂRUL DESPRE APA PE CARE O CONSUMĂ LOCUITORII DIN CAPITALA ROMÂNIEI a fost trecut cu vederea de către mulți conaționali. Situația apei tratată cu clor este similară pe întreg teritoriul României. Majoritatea românilor au ignorat faptul, că este vorba de sănătatea și viața lor. Dacă nu ne mai interesează viața noastră, pentru ce mai adunăm bunuri materiale? Să le lăsăm moștenire urmașilor noștri, ca să existe motiv de ceartă la împărțirea lor?

Cât de toxică este apa brută tratată cu clor?

Dacă se depășesc limitele maxime admise în urma operației de clorinare, apa devine cancerigenă pentru organismul uman. Limitele maxime de clor nu sunt stabilite ținându-se cont de sănătatea populației, ci în funcție de cât clor trebuie adăugat în apa brută, ca să distrugă virusuri și bacterii patogene. După evenimentele din decembrie 1989, guvernele din în România au neglijat purificarea apei brute prin metode uzuale și au trecut la tratarea apei prin adăugarea de clor peste limitele admisibile. Așa a devenit apa potabilă cancerigenă.

Ambalajele din plastic pentru alimente sunt cancerigene

O altă sursă de boli o reprezintă alimentele pe care le consumă populația României. Majoritatea alimentelor sunt ambalate în folii cancerigene de plastic, ce conțin ftalaţi şi bisfenol A. Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a luat inițiativa de a interzice ftalaţii şi bisfenol A la fabricarea obiectelor din materiale plastice de uz curent, pentru a se reduce contaminarea organismului uman cu acești compuși chimici periculoși, ce provoacă leucemie, cancer, astm, malformații congenitale și îmbătrânirea prematură a creierului. Ambalajele din mase plastice elimină ftalați și bisfenol A în mediul ambiant, otrăvind solul, subsolul, aerul pe care îl respirăm, apele de suprafață și cele din pânze freatice, pătrunzând în sângele tuturor viețuitoarelor terestre. În România continuă să fie folosite ambalaje din plastic cancerigene pentru produse alimentare.

Revenim la problema apei pe care o consumă populația din România

Apa tratată cu clor pe care o consumăm, este profund cancerigenă. Organizația Mondială a Sănătății (OMS) avertizează că peste câteva decenii, unul din trei locuitori al planetei Pământ se va îmbolnăvi de cancer. În România, potrivit cu lipsa preocupării politicienilor actuali pentru sănătatea cetățenilor, lucrurile par să evolueze în sens invers: doi români dintre trei se vor îmbolnăvi de cancer în viitorul apropiat. La această epidemie declanșată împotriva românilor, populația asistă în mod pasiv. Românii tineri preferă să emigreze în alte țări europene, laolaltă cu migranții din lumea a treia, ca să constituie o povară în plus pentru națiunile plătitoare de biruri. Tinerii români ar trebui să rămână în țara lor, să-și dezvolte capacitățile cerebrale și să pună osul la treabă, pentru a participa alături de alte națiuni la edificarea civilizației umane. Nu se părăsește corabia pe timp de furtună; altfel riscăm un naufragiu colectiv.

În finalul acestui articol inserez gândurile cercetătorului multilateral, Foster Gamble:

Ni s-a ascuns propria splendoare, ni s-a răpit puterea, ne-am ignorat geniul, devenind inconștienți de adevărata noastră putere și măreție. Dar toate astea sunt pe cale să se schimbe!”.

 

 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.